Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: curi nos i kašalj

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno curi nos i kašalj

moj maleni ima nekoloko dana kašlje onako sa sekretom i curi mu nos.nema temperture, nervozniji je i smanjen mu je apetit.

mene zanima trebamo li pedijatru, jer mi se ne da u one čekaonice.
    nedavno je popio antibiotik jer je imao teški enterocolitis uzrokovan campilobakterom,

sekret mu izvučem aspiratorom arriana jednom dnevno.sekret je proziran.
    e da i rastu mu zubići.

ne bi ga mučila ako je nešto bezopasno

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

i mi smo jedan put imali takvu situaciju, nije imala temperaturu, ali imala je jak kašalj, i+ustanovili smo da je imala virus koji joj je napao male bronhije, bolje otići kod doktorice da pogleda... bar ćeš biti na čistu odnosno mirna

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kod nas nije jak kašalj, ali možda bolje otići

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Zbog kašlja nema potrebe ići kod doktora, skupit će tamo nešto drugo. Kašalj kao takav nije opasan, on je obrambena reakcija organizma. Kapaj nos, imaš novi Hipertonični Sterimar, on djeluje i baktericidno pa ako ima kakva bakterušina ubije ju, i eventualno neki Apipol sirup ili Apitusik, zavisi od vrste kašlja. M je ove zime kašljala u tri navrata, jednom je kašalj trajao mjesec dana, sve nešto po sitno. Kako došlo tako i prošlo. Ako ima temp, naravno doktoru.

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Za ovaj novi sterimar potpisujem, špricam na dnevnoj bazi kad ima šmrklji.

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala cure.ovako se imeni učinilo.

uvijek moramo vagati, jer u onim čekaonicama nema čega nema.maleni bolje jede i manje kašlje.ujutro malo više, valjda mu se skupi preko noći.

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja štrcam onaj marimer.idem odmah po taj novi sterimer.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kašalj ti može doći i od začepljenog nosa, od slijevanja sluzi u grlo. Nama u takvim slučajevima puno pomaže sinusan nakapan u lampicu za eterična ulja (osobito predvečer, a može na kratko i u sobi gdje spava), kao i fizikalna terapija (to ti netko mora pokazati, ali je vrlo jednostavan način tapšanja djeteta po leđima da se odlijepi šlajm).

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

mogu li kapnuti malo sinusana u posudu gdje mi isparava voda tamo gdje spava?
    to tapšanje mi je rodica pokazala, ona ima troje djece.nadam se da radim ispravno.kako god ne može štetiti.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj paid prvotno napisa
    mogu li kapnuti malo sinusana u posudu gdje mi isparava voda tamo gdje spava?
    to tapšanje mi je rodica pokazala, ona ima troje djece.nadam se da radim ispravno.kako god ne može štetiti.
    Možeš u sobi gdje spava, ali ne dulje od pola sata ili sat. Ja sam obično stavila za vrijeme uspavljivanja, pa poslije maknula.
    Nama je tapšanje zakon, najbolje pomaže iako ga Vilenjak mrzi i ne može se naviknuti (a Zvjezdica ga obožava i stalno hoće još).

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

argenta

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

evo da se nadovezem na temu mi smo sinoc zavrsili u hitnoj zbog kaslja i dobili Pancef.kaslje vec nekoliko dana ali pomalo ali sinoc je pocelo i nicim se nije moglo zaustaviti.doktorica kaze da nisu pluca grlo malo crveno i ono sto me buni je sirup koji je dala a koji je jak i daje se za jace upale.pila ga je prosle godine u bolnici kada je imala upalu pluca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •