Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: kako joj pomoći

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno kako joj pomoći

Molim moderatoricu unaprijed da temu premjesti ako tu ne pripada, sličnu nisam našla u pretražniku i hvala!

sisanje,pavanje,plakanje,sisanje...
    Moja Lara sita zaspi sa sisom u ustima, otpusti sa nepca bradavicu nakon 15-25 minuta, ja nekad samo polako i tiho izvadim sama van siku a nekad stavim na rub usta njenih prst svoj pa pusti bradavicu. Potiho se iskradem sa kreveta nebili napravila tihe kućne poslove.
    Problem postaje kad ona spava 10 minuta, budi se u plaču, ja uletavam u krevet njoj i stavljam joj ciku u usta ona povuče i dalje spava. Da li griješim?
    Ja ne mogu ništa napraviti stalno to radi pa vas pitam kako joj pomoći, u čemu je problem. Stalno se mazimo, čitam joj slikovnice a ona sama lista ljuljam ju, ljubim, nosim ju, non- stop sam oko nje a ona tako. Nije da meni to smeta al ona je sva uznemirena a zdrava je. Nedavno je bila 1,5 mjesec bolesna pa ju doktori isprepadali ( sad se boji bijele kute), al ona se tako ponaša i prije toga svega. Stvarno ne znam što da radim, žao mi ju, neke će mame reći da joj de dajem dovoljno pažnje a ona kad je budna kad joj nešto nedam što ne smije stalno kme, kme, a ja popustim i dam joj u ruke pa se samo nasmije. I da, kad pusti bradavicu, kad ja izvadim je iz ustiju njenih neće da ju ušuškam i zagrlim da dalje spava nego samo ciku u usta, čak mene gura da maknem ruku sa njene al ciku neda. Kako joj pomoći ?
    Pomažite.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

mislim da ćeš sad dobit hrpu odgovora "neka djeca su jednostavno takva".

drago mi je da je ozdravila!

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala!
    Jučer je bila na cijepljenju pa možda zato plače jer sanja pa se boji :/ nemam pojma jer se to događa i kad smo doma, tj. kad neidemo kod doktora. Ide svugdje s nama ne ostaljam ju jedino kad mora a to je bilo do sada možda 5 puta kad sam išla zubaru.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Vjerojatno strah od odvajanja. Normalna faza bebica s oko 9 mjeseci starosti. Još pojačan bolešću, treba vremena da se to zaboravi.
    Proći će, ni u čemu ne griješiš

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

joj joj i kod nas ovako a malac ima 2,2 god
    ja se jednostavno naviknula..

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj lasada prvotno napisa
    Hvala!
    Jučer je bila na cijepljenju pa možda zato plače jer sanja pa se boji :/ nemam pojma jer se to događa i kad smo doma, tj. kad neidemo kod doktora. Ide svugdje s nama ne ostaljam ju jedino kad mora a to je bilo do sada možda 5 puta kad sam išla zubaru.
    noćne more?
    neka cjepiva imaju nuspojavu: neprekidan plač po par dana

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Eto danas 4 dan od cijepljenja pa ne plače od jučer. Možda je to stvarno strah od odvajanja al kada prestanje / nestaje? :/

lasada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

A jesam li malo prije napisala da ne plače sad spava i eto je opet u plaču a ja opet uletavala sa sikom tako mij u žao da plače a stalno se mazimo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •