viktoria1984 prvotno napisa
danas sasvim ok dan, mali je manje vrištao, smirio se i prije nego ću izići iz vrtića, veliko olakšanje..polako sam krenula pješke kući kad želudac gore..bed,jedva sam to nekako zadržala..mjesečnica kasni dva tjedna, pripisala sam to stresu oko posla i jaslica..usput sam kupila test..dvije crtice..ne mogu doć k sebi..zar je moguće?joj, ne..moja prva misao..odmah sam progutala jezik..pa to je veselje, to je radost..kako reći mužu, pa čuvali smo se..kako financijski izdržat, samo muž radi, mali u jaslice, ispisat ga a tek je krenuo, kako će mo sve to? Podstanari smo, ja radim i ne radim..sad nema šanse da ću igdje dobiti posao, jedino da poslodavcu zatajim trudnoću, a što ako me redovite mučnine i odlasci na wc odaju..znam da ne spada pod ovu temu u forumu, ali kad sam tu već pisala..normalno, dijete želim roditi, nikakva druga opcija ne dolazi u obzir..ajme šta sad..baš sam u klincu..nisam ni na birou, šef držo knjižicu, nisam se javila više od dva mjeseca..koji sam ja baksuz..al ne, ne smijem kukati, toliki ljudi ne mogu imati djece i rado bi se našli i u ovom položaju, ali šta sad?u biti je jedini problem financijski..a velik je.pliz help