Molim moderatoricu unaprijed da temu premjesti ako tu ne pripada, sličnu nisam našla u pretražniku i hvala!
sisanje,pavanje,plakanje,sisanje...
Moja Lara sita zaspi sa sisom u ustima, otpusti sa nepca bradavicu nakon 15-25 minuta, ja nekad samo polako i tiho izvadim sama van siku a nekad stavim na rub usta njenih prst svoj pa pusti bradavicu. Potiho se iskradem sa kreveta nebili napravila tihe kućne poslove.
Problem postaje kad ona spava 10 minuta, budi se u plaču, ja uletavam u krevet njoj i stavljam joj ciku u usta ona povuče i dalje spava. Da li griješim?
Ja ne mogu ništa napraviti stalno to radi pa vas pitam kako joj pomoći, u čemu je problem. Stalno se mazimo, čitam joj slikovnice a ona sama listaljuljam ju, ljubim, nosim ju, non- stop sam oko nje a ona tako. Nije da meni to smeta al ona je sva uznemirena a zdrava je. Nedavno je bila 1,5 mjesec bolesna pa ju doktori isprepadali ( sad se boji bijele kute), al ona se tako ponaša i prije toga svega. Stvarno ne znam što da radim, žao mi ju, neke će mame reći da joj de dajem dovoljno pažnje a ona kad je budna kad joj nešto nedam što ne smije stalno kme, kme, a ja popustim i dam joj u ruke pa se samo nasmije. I da, kad pusti bradavicu, kad ja izvadim je iz ustiju njenih neće da ju ušuškam i zagrlim da dalje spava nego samo ciku u usta, čak mene gura da maknem ruku sa njene al ciku neda. Kako joj pomoći ?
Pomažite.