koja teta, kad ste je upoznalai, ako si mislila na sebe ili na Mandić obje ste ujnicekata.klik prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
koja teta, kad ste je upoznalai, ako si mislila na sebe ili na Mandić obje ste ujnicekata.klik prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
ok, ok ujnica...al ne sluša me ovaj nećak nešto cccc....
al neka on sam odluči kad će van pusa i čuvaj te se....
Još si 2 u 1????![]()
Vedrane, Vedrane .... požuri malo .... neki su nestrpljivi!![]()
![]()
svaki put dođem vidjeti jesam li zakasnila na prozivku za vedranovo rođenje![]()
ali što smo i mi navalili ... samo ti vedrane uživaj i dođi kad se tebi svidi, može i na tatin roćkas, no ne moraš baš tempirati, s tatom ćeš ionako slaviti roćkas zajedno dok god ga ne budeš krenuo slaviti s frendovima i curama![]()
samo sam došla vidjeti da li je tatin poklon stigao...
bit će čestitanja tati... malo ćemo ti tu ovak ljubiti TM![]()
![]()
i ja sam došla ćirnuti samo, ali vidim još je Vedran kod mame brzo će on, brzo...![]()
za skori predivni susret sa svojom bebicom![]()
Da li vam je čudno što se sretna još nije javila? Možda ju je Lupkić omeo? :D :D :D
prošla još jedna kontrola, bez pomaka, jednako sam otvorena i jednako nemam trudova, Vedri je dobro CTG - uredan, plodna voda uredna - mliječna
čekamo i dalje, hvala što ste s nama (dnevno 3-4 puta idem po stepenicama na 3. kat, te šaetam minimalno 3 sata, ne pomaže)
živce u kantice pa na pecanje (nedostaje mi smajlić koji bi simbolizirao ženu na rubu nervnog sloma)
Sretna, mi ćemo "zaboraviti" već na tebe kako je krenulo, pa ćeš nas tamo negdje krajem ovog mjeseca samo iznenaditi![]()
joj nemojte me zaboraviti, onda ću s ruba živačnog sloma kliznuti u pravi živčani slomandream prvotno napisa
sretna35,joooooššš malo i mi smo s tobom nestrpljive![]()
![]()
sama kažeš da je Vedranu dobro
čovjek već sada zna kaj hoće
počnite se navikavati na novog "šefa"![]()
samo ti, draga, čuvaj živčeke, trebat će za kasnije...sretna35 prvotno napisa
![]()
I ja isto virkam da vidim dokle stesretna35 prvotno napisa
![]()
Nekad sam čula da masaža od iznad pete do ispod koljena ( unutrašnje strane- leđne) može da pomogne.
Lupkaču se sviđa lupkanje pa zeza mamu, a mi nestrpljivoda upoznamo Vedrana Lupka. sretna35
![]()
sretna.. znam da je iščekivanje samo trena
želim ti lagan porod i da ne završiš na drip-u.. da se lijepo otvoriš 8 prstiju i da rodiš prirodno u par sati
da li si razgovarala o epiduralnoj? kakav je tvoj stav oko toga?
Ljudovi... pustite Vedrana da uživa..... Ima vremena....![]()
Dragi Vedrane, ti samo lijepo lupkaj a mi odosmo u Dalmaciju. Ako se odlučiš doći dok smo u skitnji, javi nam se da možemo proslaviti skakanjem u more :D :D :D
Mamici jedna![]()
sretna neka maleni Lupko još uživa kod mamice, pa tamo mu je sigurno preeedivno![]()
![]()
bome kako je vrijeme divno: sunčano i toploiva_luca prvotno napisa
i mamica je došla u napast da jednodnevnim izletom na more (dulje ne može jer smo svaki drugi dan na kontroli
) skrati čekanje, a skokovima u more možda postigne efekt otvaranja ili pucanja vodenjaka (onda bi fakat nešto morali poduzeti)
MMK ovo s masažom mi se jako dopadaprobat ćemo i to mislim da nikako ne može škoditi
Vedran će doći kad će njemu odgovarati, a nadam se da će ti, kad krene, sve biti brzo kao i meni.
uživaj još malo u svom Lupku u trbuhu![]()
Ma daj opusti se!Kakvo te skakanje u more krajem 11.mjeseca spopalo?
![]()
Doći će dečko kad on bude htio! Džabe ti sve drugo :D
Samo se ti nama redovno javljaj! Jer čim vidim da se nisi javila par sati, velim-evo, događa se nešta![]()
![]()
Ma kakvo jednodnevno putovanje,da se mi brinemo....ne ne ne...
Ja svako malo povirim na forum da vidim je li Vedran stigao,a on još uživa u svojoj mamici.Dječače mali, koliko te ove tete na forumu spominju sigurno ti se stalno štuca.
![]()
Ja bum krepala možda bi te TM i poveo na jednodnevni izlet na more ali eto mi ti nedamo.
![]()
Živčeke fakat čuvaj jer ti je to bezvezno gubljenje energije, a energije će ti trebati za malog šefa.![]()
ajd ti prestani "siliti" Vedrana
tolko si ga čekala,pa se strpi još malo![]()
Vedrane samo si ti uzmi vremena koliko trebaš![]()
i mali Nikola ćeka Vedrana da ima društvo za igru
![]()
zanemari gore napisanoMIJA 32 prvotno napisa
ne želim ječmenac![]()
ma ne silim ja dijete; već bih radije rodila pod prirodnim trudovima, nego od dripa skakala po krevetu, a ako ne iskrcam do 41+3 zna se šta slijedi - indukcija, mislim da su i za bebaće puno prihvatljiviji pravi prirodni trudoviMIJA 32 prvotno napisa
i ne brigaj u mojoj okolini još nitko nije dobio ječmenac, toliko sam sretna i zadovoljna što sam trudna konačno da svima sve opraštam![]()
ajme Sretna, pa meni je moje iscekivanje poroda (citaj carskog) bilo totalno dosadno u usporedbi s tvojim cekanjem poroda ...![]()
![]()
Sretna, budi dalje sretna![]()
![]()
![]()
ma znam sve tosretna35 prvotno napisa
![]()
znam da vam želiš najljepši mogući susret
nekako vjerujem da će Vedran sve to izbjeći i krenuti taman na vrijeme![]()
danas kontrola i nema pomaka, ali tlak je idealan, kao i otkucaji Vedrijevog srčeka, voda OK tako da sam još jednom sa stvarima otišla kući, kontrola opet u ponedjeljak, ako Vedri ne krene ranije
današnja dežurna doktorica pita kad je bio transfer, ja velim 23. a onda ona kaže onda to nikako nije 41 tjedan, ali valjda i meni računaju od posljednje menstruacije
još sam obavila jednu posjetu u Merkuru, svratila do cura na VV i eto me još uvijek 1 u 2
za to vrijeme tatica obavio pregled autosjedalice i još nerođenom Vedranu priskrbio prvu diplomu i prkrasnu majicu za darak
sve vas ljubimonas dvoje 2 u 1 + naš tatenko
Samo vi uživajte još malo 2u1!
A propos tjedana trudnoće, meni su računali datum punkcije kao dan ovulacije, minus 14 dana, i to smo uzeli kao 1. dc....
Puse mami i Vedranu!![]()
samo vi uživajte još malo 2 u 1...
a meni je termin po zadnjoj mengi bio 27, a po punkciji 25...i Domi se rodio 25....
eee, sad kad je sjedalica spremna i namjestena, sad Vedran vise i nema sta cekati![]()
(prepoznala sam ti muza na pregledu kad je spomenuo da bebac samo sto nije stigao. a ja u mom autu imam onaj broj mama i beba di je vasa prica)
Vedran je odlučio pričekati mamin rođendan i pokloniti joj najljepši poklon u životu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ne mamim, tatin rodjendan!Denny prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da stigne bas na taj dan
(bas smo postali voajeri zbog ovog foruma)
evo još jedna je kontrola iza nas i evo još jednom nas poslali doma, sve je i nadalje very OK, Vedran je danas toliko skakao :D:D
i lupkao da ga je CTG jedva pratio..., a bome je i moj trbuh poskakivao kao lud
imamo mali napredak: cervix se još malo skratio i dosta smekšao, ja se otvorila još za 0.5 cm, javljaju se inicijalni trudovi
i još nešto najvažnije tnx to naša iva_lucakoja mi je poslala kalendar IVF trudnoća prema danu oplodnje i transfera moj termin za porod je 22. - 27. 11. dakle sve je u najboljem redu
u srijedu nova kontrola i ostajem u bolnici bez obzira na jačinu trudova ukoliko porod ne krene ranije
velika, najveća pusa svim našim navijačima![]()
tebi i Vedranu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se tati ispune želje vezane za datum.
Sve je super, sve je za 5!!!!! :D :D :D :D
Vedran, stiže tati za rođendan!![]()
Vedranu i teni veliki![]()
![]()
![]()
laky prvotno napisa
Sretna za tebe Vedrana i tatu i najlijepši susret :D :D :D![]()