Ja glasam za cendranje. To mi je uf...Eci prvotno napisa
![]()
Ja glasam za cendranje. To mi je uf...Eci prvotno napisa
![]()
i mi smo to prosli sa nasom principessom! joj kad se sjetim tog razdoblja, kosa mi se najezi. uglavnom, proslo je, valjda je to bila faza. pocelo je sa otprilike 2.9 godina i stalo sa otprilike 3.8 godina. tom vristanju se UVIJEK pridruzio i najstariji i bilo je STRASNO slusati ih.
najgore je bilo u autu i jednom sam se cak i rasplakala i zaprijetila im da cu ih izbacit iz auta ukoliko ne prestanu.
mm je to rijesio na kraju tako da je kupio par cd sa opernim arijama koje smo joj pustali jer "te tete pjevaju skoro ko i ona, pa neka ih poslusa.
nekako je to stalo i ne ponovilo se...nakon toga je dosla faza gdje je glumila da je pas, lajala je, grizla nas i lizala po licu.
A. je u jednoj fazi (kojaje trajala dobrih 6 mjeseci) vrištao kad god mu se ukazala prilika. Sad još ponekad cendra. Nadam se da će ga uskoro i to proći.
Nama se ignoriranje pokazalo najbolje. Što više smo reagirali, to je bilo sve gore. Postupno je sam prestao.
Ooooo...i Lea vristi itekako! I to najcesce kad je sretna i zadovoljnaVisoke su to frekvencije ali sto cemo...jednostavno voli slusati samu sebe. Proci ce kad joj ne bude to bilo vise interesantno
Jedino mi bude zao kad time uplasi drugu djecicu a cesto i rasplace. Inace, danas ju je jedan covjek prolazeci kraj nas dok smo setali pitao sto toliko galami-onako sa smijeskom
ali nije on nju cuo u pravom tonu-tada je samo "pjevala"
![]()
:shock: ,..jajx,...moja je pocela nedavno da vristi tako da me "oci zabole",a tek je 4 i pol mjeseca...
Ali opet kada se sjetimcichala je od prvog dana u bolnickoj sobi,..boze svi spavaju,.. bebe isto,..samo moja...pjeva operu...i onda cuju sve bebe pa u lancanu dreku...i tako u beskonacnost....
![]()
bubazara prvotno napisa
![]()
Meni su u rodilištu sestre rekle da im ne moram zvoniti, da nas one dobro čuju. Bio je najglasnija beba na katu.
moram se javiti... otkrila je vrištanje![]()
a zašto to radi - više nego očito od velikog veselja, pa tko ne bi trpio 8)
i J vrišti. T skviči.
T i J cendraju.
J ponekad i mjauče.
Joooooj i moj V je počeo vrištati i cendrati. I nisam pametna, ušutkavati ga ili ne. Jednom mu kažem da ne vrišti, drugi puta ga pustim nek se ispuše i mislim da mu time ne dajem jasnu poruku o "poželjnom ponašanju". Hm... morat ću se odlučiti kako dalje. Izgleda da i njemu i meni smeta južina.
Podižem i tražim savjet kako dalje...
Već sam ovdje ubilježila da I vrišti, ali je tada to bilo mila majka, sad je eskaliralo do nepodnošljivih razmjera, a kao što pomikaki napisa-to je od sreće.
Tj. vrišti kad je dobre volje, kad se nečemu veseli, a on je uglavnom dobre volje i veseli se![]()
Neke forumašice su ga čule , tako da mogu posvjedočiti da je to stvarno visoki C, koji se specijalno razliježe ispred lifta u 7 ujutro ili u praznoj i tihoj čekaonici kod liječnika...![]()
Da li ste možda pronašli način kako to stopirati? Ne pali ništa, niti probudit ćeš Makku Pakku, ni mama se boji, ni nonu bole uši, ništaaaaaaaaaaaaaaaa.
Dakle, ne vrište samo cure, već smo rekli, ali ja bih čak rekla suprotno-dečki vrište ustrajno!
Ma pusti da Svimbić ispoljava svoju radost življenja![]()
Hi hi![]()
Znam ja da to ovako prepričano nekome sa strane zvuči slatko, ali, trust me, nakon dvadesetog puta i stvarno probijenog zvučnog zida-nije![]()
Ali, očito ću morati čekati da "faza prođe"![]()
Pa što, ionako je već potrebno preožbukati ulaz8)
evo kod nas je prošlo, sad još samo ponekad vrišti, najčešće kad dođem doma s poslasasvim podnošljivo, čak i slatko.
Zato jer su cure, a cure vole vrištati. :D
Moja vrišti od u nazad par mjeseci. Kako raste brat raste ljubomora, a ona je izražava drameći za svaku sitnicu, što podrazumjeva operne vriskove.