Bravo, super vijesti :D :D
Ja ću :D :D za dobre vijesti i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću![]()
Super!
Uzivaj u trudnoci :D
Vidi... vidi. Ja nisam čestitala.
:DZa super nalaze!
![]()
Nalazi su ti savršeni kao i moji.
jedino nisi napisala rizik za godine![]()
što da pišem za godine?
sve znate da mi je 38 i lijepo iz tablice možete pročitati, veća je nego za one od 18 i 28, ali šta mogu kad sam ja morla ponavljati gradivo dugih 12 godina (upravo danas nam je 12 godišnjica braka)
šišam im ja njihovu statistiku
čestitam godišnjicu braka![]()
![]()
šišam im ja njihovu statistiku![]()
Ma mi smo još mlade![]()
Čestitam vam godišnjicu braka.![]()
Čestitam godišnjicu braka!!!! :D![]()
super za nalaz :D :D :D :D :D
mazi bušu![]()
Moram si umantrat ovo 8).sretna35 prvotno napisa
danas smo obavili redovnu kontrolu 14+4
već smo zrasli na 10.2 cmna gornjoj granici za dob
ostale mjere su također dobre
piše još: plodne vode prosječno, uterus za A (kaj to znači ja sam si protumačila za 5), mekan, bezbolan
posteljica straga :/ ne znam što to znači, ali mi to ne zvuči baš najbolje? (ako netko ima ideju molim neka mi javi)
tlak je super kilaža ista (na dijeti sam) slijedeća redovna kontrola za 3 tjedna
Sretna, predivno za bebača. Meni sve zvuči super, a to za posteljicu definitivno mi se čini prerano za comment. Uživajte![]()
super! Opet si vidjela svoje maleno! Kako izgleda??
A za ostale detalje stvarno neznam....
Mislim da bi ti rekli da nešto nije OK.
![]()
Superrrr za lijepe vijesti, samo nek bebica lijepo napreduje!
Sta se tice posteljice mislim da ti je to dobro, jer smo mi jucer imali kontrolu i isto 1.posteljica je otraga, a 2.vise bocno i pitala sam sta znaci i rekla je da je sve to super bitno da nije na uscu, iako i da je ne bi bio problem jer ima jos vremena za dignuti. Jedino da onima kojima je posteljica naprijed mozda malo slabije osjete bebine udarce a i nekad zna zasmetat na UTZ.
Tako da mislim da je to sve za 5.![]()
Ma bravo sretna i bebica! :D :D :D
Ne brini, posteljica je OK, bila stražnja ili prednja, bitno da nije preko ušća....![]()
sretna35 prvotno napisa
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i dalje bude sve dobro
:D :D za tebe i bebicu!
Bolje je da je posteljica otraga, kako kaze zisu, jace ces osjetiti bebicu! I moja posteljica je straga, pa svog malog misa super osjetim! Inace, meni sve zvuci super! Neka tako bude i dalje!Ovo za uterus u A valjda znaci da nemas zavaljenu maternicu... (inace bi pisalo R).
Super :D !!! Posteljica straga je OK, rjeđe je sprijeda - meni je bila i manje sam osjetila Anu, a sve je OK osim da je posteljica dole na ušću maternice.
bravo!
:D![]()
Ma bravo za bebicu, a kao što i cure već kažu posteljica straga je normalno kao i sprijeda, važno je da se ne supsti na ušće.
Inače i ja imam odostraga posteljicu i to je još jedna naša podudarnost (ti, enya i ja) još jedino da vidimo da li i ti nosiš sineka ili curku.![]()
:D :D![]()
:D![]()
A ovo uterus za A - ne znam. Meni je dr. napisao: uterus - vel. za amenoreju, što sam ja protumačila kao da je veličina u skladu s trajanjem trudnoće. Možda je to to. :? Ako tko zna bolje, ispravite me.
Super, superrr samo tako i dalje :D :D :D
Sretna i bebica![]()
PAM i meni piše uterus odgovara za amenoreju (dakle to je isto) i još je dodano da je za A (ali vjerujem da bi mi rekli da je nešto loše)
Evo nas i danas s UZV-a redovna kontrola 17+4
bebać mi je uredne dinamike i morfologije, nisu nam mjerili duljinu već opseg glavice 144, opseg trbuha 118 te još neke stvarčice što moram provjeriti šta baš konkretno znači (dobro je više smo pametni nego debeli)
ja velim doktoru da ga osjećam, a on veli da ne može da je prerano, a kad ja doktoru opišem da je to poput laganog lepeta krilima ptičice ili leptirića po maternici, onda on kaže da može
za spol nisam pitala, a ništa mi nije rekao (poslije me šogorica špotala da sam morala pitati, jer da ne govore sami, al nema veze nek' je samo majci živo i zdravo :D )
:D
:D ! Mislim da možeš već osjetiti bebu, ja sam isto osjetila u 18. tjednu, i to za vrijeme jednog sastanka, baš tako - kao malu ribicu, predivan osjećaj!
čestitam na super nalazima i godišnjici braka :D :D
Baš lijepo da napredujete i naravno da je važno da je živo i zdravo a za spol ćeš pitati drugi puta 8)![]()
Slažem se sa inom33 da možeš osjetiti bebača! Ja sam moju Lucu također osjetila u 17 tjednu (ako se dobro sjećammorala bih provjeriti). Postoje neke teorije koje govore da majke koje žele T puno prije osjete pokrete bebe nego je to uobičajeno!
Draga uživaj! Meni je trudnoća bila jedno čarobno razdoblje u životu......
ostala sam malo zbunjena :? godišnjica mi je bila ravno prije mjesec dana 10. 5., ali za dobre želje nikad nije kasno hvalafjora prvotno napisa
predivno sretna
ja još ništ ne osjećam, a pomišljam da je to zbog povelikog trbuha pa da beba "pliva"![]()
ja čitala od pretprošle stranice pa naišla i na to, a kako nisam čestitala nikad nije kasnosretna35 prvotno napisa
![]()
super za nalaze i maminu ribicu![]()
fjoru nam je napala mamnezija, jedva cekam da i ja upotrijebim takav izgovor![]()