Tati sretan rođendan i da Vedran do ponoći dođe ~~~~~~~~~~~~~~~
Tati sretan rođendan i da Vedran do ponoći dođe ~~~~~~~~~~~~~~~
teško da će doći do ponoći jer se ništa posebno ne dešava
eto ispratili goste sutra je radni dan, nećaci u vrtić, mame i tate na posao, a ja u rodilište po svog princa i najvažnijeg muškarca u životu![]()
cure odhvala svima
ja sam najbolje što mogu biti, srce mi je veselo, hrabro i razigrano, oči vlažne, gledam krevetić, posteljinu, benkice, robice i sve kupljeno svome sinu, samo još njega čekamo
Za veselo upoznavanje
Sretno!![]()
Sretna, sretno ti sutra, da indukcija sutra brzo prođe (kao meni) i da s tobom skačemo sutra svi od sreće... a i lijep je okrugli datum za rođendan![]()
sveta Kata, Vedran na vrata...osim ako ne požuri do ponoći![]()
sretno sutra!
Šogiju sretan rođendan od nas troje...
a mamici ipak želim da se situacija pokrene sama, da nema indukcije....u svakom slučaju volimo vas i mislimo na vas... javite mi razvoj situacije![]()
želimo ti najlijepši susret sa tvojim lupkom od![]()
i da sve dobro pođe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pusa od nas trojevama dvoje
i pošto čemo biti i mi u bolnici iskrene ČESTITKE tebi i tm.![]()
![]()
![]()
...a ja u rodilište po svog princa....
Ostajem bez riječi....![]()
MIslim na vas i držim fige vam sutra!!!!![]()
sretna35 prvotno napisa
SRETNA SRETNO....... ovo što si napisala je prekrasno. ŽElim ti što bezbolniji porod i što skorašniji susret s Vedranom........
Velikiza tebe i Vedrana i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i meni su zbog ovog oči pune suzasretna35 prvotno napisa
sretno vam bilo, a porod...što bliže onom što bi poželila sama...![]()
svi jedva čekamo Vedrana, naravno da su mama i tata najuzbuđeniji :D
Puno sreće![]()
Puno srece zelim , da bude brzo i lako
Sretno Sretna, opusti se i želim ti da sve prođe što prirodnije, bezbolnije i brže, da nunaš svog najvažnijeg muškarčića! Uživaj i nemoj se zamarati s pisanjem, ovo je tvoj tjedan.![]()
![]()
![]()
Sretna, želim ti najljepši susret sa vašom srećicom!![]()
Sretnasretno![]()
![]()
![]()
Sretno![]()
Sretna![]()
![]()
,tebi i tvom princu
.
jel se netko čuo sa sretnom,ima šta novo...?
Ujutro mi se samo javila da je na gelu za otvaranje, da su trudovi laganini i da joj puno snage daju bebice koje čuje. Pretpostavljam da je situacija nepromijenjena.jel se netko čuo sa sretnom,ima šta novo...?
Sretna, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i bebolinca~~~~~~~~~~~~~~~~ mi čekamo :D :D :D
Sretna ~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i lupka i za čaroban dugoocekivani prvi susret![]()
:D :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
još samo malo![]()