sretna35 prvotno napisa
Sretna35 ovo je stvarno prava slučajnost. Lijepo si ovo napisala za našu dragu Dodirko.
Ovo je stvarno nevjerojatno kako se datumi podudaraju i kako je to lijepo ispalo,svaka čast.
Za našeg Dodirka potpisujem sretnu35
teta beta 33 609
srčekopulsira
idemo dalje
:D :D :D za srčeko.
~~~~~~~~~~~~ da se tko nastavi.
Ajoj ja stvarno kasno palim![]()
Pa ovo nisam niti vidila :shock:
Malo sam na forumu, a i ono malo šta stignem je sa nikakvom koncentracijom.
Čestitam ti od sveg srca i :D jupiiiiiiiiiiiiiiiii za maleno srce :D![]()
Neka ti je mirna, zdrava i školska trudnoća
![]()
A za ovu matematiku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svom snagomsretna35 prvotno napisa
![]()
čestitam od sveg srca
baš lijepa vijest? da li uzimaš heparin..ti i ja imamo istu mutaciju??
E draga Teta Beta..... Stvarno si raskošna!
A za malog srčeka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitam!!
Volim kad je Sretna sretna!![]()
:D Odlicno!Samo naprijed!!!
mačkulina ne uzimam heparin, za mutaciju 5G/5G nepotrebno i po Radončiću i po Duiću. Radončić mi je čak poslao neke linkove Medicinskog fakulteta u Rijeci. Uzimam velike doze folne, B12 i aspirin 100.
U zadnjim nalazima su se čak iskorigirali trombociti, APTV, LAC i svi ostali rizični faktori, i dalje ćemo sve kontrolirati.
aha... čini mi se da si mi jednom napisala da si 4G/4G ili sam ja to pomiješala..
ma super.. dobro je da ne moraš biti na tome
vidiš koje mi brige imamo o ko tog. Baš mi je drago za tvoju trudnoću, ne poznajemo se uopće ali eto drago mi je za tebe fakat od srca.. primjer si da sve dođe u životu na svoje...
super![]()
sreta35, super za nalaze! Samo ti to kontroliraj.
Ne znam iz kojeg razloga dosta nas je bilo u uvjerenju da imas po koji 4G u PAI-1 polimorfizmu. Bolje da je ovako.![]()
da i tu poskočim za tebe sretna :D
a koliko je to "velika doza folne"?
Ajme, koja sreća :D!!! Sjećam se koja je meni sreća bila kad smo vidili malo srce, mislim da sam tada vijest o trudnoći bila uzela nekako više zaozbiljno
!
velika doza folne kiseline znači 3 X 800 mg (uključen je i B 12), uzimam 2 CAL-ove kapsluke (folna + B 12) + 1 Pregnital također 800 mg folne
sutra ću s doktorom prodiskutirati o količinama
Juhuhuuuuu :D za(mada sam ja znala da će to biti ok)
A ß je krasnaaaaa.
I ja bila u uvjerenju da je 4g/4g(baš te mi silom guramo u takav nalaz
)
Folne dosta uzimaš, ja sam na 1x800 od KAL-a. Vidi ti sa doktorom jer nije bed za folnu višak se ne gomila ali nisam sigurna za B12 da ne bi bilo previše.
Pusica![]()
:D za![]()
sretna35 draga,
sjetim se koliko si vjerovala u svog dr.L i ekipu na VV i to je moralo upaliti.
Neka ti i dalje sve bude u najboljem redu... zaslužila si![]()
hvalaja to tak malo sporadično uzimam. morat ću pojačat malo.
:D![]()
Jel' nam mozes napisati sto si sve koristila i kako si se ponasala u ovom dobitnom postupku?
Da li sada radis ili si doma?
Ovakve informacije uvijek dobro dodju za postupke koje su pred nama![]()
Super za! :D :D :D
Super, super za:D :D :D .
Puno![]()
![]()
za sretnu mamicu.
:D :D :D![]()
Uh,sretna35 prvotno napisa
ja trenutno pijem samo Pregnital (jer ima više vitamina od Folicplus) i on ima 300µg, a pije se jedna kapsula dnevno.
Da li mi je to dovoljno?
Folicplus ima 133µg (piju se 3 dnevno), a prije sam pila i Twinlab koji ima 800mcg čiste folne.
Mislim, već 2 godine pijem folnu pa se nadam da ima i zaliha![]()
super za srceko![]()
neka bude sve kako treba biti!!!
Bravo za malog žmigavca :D
A ona matematika o kojoj govori sunčeko... ma i meni se zdopada!![]()
tebi i mazi bušu
:D :D za, meni je to bio jedan od najemotivnijih UZV-a na kojima sam bila, kad sam vidjelai čula kako pulsira ajme suza...
još jednaza tebe i još
![]()
![]()
za
![]()
Provjereno s doktorom: s B12 kao i sa svim vitaminima koji su topivi u vodi za razliku onih koji su topivi u mastima ne može doći do hipervitaminoze, stoga mi je doktor rekao neka samo pijem koliko sam navikla jer je i to očito doprinijelo kvaliteti stanica i embrija u posljednja dva prirodnjaka.
jelena, ja imam zdravstvene indikacije za velike količine folne: a to su povišena razina homocisteina (koju sam snizila folnom) te prisutnost MTFRC 677CT za kje je terpaija folna kiselina + B 12, tako da nema potrebe da na svoju ruku dižeš količinu folne koju uzima
što se tiče mog ponašanja nkona ET-a ovaj put bilo je vrlo prirodno tj nakon pretežno odmaranja koje je trajalo 3 dana vratila sam se u redovan život, mislim da sam o tome već pisala: bila na pogrebu, na 2 rođendana, na koncertu Čolića i to na stajaćem mjestu, itd... dakle bila sam vrlo aktivna i radila sve ono što me veseli
Što se tiče prehrane nisam baš konzumirala šećer, slatkiše te suhomesnatu robu, prehrana mi je bila bazirana na mliječnim proizvodima niske masnoće, kuhanom povrću, ribi, bijelom mesu, i da svaki dan smo jeli ananas (akcijska prodaja u Konzumu po 10, a jednom čak i po 5 kuna), dva sam puta sprašila muža po šumsko voće (istina da mu nije sezona, ali u Konzumu ima fino Ledo smrznuto šumsko voće) i to tamanila te nakon transfer apopila dvije litre cijeđenog soka od cikle i naravno, 2 kapsule CAL-ove folne s B12 te Pregnital. Inače, uopće ne pušim, a kavu sam smanjila na minimum 2-3 gutljajčića samo za miris.
super za malo snažno![]()
sad se opusti i uživaj![]()
sretnatvoja trudnoća je pravo nadahnuće
već mi je lilium na pp objasnila priču o vitaminima, nije ti htjela opterećivati tvoj topic![]()
kud nema opet čolićev koncert, odmah bi išla po kartu![]()
al idem odmah zvat M da kupi ananas. na to sam već zaboravila.
ajde brzo kupujte karte za U2, a tebi sretna želim zaista jednu mirnu i školsku trudnoću.
jako me veseli što ti je uspjelo![]()
zbog tebe sam posebno sretna![]()
![]()