-
Sretna, evo ovako: dosta sam s mojim MPO dr A o tome razgovarala, i oboje smo se složili da će biti u startu rizik kod mene povećan, prvo zbog godina (38), drugo zbog početne blizanačke trudnoće koja je završila vanishing twin sindromom (u konačnici kod mene je i dalje prisutna ta druga GV koja se ne miče za sada). Prvo sam rekla da ne bi najradije išla niti na kombinirani niti na amnio, upravo zbog gore navedenih povećanih rizika zbog kojih ću se vrlo vjerojatno uzrujavati. Dr mi je ostavio "otvoreno polje" i rekao da je odluka uistinu na meni, nije mi apsolutno ništa sugerirao. Onda sam se nekako ipak našla "na pola" puta i rekla da idem na kombinirani ali možda neću zatražiti uvid u rezultate... Iako mi je sada teško zamisliti kako će to izgledati - on će imati kod sebe rezultate, a ja sumnjam da ću mutavo samo doći i otići. Tako da će izgledan scenarij biti da nakon kombiniranog na koji idem 4. svibnja, prodiskutiram s njim o rezultatima, ali vrlo je vjerojatno da će na tome i ostati.
Teška je odluka, istina je...
Javi što si ti odlučila... u svakom slučaju mislim da je za početak kombinirani pouzdaniji i prihvatljiviji od ovih kasnijih krvnih testova.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma