Sretna... mislimo na vas
![]()
Sretna, sad mi virkamo da vidimo što se događa kod vas...
Ja svojeg frizera nisam ni dočekala, imala sam dogovor u utorak, a u ponedjeljak sam završila u bolnici...
baš nam je bilo drago kaj ste došli...a mi i dalje pakiramo robicu uredno...bit će još paketićasretna35 prvotno napisa
![]()
a kaj se frizera tiče, ja svoju vidjela nakon tri mjeseca...i ogulila me...skoro pa do kraja...jedino kaj nema više farbanja pa sam sad lagano šarena...
Sretna, sretno !
Evo nas dvoje tj. troje stigosmo s kontrole s Merkura: Vedran Lupko je bio jedina budna bebab na CTG-u pa je doktor bio jako zadovoljan, herčika mu bubnja ko' vurica, moj tlak i dalje super, krvna slika potpuno OK i EKG također dobar
sada sam otvorena 1,5-2 cm, polako odlazi i sluzni čep, trudova još nema, ali situacija je vrlo napeta: slijedeća kontrola u nedjelju ujutro u rađaonici pa onda opet ako ne bude ništa ni u nedjelju onda u utorak rano ujutro
baš me veseli da mi daju ovoliko vremena i prostora da se situacija sama od sebe pomalo razvija :D :D :D
joj cure jedva čekam da ga vidim![]()
sretna 35~~~~~~~~~~~~~~~~~~ o sretna li si!!!!!![]()
joj šogi sretno....moglo bi to skoro, vrlo skoro...pusa od domija
Joooj Sretna35, bliži se bliži najljepši trenutak!
Želim ti što bezbolniji porod i što ljepši susret s Vedranom Lupkom!
Sretna, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najskoriji susret s Vedranom, svi jedva čekamo da ga vidimo :D
sretna, i ja sam nestrpljiva vidjeti malog Lupka, mogu misliti kako je tebiandream prvotno napisa
![]()
sretna35 prvotno napisa
Bliži se i vaš trenutak
Radujem se lijepom razvoju situacije i nadam se da će tako ostati do kraja!![]()
sretna, znam osjećaj... krasno!sretna35 prvotno napisa
![]()
sretna![]()
![]()
još malo pa će biti u tvom zagrljaju
i vidjeti ćeš ga, onako malenog, smežuranog, bespomoćnog, savršenog... staviti će ti ga na prsa..a ti ćeš se rasplakati i zahvaliti mu što te je odabrao za svoju mamu....![]()
još samo malo.. i tipkamo se na temi 0-1 :D
sjećam se sebe noć prije carskog... tako mi je teško bilo nju pustiti od sebe, tako mi je teško bilo se odvojiti od trbuha... taj trbuh i ona u meni je bilo ipak 9 mjeseci.. svaki dan nanovo ona je bila srce mojg srca, i meni je rastanak jako teško pao.
Jedva sam čekala da ju vidim a bilo mi je žeo što se trudnoća završava...
zaista.. čudesan splet emocija
:/
sve će biti dobro![]()
jos malo, samo malo ...
mislimo na tebe![]()
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~ za skori susret sa Lupkom![]()
Kad god pišeš o Vedranu Lupku sjetim se Bambija i onog simpatičnog zeca Lupka![]()
sretna, SRETNO! uživaj u svakom trenutku!
jooj bit će to....ma vidjet ćeš i samasretna35 prvotno napisa
![]()
sretno![]()
nadam se da će ti sutra ujutro doletjeti roda![]()
Biti će vaš i samo vaš! Vaše središte Svemira!
sretna milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naljepši susret sa malim Vedranom lupkom.![]()
![]()
![]()
![]()
Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve protekne u najboljem mogućem redu![]()
![]()
![]()
sretna35 ~~~~~~~~~~~~~~~da Vedran stigne na moj rockas!
sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za školski porod
javi nam se sto prije![]()
Čekamo novosti! :D
I želimo vam da što prije uživate u svom malom blagu!![]()
![]()
draga sretan ti rođendan danas, nek ti bude vesel danenya22 prvotno napisa
ja se lagano spremam na pregled, sluzni čep sinoć i jutros lagano curka, ali plodna voda stoji, ne znam hoće li biti danas, ali uskoro hoće, sigurno.......hvala svima....![]()
sretna35~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Vedrana i mamu![]()
Stalno virkam da vidim jel se Vedran odlučio za akciju....nek sve bude za 5!![]()
![]()
![]()
Sretna35 sretno![]()
Sretna~~~~~~~~~~~~~za najljepši susret u životu
sretna35 i Vedran ~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Sretno upoznavanje!
I hvala na cestitkama!