Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: što za ljeto?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno što za ljeto?

copy/paste s nosiljki gdje mi nitko ne odgovara
    --

za početak pozdrav

evo kako je sunce polako izmililo i stigli topliji dani, ja sam počela razmišljati u čemu nositi moju šestomjesečnu balavicu kad zatopli
    sad imam maramu i presretna sam s njom (bole me leđa kad je dugo nosim, ali kako su me bolila leđa od teških torbi i prije trudnoće i njenog rođenja, računam to pod normalno)
    marama je divna pamučna,ali je malo deblja i mislim da ćemo uskoro zakuhati dok se budemo nosile
    pokušala sam sa slingom, imala ga na posudbi 2 tjedna, ali ja sam izgleda neopisivo nesposobna i u to vrime nisam uspjela pravilno namjestiti sling i bebu u njemu, pa on otpada
    ispada da mi ostaju tanke marame, MT i pouch.
    Za pouch me isto malo frka da će me previše bolit leđa jer je samo na jedno rame
    imate li kakav savjet ili preporuku
    hvala

Aneta avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A koju maramu sada koristiš? Za ljeto isto marama samo neka tanija ili sa svilom, bambusom, lanom...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Aneta prvotno napisa
    A koju maramu sada koristiš? Za ljeto isto marama samo neka tanija ili sa svilom, bambusom, lanom...
    imam Ottobabywear, naručila na netu, predivna čokoladna s aplikacijom Sherlocka Holmesa
    100% pamuk, ali je malo deblja
    koji proizvođač ima te svilene, lanene i sl?

Aneta avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Didymos ima marame indio sa lanom i svilom: http://www.didymos.de/english/index.php
    A sa bambusom znam samo za Nati: http://www.natibaby.pl/sklep/?p=p_20...ps-with-bamboo

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

hvala,

Didymos ima kupiti u Kiki u Zg? cijena je, koliko znam, poviša. je li povoljnije naručiti od proizvođača?
    ima li tko kakve spoznaje kako ne potrošiti pola porodiljne naknade na jednu maramu (hvala svim našim dosadašnjim vladama, 2600 kn me baš potiče da poradim na natalitetu )

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

calin bleu cool gauze ili gipsy mama

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

vidim da postoji i Didymos Indio s 40% konoplje. Kako vam se to čini?

Možda na njemačkoj verziji stranice postoji tekst o tome, ali ja nažalost ne razumijem njemački, a na engleskom nema ništa.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

rossa, na njemačkoj stranici piše da postoji didymos model s 40% lana - za ljeto, lako se održava... ništa drugo...

mi imamo ellaroo maramu i isto je tanka ali čini mi se da će i u njoj biti dosta vruće, ne gine ti vrućina kad te bebač grije

za poslije 6 mjeseci ti je super mei tai, mi ga imamo za kasnije i čini mi se da će nam biti super baš za ljetne dane - manje materijala za motati!

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

hvala na savjetima,
    pitam za kombinaciju pamuk/konoplja jer sam na netu našla takvu maramu po pristojnoj cijeni, a zaista ne znam kakve su katakteristike te mješavine

Aneta avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Na nekom drugom forumu mame koje imaju indio sa konopljom pišu da je dobar za ljeto samo malo čvršći nego lan i treba se na nju naviknuti. Uglavnom koliko mama maramašica toliko mišljenja 8)

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

propala moja konoplja, narasla joj cijena na 83 eurica, a to mi je malo puno
    kupila ellaroo, valjda će biti dobra, jedva čekam da stigne.
    živio ebay!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno marama i ljeto

kupila ellaroo, valjda će biti dobra, jedva čekam da stigne.
    živio ebay![/quote]

mi smo se nosili u ellaroo - bila nam je super - a kad je bilo vruce, onda smo bili oboje mokri od znoja na onom dijelu gdje smo bili spojeni - ali nekako sam se navikla, nije me to smetalo...
    uzivajte u marami!!!

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

hvala, javit ću rezultate.
    sad se onda trebam veseliti hladnim danima da se i dalje nosimo u ovoj staroj marami.
    nego, vidim da ću i ja upasti u ovu grupu maramašica fanatika, jer sam u potrazi za maramom odlučila da ni taj MT ne izgleda tako loše i da bi mogla razmisliti i o tome, stvarno ih ima predivnih
    i nakon svega toga kupila maramu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •