Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 66 od 66

Tema: Zašto cure vrište?!?!?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Eci prvotno napisa
    I moja Ira je vrištala. Straaašno. Erik je cendrao. Ne znam šta je gore.
    Ja glasam za cendranje. To mi je uf...

lillifee avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

i mi smo to prosli sa nasom principessom! joj kad se sjetim tog razdoblja, kosa mi se najezi. uglavnom, proslo je, valjda je to bila faza. pocelo je sa otprilike 2.9 godina i stalo sa otprilike 3.8 godina. tom vristanju se UVIJEK pridruzio i najstariji i bilo je STRASNO slusati ih.
    najgore je bilo u autu i jednom sam se cak i rasplakala i zaprijetila im da cu ih izbacit iz auta ukoliko ne prestanu .
    mm je to rijesio na kraju tako da je kupio par cd sa opernim arijama koje smo joj pustali jer "te tete pjevaju skoro ko i ona, pa neka ih poslusa .
    nekako je to stalo i ne ponovilo se...nakon toga je dosla faza gdje je glumila da je pas, lajala je, grizla nas i lizala po licu .

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

A. je u jednoj fazi (kojaje trajala dobrih 6 mjeseci) vrištao kad god mu se ukazala prilika. Sad još ponekad cendra. Nadam se da će ga uskoro i to proći.

Nama se ignoriranje pokazalo najbolje. Što više smo reagirali, to je bilo sve gore. Postupno je sam prestao.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ooooo...i Lea vristi itekako! I to najcesce kad je sretna i zadovoljna Visoke su to frekvencije ali sto cemo...jednostavno voli slusati samu sebe. Proci ce kad joj ne bude to bilo vise interesantno Jedino mi bude zao kad time uplasi drugu djecicu a cesto i rasplace. Inace, danas ju je jedan covjek prolazeci kraj nas dok smo setali pitao sto toliko galami-onako sa smijeskom ali nije on nju cuo u pravom tonu-tada je samo "pjevala"

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

:shock: ,..jajx,...moja je pocela nedavno da vristi tako da me "oci zabole" ,a tek je 4 i pol mjeseca...
    Ali opet kada se sjetim cichala je od prvog dana u bolnickoj sobi,..boze svi spavaju,.. bebe isto,..samo moja...pjeva operu...i onda cuju sve bebe pa u lancanu dreku...i tako u beskonacnost....

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj bubazara prvotno napisa
    Ali opet kada se sjetim cichala je od prvog dana u bolnickoj sobi,..boze svi spavaju,.. bebe isto,..samo moja...pjeva operu...i onda cuju sve bebe pa u lancanu dreku...i tako u beskonacnost....

Meni su u rodilištu sestre rekle da im ne moram zvoniti, da nas one dobro čuju. Bio je najglasnija beba na katu.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

moram se javiti... otkrila je vrištanje
    a zašto to radi - više nego očito od velikog veselja, pa tko ne bi trpio 8)

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

i J vrišti. T skviči.
    T i J cendraju.

J ponekad i mjauče.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Joooooj i moj V je počeo vrištati i cendrati. I nisam pametna, ušutkavati ga ili ne. Jednom mu kažem da ne vrišti, drugi puta ga pustim nek se ispuše i mislim da mu time ne dajem jasnu poruku o "poželjnom ponašanju". Hm... morat ću se odlučiti kako dalje. Izgleda da i njemu i meni smeta južina .

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Podižem i tražim savjet kako dalje...
    Već sam ovdje ubilježila da I vrišti, ali je tada to bilo mila majka, sad je eskaliralo do nepodnošljivih razmjera, a kao što pomikaki napisa-to je od sreće.
    Tj. vrišti kad je dobre volje, kad se nečemu veseli, a on je uglavnom dobre volje i veseli se
    Neke forumašice su ga čule , tako da mogu posvjedočiti da je to stvarno visoki C, koji se specijalno razliježe ispred lifta u 7 ujutro ili u praznoj i tihoj čekaonici kod liječnika...
    Da li ste možda pronašli način kako to stopirati? Ne pali ništa, niti probudit ćeš Makku Pakku, ni mama se boji, ni nonu bole uši, ništaaaaaaaaaaaaaaaa.
    Dakle, ne vrište samo cure, već smo rekli, ali ja bih čak rekla suprotno-dečki vrište ustrajno!

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma pusti da Svimbić ispoljava svoju radost življenja

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hi hi
    Znam ja da to ovako prepričano nekome sa strane zvuči slatko, ali, trust me, nakon dvadesetog puta i stvarno probijenog zvučnog zida-nije
    Ali, očito ću morati čekati da "faza prođe"
    Pa što, ionako je već potrebno preožbukati ulaz 8)

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo kod nas je prošlo, sad još samo ponekad vrišti, najčešće kad dođem doma s posla sasvim podnošljivo, čak i slatko.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Zato jer su cure, a cure vole vrištati. :D

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moja vrišti od u nazad par mjeseci. Kako raste brat raste ljubomora, a ona je izražava drameći za svaku sitnicu, što podrazumjeva operne vriskove.

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku

Meni su u rodilištu sestre rekle da im ne moram zvoniti, da nas one dobro čuju. Bio je najglasnija beba na katu.
    I za moju se znalo kad zine, to je i zadržala... kad se noću probudi, bolje ti je da budeš spreman s bočicom u rukama spreman da ju uzmeš jer inače svaka sekunda je urlikanje koje probi uši!

Stvaaaarno je jaaaaaaaako glasna!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •