Bravo za slatke, uzivajte svi troje
!
za mamu i njenog dječaka i da još dugo uživa u slatkima.
![]()
bravo draga, svaka čast !! uživajte!!!
već vidim Vedrana kako mljacka sebi u bradu:" mljac, mljac, uh kako je ovo dobro!!!"
ne da mljacka, stenje, čovjek, ispušta vjetrove, nešto radi poput gugutanja (fakat mi se čini da je perano za to) i jede; sve u isto vrijemeLili75 prvotno napisa
![]()
Ma nije rano, čovjek ti samo naglašava kako mu prijasretna35 prvotno napisa
![]()
Možda i u budućnosti bude volio govoriti dok jede![]()
XStrobery Shortcake prvotno napisa
Lu i sad guguče dok jede i ima neke čudne zvuge kao mmm,eh aaaaaaaaaaaa
uzivajte
Ma nije prerano! Meni se Lira svaki put kad je stavim na prsa javi na isti način - zvuči otprilike kao "uwe" i tek nakon toga počinje jesti. Ja to zovem pozdrav cici.sretna35 prvotno napisa
![]()
I baš mi je drago da vam sve bitne stvari u životu idu tako k'o od šale. :D
Dragi moji vjerovali ili ne, prvi mjesec je iza nas, a isto tako i prva kontrola. Jučer smo bili kod stričeka pedijatra i bili smo za pet bez suza i plača. A i naš pedijatar Stipe je zakon tako lijepo zna s djecom da nas ne treba biti strah, niti briga.
Trenutno moje stanje jest: TT 5450 gr tj + 830 gr
TV 59 cm tj. + 6 cm.
Guza se još malo crveni pa smo dobili posebnu kremicu i vitaminečke D. Ostalo sve nam je super.
Grgućem i smješkam se sve u 16, mamica se sva raspkmezi.
Srdačan pozdravi sretan BING,
vaš Vedran Lupko![]()
PAM, baš fina ženskica, lijepo da pozdravlja svoju milu![]()
sretna35, prekrasno da ide sve tako lijepo, jedva čekam proljetni susret![]()
Puno pozdravljam Vedrana, Rimu i Lirui naravno njihove mame
![]()
Danas 2. kontrola i dobili smo cjepivo. Težina iznenađenje i za mamu koja već dobrano na kičmi osjeća težinu svog sina 6700 gr, dakle 1300 gr više u odnosu na prethodno mjerenje. Visina 63, dakle + 4cm. Samostalno držim zvečku, smješkam se sve u 16, gugućem. Napredujem svakoga dana u svakom pogledu...
Kako je slatki Vedran, baš je pravi dečkić, a i fino napreduje!!!
Evo nakon duljeg vremena malo novosti od nas. Rastemo i napredujemo. Pužem u sve u 16. Imam 6 zubića. Dozivam mamu, tatu i babu. Izgledam otprilike kao na ovom posljednjem avataru. Često se smijem, a umijem se i sam igrati. Zovu me Vedri.
Prekrasne vijesti od naše drage sretne35. Vedri
i hvala mami na novoj slikici.
Hello Sretna35, lijepo je vidjeti te opet na ovom pdf-u a Vedran je prekrasan.
Kao uostalom PAM i tvoje curice
hvala, hvala cure moje drage i ja se veselim da sam ponovno s vama i da vam se sviđa moj Lupko
još dodajem ispravak netočnog navoda: nemamo 6 zubića nego 8, a uskoro izbijaju i 9. i 10
I ja ko Strobery volim plavušane, presladak je, uživajte, šaljem puse.
Drage moje, ne mogu a da se ne pohvalim našim novim generalijama TT 10.350, TV 80 kao prosječan jednogodišnjak s nepunih 10 mjeseci
bravo za malog mnjamatora![]()
Drage moje sve,
evo prvog snijega u Zagrebu, a ja mislima godinu dana unatrag, večer uoči poroda, kada sam svim srcem isčekivala moje najveće čudo Božje, mojeg dragog Vedrana. On sada slatko spava, a majka razmišlja o sutrašnjoj rođendanskoj fešti. I kad pogledam unatrag jer život možemo razumijeti samo gledajući, unatrag, a živjeti ga gledajući unaprijed bilo je vrijedno svake suze, svakog uboda pri punkciji bez anestezije, svaklog propalog pokušaja i izgubljene nade. Na mom dugom putu shvatila sam da me ..."Razum me ničemu nije naučio, sve što znam srce ni je otkrilo..." Moje srce je sada puno, to želim svima vama čiji se snovi još nisu obistinili i još jednom zahvaljujem svima vama na razumijevanju, slušanju (čitanju), podršci, informacijama i nepresušnom kapacitetu za empatiju i gutanjen ogromnih količina tuge koji su me hvatali s vremena na vrijeme.
Sutra moje čudo puni godinu dana i mislim da su rođendanske čestitke pravi trenutak da zatvorim ovaj topic. Sve to drage moje jer će slijedeći koji ću otvoriti biti "Šampanjac je puknul 2!!!!!!" Pogađate, naravno želimo bracu ili seku.
Pusa, drage moje svekako ja to volim reći da ne bih koju zaboravila!
Ajme sretna,sada si me rasplakala..predivno si ovo napisala...
Tvome Lupku želimo sretan rođendan i puuuuno zdravlja i prekrasnih poklona,a njegovoj mami i tati što prije jednu malu Lupkicu....
Sretno vam bilo...![]()
Vedrane, sretan ti rođendan!
Sretna, želim ti svu sreću i ovaj rođendan treba čestitati i vama i vašim liječnicima!
Sretan rođendan velikom dječaku susedu Vedranu![]()
Sretan rođendan preslatkom dječaku !! I da mu se ubrzo pridruži seka ili braco... ili oboje!
Dragi Vedrane, sretan ti rođendan! Ja ti kao i tvoji roditelji želim bracu i/ili seku![]()
Sretan rođendan, Vedrane!![]()
Vedrane.. sretan ti rođendan
sretna.. od srca ti želim jedan prelijepi curetak.... (ili dva )![]()
Sretan rođendan malom Lupku! Cijeloj obitelji želim pregršt sreće i još barem jedan mirišljavi smotuljak!
Sretan rođendan Vedrane, te da uskoro dodje još jedan lupko ili lupka! Pusa
Lupkiću dragi SRETAN I PREKO SRETAN TI ROĐENDAN želimo mi svi ( a Meli ti šalje slinavu pusicu-malo ju muči zubalo pa eto, al ti to sve znaš)....i naravno da što prije dobiješ malenu sekicu ili blacu!!!!!![]()
Malom Vedranu veeeelika čestitka za rođendansa željom da što prije dobije za društvo braceka ili seku! sretna35
![]()