Čestitam!!! :D :D![]()
Cure, kad nam Presretna i Vedran izlaze iz bolnice?Jeste li se čule sa Sretnom i kako se oporavlja od CR?
![]()
Dragi roditelji, cestitam vam od srca ,i da uvijek budete svo troje Sretni :D i da mozda dobijete i pojacanje![]()
čestitke mami i tati,a malom Vedranu sve želje na ovom svijetu :D :D :D :D :D :D :D :D :D
pa, da, stvarno bi mogla promijeniti nick u 'Presretna' :D :D :D :D
Čestitam presretnim roditeljima na velikom malom dječačiću!!! :D :D :D
ja i dalje stalno virkam, naviknula nas Sretna na detaljna i česta izvješća , nadam se da se super oporavlja i da će familija brzo biti na okupu
Vedranu
Cestitam!!! :D :D :D
Evo opet sretni tata ovdje.
Prvo zahvaljujem svima na cestitkama i dobrim zeljama,a drugo Vedran i mama su stigli doma :D
Veseli,zdravi i debeli.
Iduce javljanje je od mame.
Ajme, sreće! :D :D :D
Jedva čekam da nam se i mama javi sa svojim dojmovima!![]()
![]()
Sretni tata, čestitam! :Dsretna35 prvotno napisa
I molim te, proslijedi veeeliku pusu sretnoj mami![]()
evo i od mene čestitke!!!!!!!
Vedran je presladak![]()
![]()
![]()
Dobro došli doma :D :D ,![]()
![]()
![]()
Sretna, jedva čekamo priču i nadamo se da ćeš je što prije napisati... Samo vi papajte i spavate![]()
Drage moje,
ove su se stranice nekako nagomilale i još ih nisam pročitala jer je moj dragi čvrsto odlučio da mi neće srce slomiti u bolnici vašim nježnim porukama, buduć i je tamo mjesta jedva bilo za nas i bebe, i uloške, laptop i stvarno bio suvišak.
Prije svega hvala što ste čitavo vrijeme bile uz mene, čitavim putem od postupaka do trudnoće i poroda vaša podrška je neprocjenjiva.
Moj veliki dečko je veliki dobri Vedri dečko Vedran: jako velika i zrela beba. Noćas smo svi, baš svi spavala od 1.30 do 5.50; ni sama to ne mogu vjerovati. Dečko papa, kaka i spava, baš kako i treba. Nije više plačko kakav je bio kad se rodio, već je smješko, kad se smješi u snu kao da priča s anđelima.
ttaica je jako dobro snalazi i od neporcjenjive je pomoći kao i obje bake koje su neposrednoj blizini i savršeni back up za nabavku hrane, kuhanje, i sve ostalo.
Danas nam je bila i patronažna sestra i također se oduševila velikim i zrelim dečkom, sve smo zbavili, a mali je tako slasno odmah prihvatio maminu slatku da sam bila ponosna na svoje umijeće dojenja u fotelji i uz pomoć jastuka. Budući je Vedri tako veliki i zbog carskog kada se jedan dan kasni u razvoju laktacije zbog intenzivne njege još nemam dovoljno mlijeka za njega, ali to kombiniramo s dohranom i takav nam ritam štima. Vidjet ćemo kako će ići dalje jer onije na 35ml kao ostali novorođenci već mu treba barem 60.
Sve vas puno volim![]()
![]()
, a sad odoh čitati vaše poruke, malac slatko sniva, a tatica dežura pored.
Konačno su davno nabavlje stvari s velikom ljubavlju u upotrebi.
![]()
![]()
Sretna, tako mi zračiš! Nikad nisam imala osjećaj da si smirenija, zadovoljnija, potpunija nego sad!
![]()
sretnai ogromna pusa Vedriću, reci mu da su ga tete jedva dočekale
![]()
Uživajte s vašim malim zlatom![]()
ajme sretna sva sam se rastopila od tvog izvještaja. Mogu samo reći uživajte, uživajte, uživajte
.
Sretna, uživajte! Jako sam happy zbog vas!![]()
Jao generacijo uživaj!!Puse cijeloj obitelji!!!!
Predivno, uživajte :D :D