Ima li novosti ???![]()
Samo hrabro Sretna, nije strasan taj gel da se prodisati ali je drip zeznut, nek ti je sa srećom i da brzo prodje!!!!!
Kata.klik i Andream, nemojte nas sad iznevjeriti! Čekamo novosti ko ozebli sunce! :D
Evo čula sam se upravo s našom Sretnom, i nakon dva gela nema bitnijih pomaka... Trudići su neki lagani tu, ali nije to to. Doktori za sada ne govore puno, pa se čeka dalji razvoj situacije...
Malenom je očito jaaaako lijepo u maminoj bušici, ali mi ćemo ipak zavibrati da konačno ugleda svoju mamicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~
I mi mislimo na sretnu35 i Vedrana!I vibramo za skori predivni susret.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vibriramo da sve super prođe
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret![]()
![]()
go Vedrane, go...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vedrane samo naprijed prema svjetlu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
zadnja poruka od sretne u 21:08 ... "Trudovi oko 50, ali se slabo otvaram. Izgleda da još nije moj dan."
Ajmo još jednom hrpu pozitivnih misli i vibrica za Vedrana i mamicu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni je tako žao što je forsiraju na siluNisam čula od Sretne da postoje neki razlozi za indukciju...znaš li ti možda, Kato, što su joj rekli, zašto induciraju porod? Nadam se samo da se neće puno napatiti
![]()
jao ja mislila da je već rodila, pa to traje već dugo?
zar nije Sretna pisala da je njoj po IVF kalendaru termin 27.11! :/
joj da to što prije prođe i da s ešto manje napate.
bit ću budna do ponoć, nadam se da će do tad rodit jer neću moć zaspat!
~~~~~~~~~~~~~ da sve prođe u redu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i još do neba za što ljepši susret!
I meni je rekla da su trudovi bili oko 50 i da ih baš osjeća, dakle nisu baš niti tako bezbolni... S indukcijom je na žalost tako, i mene su planirali ostaviti do sljedećeg dana ali je jedan gel učinio svoje to popodne.
Ja vibram za našu sretnu da se završi onako kako je najbolje za bebača i nju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ne znam zašto forsiraju, vjerovatno zato što računaju termin po ZM, a ne po IVF-u...ma ja se samo nadam da će sve uskoro proći i da će imati svog malog princa do jutra u rukama...
volimo te i mislimo na tebe
fakat je bezveze što forsiraju
nadam se da ih ipak neće puno namučiti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Pa da, ali nije to razlog za forsiranjekata.klik prvotno napisa
Andream, jel to po defaultu rade indukciju ako je dijete začeto potpomognutom oplodnjom?
Baš mi je strašno čitati koliko ovo već dugo traje...tim više što i ja planiram ići u Merkur za koji dan, a na prošlom sam porodu tamo prošla sve čari umjetnog poroda![]()
Nadam se samo da će sve biti u redu i da će što prije držati svoje zlato na rukama!![]()
To na kraju krajeva i je najbitnije!
![]()
eto ulogirala sejoš jednom prije spavanja da vidim novosti...
~~~~~~~~~~ da ujutro osvanu najljepše vijesti!
Mami i Lupkiću šaljemi nestrpljivo očekujem jutarnje vijesti
![]()
Sretna nadam se da ćeš ubrzo držati svog Vedrana u rukama![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo malo jutarnjih vibrica da se već maze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Da se maze i cike!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je mali Vedran već u sigurnim rukama svoje mame
Virkala sam jucer cijeli dan, virkam jutros... pa sta se jos nista ne zna? Nije valjda da ta indukcija jos traje?
~~~~~~~~~~~~~~~~ da su se vec upoznali i da se naveliko maze![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hajde Vedrane cekamo te![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je Vedran u maminom zagrljaju!![]()
čekamo...![]()
![]()
Jos su u komadu!! Gel bas ne djeluje. Nocas je spavala, a ako porod ne krene do sutra ide na CR.
kata.klik, samo nas obavjestavaj ,![]()
pozdravi ih puno od svih nas i ~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba da sve prodje dobro![]()
za Vedrana i sretnu mamu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Naravno da ne, to ovisi isključivo o drugim faktorima (kod mene su započeli indukciju jer sam već bila otvorena jedan prst, tlak je bio više manje Ok to jutro, bebica lijepo spuštena itd.). Iako su kod mene neki dr-i pretpostavljali da će završiti carskim rezom, to se nije dogodilo.Andream, jel to po defaultu rade indukciju ako je dijete začeto potpomognutom oplodnjom?
Sretna kaže da je i njen dr D zagovarao prirodni porod još na kontrolama, a i jučer se očekivalo da će ne nešto dogoditi... No kako god, vibrajmo da završi na najoptimalniji i najbolji način za oboje.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebu i mamu ~~~~~~~~~~~~