Vedranu i mamici big kissdržite se još malo!!!!!!!
Vedranu i mamici big kissdržite se još malo!!!!!!!
bravo, znala sam da je još prerano za ostanak u bolnici.
još malo ste 2u1![]()
drage moje hvala vam od![]()
mene puklo neko ludilo i snajala sam da sam rodila Vedrana prekrasnog i zdravog dječaka i ljubila ga, ljubila i ljubila i kad sam se probudila tako mi nedostaje u rukama, ja sam spremna i čekam ga...nek' on odluči kada mu je najbolje doći
još da nema tih strahova, sjećam se naših laky i Arkane prije poroda...samo još malo strpljenja i dobrih vibracija... a nije lako...kad bih mogla prespavat kako... :?
Ej draga moja.... još malo ćeš biti trudna... pokušaj uživti u tim trenucima.
Znam da je iz moje perspekitve to lako reći ali.... Uživaj u meškoljenju tvog Vedrića.
Draga nema straha ,kada krene samo si ponavljoj jos malo i zagrliti cu svoje dijete,meni je to pomoglo...
A porod je nesto najljepse i najdivnije sto ces dozivjeti![]()
Cure moje budući je Vedran zadrijemao ovaj izvještaj piše mamica:
kaže primarijus: mamica je ko curica - vurica - tlak je dobar, urin b. o., još uvijek potpuno zatvorena, dečko zdravi, veseli i debeli, CTG uredan, a trudova nema
možda i Vedran bude vurica pa dođe točno na termin 14. 11.
sretna :D :D :D :D još malo pa ćeš grliti svoga malog sinčića :D :D
Čuj draga, Vedarnu je lijepo, mekano, toplo.... zašto bi, zaboga, htio ići van? 8)
A ti draga uživaj još koji dan ili tjedan, nedostajat će ti trbuh.![]()
sretna35 prvotno napisa
ajme u ovom moru današnjih gluposti, ovo mi je prekrasno čitati
želim ti najlijepši (i najlaganiji) mogući susret s Vedranom....![]()
super :D :D ali to mali lupko želi posjetiti svog bracu smješka dok je još u jednom komadu s mamom![]()
Ajme.....još malo.....veselimo se s vama! :D :D :D
još malo![]()
:D![]()
![]()
joj jedva čekam novog kvartovskog dečka :D
nadam se da ću vas sresti u šetnji prije proljeća![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što lakši i ljepši susret s Vedranom!![]()
Vedran će doći kad on odluči da je vrijeme
takve su ti bebe,najbolje znaju što je dobro za njih![]()
dragi moji stričeki i tete evo mene Vedrana Lupka s kontrole 38+6/7 oliti 39-1
bome je mamica polagano počela popuštati pod mojim pritiskom tako da je cervix tijesno prohodan za prst, ostalo je nepromijenjeno, znači mogu mirno odlučiti kada je najbolji trenutak za upoznavanje s okolinom, još nisam ziher iako mi mamica priča da je vani sasvim OK, da mi je kupila puno lijepih stvari i da me s radošću čekaju bake i djed, ujo, ujna i teta i tetak i bratići i moji dragi mali prijatelji moji vršnjaci: David, Borna, Mihael, Nikola, Morana, Jakov i Damjan, Lovro i Luca čije su mame i tate također puno suza prolili dok ih nisu dobili
Svaka čast svima njima, ali meni je nutra tako lijepo i toploi imam još vremena...
I da mamicu sada s vremena na vrijeme ćopi nekakav šiz pa se onda pita hoće li sve dobro biti. Hoće kako neće..hoće... kako neće...samo još malo strpljenja i evo mene Vedrana Lupka s vama družino draga![]()
![]()
![]()
Vedranova mama, molim lijepo, listi malih prijatelja koji čekaju Vedrana treba pridodati i Supermana!
Veselimo se s vama!![]()
![]()
Vedrane Lupko, ajde požuri da je što manja razlika među nama i da se u proljeće i ljeto lijepo igramo skupa. Tvoja prijateljica M.![]()
Joj maleni Superman sorry ja sam se nekako orjentiral za zagrebačku županiju ti si bio moj najžešći navijač iz vremena kada sam bio predembrij i ti si baš super kompa i šaljem ti veliki poljubacSuperman prvotno napisa
![]()
Vedrane Lupko, istina, s nestrpljenjem te ocekujemo! Ali, znamo da bebe same odlucuju kad ce doci...![]()
![]()
Tebi i mami sretnoj35 sretno upoznavanje!![]()
Evo vibram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (da ne dobijem ječmenac).![]()
![]()
Vedrane Borna čeka novog frenda.![]()
ceeeekamo vas))))))))))))))))))))))
![]()
![]()
brzo ćes i ti mijenjati avatar![]()
Još malo...![]()
evo i to smo zbavili i upoznali prekrasnog bracu Domija koji se smije i guguče sve u 16, a ujo i ujna su nas zatrpali brdom prekrasne robicekata.klik prvotno napisa
koju je Domi prerastao
zbavili smo i uređivanje kod frizera iako smo se već unazad 4 tjedna kad se mamica zadnji put farbala pozdravili s frizerkom koja nam je poželjela svako dobro, nadam se da nećemo dočekati još jedno farbanje![]()
![]()
ajde sretna moja draga, da konačno i tvoje čudo vidimo!
premda moram ti priznati prekrasna si mi ovako 2u1!![]()