super, jeee :D :D i ~~~~~~ za sta skoriji povratak kuci
super, jeee :D :D i ~~~~~~ za sta skoriji povratak kuci
prema mjerenju holtera tlak je dobar 97% mjerenja, samo 3% iznad prosjeka i to vrlo sitno, prosječno mjerenje 106/66 dakle super, a ovim ručnim mjerenjem ovisi tko mi ga mjeri
danas opet idealan 120/80 :D :D , ali na viziti kažu da me žele pratiti još neko vrijeme i biti sigurni da je dugoročno stabilan u interesu moje trudnoće (kihnula sam znači živa istina)
malo žalim zbog prekrasnih dana na slobodi, ali dok sam čekala trudnoću rekla sam da ću ako treba visjeti glavom prema dolje pa tako ako treba izdržati neko vrijeme i u bolnici ...misha mu... izdržat ćemo
:D :D :D super da je sve o.k., a boravak u bolnici , ma naravno da ćeš izdržati, a ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti vrijeme što brže prođe i da se brzo vratite kući![]()
Sretna, sretno dalje i da se samo dalje nastavi dosadna, ali ono potpuno dosadna školska trudnoća. A kako vidim sad već pomalo i postaje takva(i ja vibram sama sebi za svoju da nastavi biti tako dosadna...).
Sretna, za super tlak i čim brže bolji zrak (tj. izlazak na pravi zrak) ~~~~~ :D !
sretna35 ~~~~~~~~~~~ da i dalje bude uredan tlak i da te sto prije puste kuci![]()
:D za uredan tlak i ~~~~~~~~~ da se što prije vratiš kući!![]()
vijesti s današnje vizite: pa čemu mi ovu gospođu držimo na našoj hrani
nalaz OGTT-a u tijeku, ako bude uredan, a uvijek do sada je bio uredan idemo domeka yessss :D :D :D
svima koji me se sjetite i mislite na mene![]()
Sretna35 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nalaz bude dobar i da Vas vrijeme posluži tak da zbilja možete uživati u (ponosnoj) trudničkoj šetnji.
I ~~~~~~~~~~~~~~ da bolnicu vidite još samo na porodu :D
I za domaću hranu![]()
![]()
![]()
:D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ste vec na putu domeka!![]()
sutra idemo domeka, kad sam već ovdje da obavim UZV :D :D :D
sretna, vjerujem da jedva čekaš ići domeka ~~~~~~~
jesi odlučila ići na kombinirani? ja idem u ponedjeljak.
sretna sada lijepo bez nerviranja...lagana glazba za meditaciju, šrtnjica, sunčeko!!!!
pusa buši!!![]()
:D :D :D za lijepe vijesti!!!!
vijesti s UZV-a: CRL 51.6, NT 0,7mm sve za 5, posteljica za 5
da ne bi sve bilo idealno imamo i maleni miomčić, doktor kaže da je bezopasan i da mu ništa nećemo raditi, slijedeća kontrola za 3-4 tjedna
andream planiram raditi kombinirani dr. Duić mi je danas ispisao protokol za kombinirani: ja bih isto išla slijedeći tjedan, ali ne znam da li se trebam naručiti ili samo dođem u labos
Sretna, prije labosa trebaš obaviti UZV. Ali mislim da su sad kod njih nekakvi godišnjaci u Vinogradskoj, meni će UZV obaviti na VV-u dr A, pa tek onda idem na vađenje krvi.
a za labos se ne trebaš naručivati niti ti treba uputnica, dođeš s papirima direktno do 9,30.da li se trebam naručiti ili samo dođem u labos
superrr :D :D uzivaj sad i nek dalje sve bude skolski
sretna uživaj doma i mazi bušu![]()
Super za nalaz UZV i bebolinca i sretna sam kaj si domeka (ako se već niste odskitali na izlet).![]()
super za nalaz sa uzv-a! ako je doc rekao da je mali miomcic neproblematican, onda pokusaj malo uzivati! Vrjeme tako brzo prolazi.![]()
super za nalaz!!! uživajte doma![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok![]()
samo ću potpisati i malo :D od srećeArkana10 prvotno napisa
drage moje danas su stigli nalazi kombiniranog probira
T21 (biokemijski rizik +NT)- rizik manji od graničnog
biokemijski test - rizik manji od graničnog
T18 (biokemijski rizik +NT) - rizik manji od graničnog
meni zvuči dobro :D :D :D , a vama?
Sretna35, od srca ti čestitamo!![]()
Zvuči za poskočit :D !sretna35 prvotno napisa
bravo :D :D