-
je, jee, je rođendan mi je 15. 3. bit će tu još šampanjaca, a i torti, a i svega drugoga nadam se
Dodirko doktor je bio originalan kao i uvijek, zvao me posljednju od betalica i namjestio onaj suosjećajni izraz lica, izvukao bilježnicu i pitao me što ćemo sada; hoću li opet plakati
ja sam odlučno rekla da neću i pitala ga kada se vidimo 3. ili 8. dan ili ćemo stimulaciju slijdeeći ciklus
onda je on pitao: a što ste vi planirali?
onda sam ja rekla: "ja sam planirala biti trudna, a sada ćemo se dogovoriti što ćemo?"
onda mi je on pokazao papir, ja sam vrisnula i poljubila ga obraz (cure u čekaoni su to čule, tako mi barem kažu
)
onda je on upisivao vrijednost bete u bilježnicu, a ja sam počela plakati (od radosti i ganuća)
onda je on rekao: "opet plačete", a ja sam rekla "pa, da, kad sam plači...ka"
onda sam se na glas zahvalila njemu; Bogu i nebu i zamolila da to bude "to"
onda mi je on čestitao i rekao da ponovim betu u četvrtak i otišla sam na hodnik gdje su me čekale ostale čekalice ß i okružile me i zagrlile
i onda nisam znala ni gdje sam ni šta sam ni kuda da idem i onda sam nazvala dragog (pri tom jedva pronašla mobitel u torbi
)
onda sam još javila nekim najdražim ljudima sms-om i onda su počele stizati poruke i pozivi i tako i idemo dalje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma