Marina, odlično! Javi nam se preksutra da nam kažeš koliko i pošto jaja![]()
A za choragon - ma kakva debela igla! Meni je bila tanka kao i za menopure samo dulja. Dat će ti u apoteci prikladnu, samo moraš reći da se prima u mišić.
Marina, odlično! Javi nam se preksutra da nam kažeš koliko i pošto jaja![]()
A za choragon - ma kakva debela igla! Meni je bila tanka kao i za menopure samo dulja. Dat će ti u apoteci prikladnu, samo moraš reći da se prima u mišić.
Ja sam danas bila na folikometriji .... nakon terapije klomifemima... imam tri folikula i svi su c.c. 22 mm.... :D :D :D :D ... dobila sam štopericu i sad je akcija...
Joj joj to ti je meni bilo tak cudno jer mi je sestra gore dala 0,8 :? , a ja na to kaj s tom velikom kaze ona meni da da :shock:AuroraBlu prvotno napisa
Javim kakav je speceraj!!!! 8)
Ma kupi ti u apoteci tanku iglicu! Traži ih najtanju moguću za intramuskularno pikanje![]()
marina, amellee, sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gupi, 11 stanica!! woww! bit će bebolinac
moja js oplođena :D
hvala cure![]()
danas je bio transfer :D
a sad se treba strpiti........
yasmina drzim fige da se primi!!!!![]()
Kod mene speceraj dosta siromasan oplodene 2js, na transferu sam u ponedjeljak a onda cekanjeee.....![]()
Marina, imaš dvije dobitne!sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dani82 duplice si mi bas i zelimo!!!!!! :D :D :D :D
To bi nam bilo pre super!!!!!!!
Samo nek se oni prime i sve ce biti ok.Miseki mali!!!!
![]()
Sretno svima koliko nas ima!!!!!![]()
Evo i mene s moje prve folikulometrije.... na svakom jajniku 3-4 folikula, dominantni 12mm... endometrij tanak 4mm.
cure,imam pitanje
sutra imam folikulometriju,tek sam 4 dana bockalica,prvi dan manstruacije ništa,2 dan decapeptil,3,4, i 5 decapeptil i gonal,nije li malo prerano za folikulometriju?![]()
Posljednje uređivanje od issa11 : 02.02.2010. at 12:39
Ne znam zašto bi ti bilo rano, koliko sam shvatila sutra ti je 6dc, a folikulometrije se i tako rade 6/7/8 dc... bolje da na vrijeme vide kako si reagirala pa da ti mogu promijenit nešto ako nisi dobro.
Ajmo cure vi koje ste na folikulometrijama pišite kakvo je stanje da se možemo bodrit i uspoređivati.
issa11 koliko su ti veliki? Možda će se pojavit još koji. Koliko gonala dobivaš??
Ja sam sutra ponovno na folikulometriji pa se javim s rezultatima![]()
Evo mene s druge folikulometrije.... doktorica mi je danas bila škrta na riječima, rekla je oko 6 folikula, endometrij i dalje tanak... nije mi rekla koliko.
dani82,
navali na ciklu,bit če sve za 5![]()
Bok cure. Može pitanjce?
U stimuliranom sam ciklusu. Krenula sa 4 Gonala, 3 dana, sve ostalo 3 Gonala.
Bila 7 dc na folikulometriji, dr rekao da je sve ok, zadovoljan, folikuli do 13 mm, endometrij 8 mm trolinijski, super. Taj dan navečer osjećala sam pritisak, kao da je ovulacija.
8 dc (danas) došla na folikulometriju, dr pitao koliko smo js dobili prošli puta (kao da mu je bilo malo folikula), a ovi ostali malo narasli.
On hoće da bude punkcija u ponedjeljak, a ja čitav dan ne osjećam ništa. Zabrinuta sam da nisam imala ovulaciju, da su ostali oni folikuli koji i tak i tak nisu pravi.
Mislim, ima ih, ali...
Inače mi se događa i u prirodnom ciklusu da mi sa 14 mm dođe ovulacija.
Što vi mislite, jeli se ikada kome desilo da u stimuliranom postupku dođe do ovulacije prije punkcije???
Hvala.
vinalina, događa se to, ali rijetko. Kako znaš da ti je ovulacija na 14 mm? Teško, osim ako nešto nije u redu. Kod mene folikul puca na otprilike 20 mm i to je ranije od prosjeka. Mislim da nikako ne trebaš brinuti. Kod mene ovaj puta 8. d.c. jedan folikul od 17 mm (što mi je gornja granica za štopericu - idealno na 16 mm) i drugi od 15 mm. Štoperica 9. d.c. i sutra sam na punkciji ako neće biti kasno za jednog ili oba.
Tiki_a sretno sutra. Moja je punkcija u subotu.
Znam jer sam bila u takvim prirodnim ciklusima, kada sam bila naručena za folikulometriju, a ja imala punkciju, znači, nisam niti došla do štoperice. Zadnji puta mi je folikul bio 14 mm, rekao mi je doći prekosutra i već taj dan mi je bila ovulacija. Bol je bila nepodnošljiva. I to mi je bio 10 dc. Doktor se iznenadio! I ja!
tiki_a ne brini, izdržat će oni.... sretno ti bilo danas!!
Juliette kako ti stojiš s folikulima i s endometrijem??? I tebi želim sreću na punkciji!!
vinalina ne znam što bi ti rekla, za takav slučaj nisam još čula, ali dobro je što su neki folikuli još tu. Jesi na kraju dobila štopericu' Kad misliš da bi trebala biti punkcij?
Evo sad sam došla. Još su tu. Fala Bogu. Kak osjećaj nekada prevari. Punkcija u nedjelju. Ima ih... Puno...
Bez anestezije... Već me sad panika lovi... Neznam kak bum sjela na stol...
Vinalina, a gdje si u postupku? I ja sam išla bez anestezije i nije nešto strašno, može se izdržati, neke jače boli, nadam se da tebe neće.
Evo i tu te malo čitam...kako me sve to podsjeća na moj zadnji ( dobitni) pokušaj.....joooj i ja sam tako brijala, da nebu ništa, da su pukli da je samo 1 folikul ( ali tak sam ja čula doktora) a kad ono 6......( to su mi rekli pred samu punkciju, sva sam se ukočila, jer bila sam hrabra dok je trebao biti samo 1).....Ugl...držte se ženice i pobjedite tu punkciju!!
evo i ja krenula sa folikulometrijama danas bila prva 8.d.c.ničega...u ponedjeljak ponovno.Tješim se da je još rano jer je ovaj mj. prirodnjak.
Evo mene s zadnje folikulometrije, večeras štoperica u ponedjeljak punkcija.
Cure moje enometrij mi je samo 4-5mmbaš sam u komi.
dani82, jesi pokušavala s ciklom i ananasom? aj bar danas i sutra, ima još nade da se malo popravi-za 2-3 mm, a to će biti dosta...
dani 82, nije ti dr dala estrofem?
Dala mi je Vagifrm (estrodiolum).... ali mi je rekla da ga počnem koristit tek nakon punkcije. Hoće li tek tada imati ikakvog smisla??
Hoće i ja uvijek dobijem estrofem na dan punkcije. Jednom sam čak dobila na dan transfera, kada su me poslali doma i rekli doći sutra.
Vinalina I koliko ti poraste.... daj mi neke brojčice da se umirim.
Mare41 u tom i je problem što se od samog početka šopam ananasom i ciklom, a endometrij mi je od 8dc-a ostao isti.
Davno je to bilo, ali znaš i sama da ti na transferu nikada (barem meni nisu) rekli koliki mi je endić.
Pa odokativno ja sam pila 3 X 1 tbl od 2 mg Estrofema od 8 dc. Neznam kada je bila punkcija, niti transfer, neznam koliki je bio na transferu. Htjela bih ti reći, ali nisu niti meni. Ali sigurno je bolji i vide se rezultati.
Sada baš gledam papire da bi ti rekla točno, ali mi samo to piše. Poslije ET više nisam koristila Estrofem. A koja ti je to doktorica dala - primarne prakse ili? Jesu to vaginalete ili tablete?
Kamo ideš na MPO?
Ako si bila na Klomifenu - on zaustavlja rast endića i nije niti čudo što ti je toliki, ali postoji i za to riješenje.
A jesam ga zakomplicirala!!!
Ja sam u postupku u Rijeci... i bio je klomifenski, rekla mi je doktorica da će slijedeći morati bit s gonalima. To mi je prepisala moja mpo doktorica (vaginalete), ali me muči što tek od punkcije mogu uzimat (da ne bi naštetilo sazrijevanju folikula)... A bit će što bude... ali sam ipak malo tužna što sve nije moglo biti kako spada da mogu čekati betu s uvjerenjem da će biti pozitivna, a ne ovako da sam si ovaj posupak već nekako i otpisala.
Crvenkapice.... čestitam ti na uspješnoj borbi.... ja sam u prvom postupku za IVF,,,, 6dc - 12,12,11,10mm.....8dc -12,12mm.... vidjela sam u ovom tvom postu da su i tebi folikuli 8dc i 10dc bili nepromjenjene veličine, ,,, u brizi sam, što to znači? ja sam na Gonalima, 2 ampule, danas mi doktorica nije povečala dozu jer nije bilo mog mpo doktora.....