Sretna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Joooj, ja svako toliko virim da vidim ima li nekih napetih novosti....![]()
![]()
![]()
cure ništa novo, sve je i dalje potpuno OK, danas su mi gledali i plodnu vodu i to nije nešto najugodnije što sam doživjela u životu, ali glavno da je voda OK, stalno imam lagane menstrualne grčeve i mislim da je pitanje dana kada će krenuti, Vedri je glavom uronio vrlo nisko dolje pa se čudom čudi i lupka rukicama, ja se istežem, rastežem, skakućem pentram po stepenicama, no još uvijek jednako otvorena...
hvala vam svima što mislite na nas dvoje, nekako je lakše čekati s vama zajedno![]()
ma mislim da nas tatek svojom energijom zeka, on bi, naime, želio da ima isti rođendan sa sinekom pa vibra za 24. 11. (još kad je čuo i da se dva tjedna prenesena djeca rode u terminu)![]()
![]()
Sretna, zbog tebe svako malo virkam na forum, kad li će samo prestati to slatko iščekivanje...![]()
Vedrane mali, tebi se stvarno ne žuri. A zašto i bi? Vani je gripa i vlažno, ima pomalo i magle.... jedino što te svi nestrpljivo očekujemo!
A mama ti je pripremila slatke za papanje, tople ruke za grljenje i puno mekih poljubaca!![]()
![]()
Pa sad, ti odluči kad ćeš nam se pridružiti![]()
Sretna i Vedrane i tata, veselimo se u naprijed i šaljemo vibrice za što ljepši susret ~~~~~~~~!
:D :D :D bit će to sve super!![]()
A TM potpuno razumijem!Tako i ja vibram da rodim na svoj imendan
Čisto onako da mi je lakše za pamtiti
![]()
Vidim da je Vedranu jako fino u maminoj buši.Baš slatko iščekivanje.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za prvi pogled i dodir mame i bebe
Ja sam četiri puta išla na plodnu vodu,znam kako ti je.Ja sam se stalno bojala da ne ozljede malenu.Al znaju oni svoj posao,važno je da je plodna voda ok.
![]()
da parafraziram andream: samo zbog tebe virkam na forum jer mi moj mali ne dopusta drugo ...andream prvotno napisa
cekamo vas![]()
![]()
![]()
potpisujem u potpunostiandream prvotno napisa
![]()
Vedran će kad odluči
a čini mi se da još nije odlučio![]()
pridružujem se čekalicama Vedrana
za mamu i Lupka
![]()
Mi strpljivo čekamo i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školski porod.
Draga moja,
očito Vedran uživa u tvojoj buši a kako i ne bi!!! on najbolje zna kad je njegov trenutak, a doček će mu biti veličanstven !!!
velika ti pusa ,sretno i drž se !!!
javi novosti čim prije![]()
Došla sam škicnuti imali li kakvih novosti.
![]()
za mamu i Lupka
! Saljem vam vibrice ~~~~~~ i cekam novosti!
a čekamo i mi novosti![]()
jesi li podučila TM kako će nam javiti novosti :?
sretno sutra![]()
Pridružujem se čekalicama... ali ne požurujem..... Uživaj još malo ovako trudna....![]()
drage moje tete i pokoji striček,
je je, moj je tata dobio instrukcije kako će dati obavijesti na forumu, ali to još neće biti potrebno, naime, eto mene i maice s pregleda kući, danas smo 40+3
sve je za 5 ili b. o. tlak, plodna voda, CTG, mamica još uvijek 1,5 cm otvorena :/ , dolje je sve mekano i porod bi mogao krenuti svaki čas kaže doc, ali isto tako kaže da mamicu neće inducirati do 41+3, kad ja budem toliko star; nećete vjerovati onda, baš onda je tatin rođendan![]()
![]()
, a on svim srcem želi da slavimo rođendan zajedno i tako sam ja u procjepu između maminog dođi sine dođi, mamica te čeka spremili smo sve za tebe do tatinog sine hajde da slavimo rođendan zajedno...
u svakom slučaju do izvještaja sa slijedeće kontrole, a to je za 2 dana ostajte u dobru, mašem vam, a ko ja ipak odlučim krenuti opet ne brinite, mamica je spremna, a tatica je dobio upute za forumsku komunikaciju
srdačno vaš Vedran Lupko
Vedrane Lupko, baš si pravi tvrdoglavko, ali neka, sreća će biti tim veća jer te toliko svi željno iščekujemo.
Moja Morana ti šalje puno pusica![]()
![]()
Vedrane, ~~~~~!
Andream, i tvoja curica ima baš posebno ime!
Vedrane samo ti uživaj i dođi kada budeš spreman za avanturu punu boja okusa i mirisa. Život je lijep!
a teta bi rekla da je sigurna da će mali Lupko danas doći svojoj mami![]()
Sretna, želim ti što lakši porod i da sve prođe u najboljem stanju. Iščekivanje je slatko, i sama znaš da se nakon dužeg čekanja više raduješ svojem djetetu. Uživaj u svom Vedranu i hvala ti što s nama dijeliš svoje najljepše iskustvo!![]()
E, vas dvoje k'o pravi školarci. Uživajte do javljanja sretnog_tm~~~~~~~
Ja maloprije greskom otvorila prvu stranicu kad ono vidim hrpa smajlica skakuce pa reko wow kako je sretna brzo rodila a nije me bilo samo sat vremena da virnem![]()
Sretna-evo malo za brzi i bezbolan porod~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mami i Vedranu pregršt ~~~~~~~~~~~~ za što ljepši porod
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
za najljepsi susret![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Tata će stvarno dobiti najljepši rođendanski poklon na svijetu![]()