Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: Gubitak simptoma!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Gubitak simptoma!

e, sad... koliko sam umislila, a koliko je stvarno, ne znam...
    ne želim izluđivati muža i ostale, ali zanima me vaše iskustvo...
    naime, s 4 tjedana bila sam umorna (spavala po cijeli dan), sada sa skoro 6 nekako (osim napetih grudi), ne osjećam "blagodati" trudnoće... umorna jesam, ali me hvata i nesanica, imala sam i spotting 2 puta (nadam se, ništa strašno..), nije mi više toliko mučno koliko mi je bilo, šro mi je čudno...
    jedino "osjećam" uspavala crijeva
    mislite da je zabrinjavajuće?

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ne.

aj opusti se (prije nego te opet krenu pucati svi simptomi pa pootvaraš tri topica o mučnini i bolnim grudima iscrpljenosti )

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hvala na zdravom razumu
    vidim da me počinju opako pucati
    moram se scoolirati

daria avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Maya_78- i meni oko 6 tjedana nije bilo nekih simptoma...malo cicke i to je to...isto sam brinula...a kad ono krajem 7 tjedna je počelo povračanje, mučnine, boluckanja....uh....
    Nadam se da tebe neće uloviti. Samo mirno, sve je to ok!

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ovo me podjeca na ono kad rodis pa dite ima svoj ritam spavanja drugaciji od onoga sta citas (po forumu ) onda se pitas stalno "ma sta mu je, nikako da zaspe, a druga dica stalno spavanju".

onda dodje nova faza pa dite pocne spavat po uru vrimena u komadu a ti citavih tjedan dana u panici mislis "a boze sta mu je sad da ovako spava, sigurno se nesto dogodilo? pa jel dise? ... " pa se nikako smirit a sve je u redu i u jednom i u drugom slucaju.

jel dovoljno slikovito?

e to vas drage moje isto ceka. mama/trudnicama nikako udovoljit.

zato relax.

sve je ok.

happygirl avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno mene muči ista stvar

javljam se na ovaj topić jer me muči slična stvar kao i autoricu...
    Ovako, odmah da kažem da sam imala već jedan spontani pa je moguće da pušem na hladno ali...
    Od samog početka imam izražene mučnine i podražaj na povračanje, hormoni šize već tjednima, ukratko-osjećala sam svaki miris, depresije, razdražljivost, mučnine...sve ono što trebaš osjećati u drugom stanju.
    E sad problem je sljedeći: prije tri dana ODJEDNOM je sve stalo. Ne bi mi bilo čudno da mučnine nisam ni imala, jer neke žene ih uopće nemaju (iako rjetke), no nakon izraženog divljanja hormona da odjednom stane me pomalo zabrinjava...
    Pregled mi je zakazan za 12 dana. Ima li smisla da se brinem i idem ranije na pregled, ili su faze "hormoni malo rade a malo ne" normalne?

Naomi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

happygirl, potpuno te razumijem jer sam i ja imala spontani i sad u drugoj trudnoci me svega strah i stalno se pitam sto ako ovo i sto ako ono, umjesto da uzivam... :/ :/
    Nisi napisala koliko si trudna. Mozda si bas prosla ili si blizu tri mjeseca, u kojem slucaju je potpuno normalno da se simptomi ublaze.
    Kao drugo, mislim da je sve OK dok nema krvarenja. Ja sam bas nedavno zvala doktora jer su mi isto bili nestali simptomi i uvjerio me da se ne treba s time previse zamarati, da su te hormonske oscilacije normalne i da je jedino bitno da nema svijezeg, jakog krvarenja.
    E sad, ako si stvarno zabrinuta i imas neki los osjecaj, onda odi kod doktora i ranije, cisto da budes mirne duse.
    Nadam se i vjerujem da je sve OK!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Happygirl sve je to normalno. Tako je i meni bilo. Svakodnevne mučnine i onda odjednom ništa. Bila sam presretna, kao riješila se mučnina...A je, kako da ne. Za tri dana opet sve po starom. Eto, sad sam u 13-tom tjednu, mučnine su se zbilja ublažile, ali još uvijek ima dana kad se osjećam "loše". Sve su to čari trudnoće, uživaj!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nemojte se brinut trudnice drage, rađe budite sretne da vas simptomi ne šilje po ovim vručinama. ja ih opće nisam imala!! ni mučnine, smradove, niš. na poćetku.

kasnije ćete se "nauživati" u žgaravicama i velikoj bebi koja vam pleše po bubreizma, spava na jetri, igra nogomet na mjehuru... bez brige budite i svako vam dobro!!

ps.-happygirl, avatar ti je mrak!! nisam vidjela eustahija od djetinjstva

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pozdravchek

htjela bi samo zahvaliti svim curama koje pruzate toliko podrske i dajete "smirujuci" glas svima nama koje smo na pocetku trudnoce.
    Svima

Nisam se do sada puno ukljucivala u forum, ali vas svakodnevno citam i stvarno vase rijeci zlata vrijede.

Ja sam naime trudna tocno 7 tjedana, bila prekjucer kod ginekologa, beba lijepo napreduje, a srceko kucka
    Imala sam do sada jedan spontani, tako da sam isto na iglama :/
    Danas sam primjetila da me grudi manje bole nego npr. jucer, ali citajuci sve ove lijepe i utjesne rijeci totalno sam smirena.

Tako da cure moje, bolje da mi slusamo iskusnije trudnice i mame, nego da se opterecujemo nasim ludim glavama

happygirl avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno ne ja nisam baš normalna

e pa curke sad ste me potpuno smirile a i imala sam jednu (doduše malu, malu) mukicu pa mi je lakše

Ma možda sam malo prepanična jer u prošloj sam trudnoći na drugom redovitom pregledu saznala da srce ne kuca. I što je bilo najgore, 7 dana sam nosila mrtav plod u sebi a da nisam ništa osjetila, nisam prokrvarila i čak sam imala normalne mučnine i sl. simptome. Ginić mi je rekao da je to normalno jer tijelo nije bilo prepoznalo da se to dogodilo i imala sam sve trudničke simptome...sada osluškujem svoje tijelo i svaku glupost na sebi gledam-mora da sam malo čuk-čuk

Neću više obečajem

i da, netko me pitao...u 8 tjednu sam tek (8+3), nije još vrijeme da stanu mučnine

Naomi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Shesna, evo i mene u 7-mom tjednu. Sutra idem na UZV, trebala bi cuti srceko kako kuca. Bojim se naravno, ali se isto tako nadam da ce sve biti OK.

happygirl Sve ce biti dobro! Samo 8)

happygirl avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo da vam javim...onaj prestanak simptoma je trajao svega 3-4 dana a onda je počela muka...povračam svaki dan i mučnine su sve žešće...a na pregledu je sve ok...tako da vam hvala što ste me trpili-nije bilo razloga za paniku

Naomi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pozdrav cure, postam i ovdje, nemojte zamjeriti. Stvarno sam zabrinuta... Malo podizem ovu temu jer sam zadnjih dva dana u groznom strahu. Sad sam na kraju 13. tjedna i nemam nikakvih simptoma. Trbuh mi je napet, ali nije bas narastao; grudi me ne bole, cak su jucer bile hladnije na dodir (prije su bile vruce, teske), sad su nekako manje. Nije mi vise slabo tijekom poslije podneva kako je to znalo biti ranije, nemam neka posebno izrazena gadjenja prema hrani kao sto sam imala prije. Jednom rijecju, ne osjecam se trudnom. Jako se bojim i stvarno ne znam sta da radim. Pregled mi je zakazan za 11.8., do tad mog doktora nema. Do sad je na svim pregledima sve bilo OK s bebicom. Ima li tko kakav pametan savjet? Slicno iskustvo?
    Hvala unaprijed.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ulaziš u najmirnije razdoblje trudnoće. Sjećam se sebe u tim tjednima, konačno su prestale cjelodnevne mučnine, normalno sam radila cijeli dan, bez one užasne iscrpljenosti i pospanosti.

I više sam nego sigurna da je sve u redu.

Naravno, ako umireš od brige, odi nekom drugom liječniku da te smiri.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Draga Naomi ja sam sada 12+4 i tako se osjećam nekoliko dana,
    čak sam se počela hvatati za grudi da provjeravam temp, što još nikako nisam radila.
    U međuvremenu sam bila kod doktora i sve je super.
    Mislim da je upravo onako kako ASTRA kaže, počinje mirnije drugo tromjesečje.

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Naomi, i ja sam se pocela osijecat odlicno, negdje od 14 tj. Konacno mi se vratila energija i mucnine su prestale. Tako mi je bilo i sa sinom samo jos prije, negdje od 12-og tj. To je apsolutno normalno i kao sto Astra i sb1977 kazu usle smo u 2.tromjesecje za koje obicno kazu da je najmirnije i najljepse. Opusti se i uzivaj u trudnoci !

Naomi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala vam puno cure, malo sam se smirila.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni uopće nije bilo zlo, nisam povratila ni jednom, jedino su mi mirisi bili preintenzivni. trudnoća uredna do kaja, preaktivna do poroda. Porod prirodan, osim dripa za koji me nisu pitali, bez epiziotomije i šivanja.
    Opusti se i uživaj

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja nemam al nikakvih simptoma (osim možda povećanog apetita, al to je možda i izgovor ).
    Išla sam na uzv sa 9 tjedana da se uvjerim da je beba tu jer mi ništa nije. Evo sad 12 i bar se trbuh vidi pa sad "znam" da sam trudna.

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo da se i ja javim. Sutra idem na 1 uzv. I imam ogrooomni strah. Iza mene je 1 kiretaža, plod se prestao razvijati, i to prirodna trudnoća. Sada sam 5+6, i toliko se bojim da mi se ne ponovi isto. Ovaj put sam ostala trudna na 1. Ivf. Vadila sam i betu 14 d.t. 140. Od svih simptoma cice me jako bole i narsle su već, a stomak mi je kao nekome u 4 mj. To može biti i od stimulacije, a mučnine nemam, jedino sam umorna jako i gladna. Prvi nalaz mi je bio nezrlele korijenalne resice, ne znam, baš puno što to znači. Dr. je rekao da znači- trudnoća nije uspijela jednostavno, svi brisevi ok. Dr. se čak i veselio i rekao mi da je ovo dobar znak, možeš ostati trudna. Ali svejedndo koliko se god kontroliram, stalno mi se javlja taj osjećaj: "hoće li biti opet isto", a onda opet sebi kažem "pa zašto bi bilo, svaka trudnoća je zasebna"
    Utješi me to što vidim da ima još cura koje su bile u sličnoj situaciji, a druga trudnoća je bila ok

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

rebeca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude OK!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

rebeca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Rebeca opusti se i misli pozitivno ! Bit ce sve u redu !

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo mene opet zabrinute. Bila sam prije tjedan dana na uzv. i sve je bilo ok. Vidjeli smo kako titra. Danas sam 8+3, i zadnja 2 tj. sam imala prvo večernje, zatim cijelodnevne mučnine. Čak sam povraćala. ali sam se poslije kontrolirala, jer mi je poslije povraćanicije grozno. Pravilano bi disala, izbjegavala susret sa raznim miomirisima i tako. Međutim, te mučnine jučer kao da su nestale. Još ja njih malo osjećam, ali niti slično onome što je bilo. Baš ako nešto jako smrdi onda me nairitira. Sad me to malo zabrinulo, jeli normalono da sa 8+3 mučnine tako prestanu :? Odmah mi se vrti po glavi da se i plod prestao razvijati, ili ja to umišljam i fantaziram od straha?
    Kakve vama mučnine budu, svakodnevne, samo ponekad, povraćanje, ili svaki drugi dan?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Rebeca ne boj se. Ja te razumijem, prošla sam isto i znam da je strah ogroman.

Meni je kod pobačaja prvi simptom bio to što su me prestale boljeti grudi. U drugoj trudnoći su me također prestale boljeti oko 10.-og tjedna.... a ja luda od brige. Otišla sam na pregled i sve je bilo ok.
    Sada sam trudna 32 tjedna. Trudnoća po svemu posve različita od prethodne.

Vjerujem da je tako i kod tebe, dakle sve je ok! Samo hrabro naprijed. Kada se trudnoća "zalaufa" (ajme izraza ), proleti samo tako. Početak stvara brigu, znam, no pokušaj se opustiti i uživati mazeći trbuh. Bebice to osjete.

Sretno!

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Rebeca, ne brini se. I meni je jedan dan bilo super, pa sutradan uzas i sve tako do negdje 15 tj.dok se nisam odjednom pocela super osijecat. Ne zamaraj se time i uzivaj !

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nakon spontanog te sve živo brine, to znaš i sama. zvala sam dr. i kaže da bi bilo dobro uraditi još jedan uzv. Iako kažem ti nisu mi baš skroz prestale mučnine, i sada bi ja mogla povratit, nego su se znatno smanjile. Prije par dana nisam smijela izaći iz kuće, od mučnina i iritacije na povraćanje. A sada već mogu, samo baš ako mi dođe neki čudni miris nečega nairitira me na povraćanje. Mogu li te mučnine i povraćanje biti neredovite, dan ih ima pa ih nema, i mogu li biti različitih inteziteta?

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Razumijem te u potpunosti jer i ja sam strahovala pogotovo zato sto u trudnocama u kojima nisam imala mucnine se bebica nije razvijala. Ali nisam ih u tim trudnocama imala ni jedan jedini dan ! Ne moras povracat svaki dan ! Mene bi uhvatilo par dana konstantno povracanje pa par dana samo mucnina i gubitak apetita i sve tako. Najgore mi je bilo vikendom. I bila sam konstantno umorna. Sada se sve stabiliziralo u 15 tj. a u trudnoci sa sinom vec u 9 tj. !

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam imala dvije trudnoće; jednu savršenu, drugu neuspješnu. Ni u jednoj nisam imala nikakav simptom.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

cure, ja sad u 34 tj + 3. isto imala grozne mučnine na početku i cike bolile za poludit, nisam se smjela dotaknut valjda 2 mjeseca. od povrća mi bilo muka samo kad bih ga pogledala, a pojest ga mi je bilo kuku lele.....

onda mi frendica dala savjet: jedi svaka 2 sata (ne chips, grickalice, sladolede i slicno), nego neku "poželjnu hranu" (voće, jogurt, kruh i sl.) + puno krekera, stapica i slicno. poanta je jesti da ne osjetiš glad + pojest nesto sto sprecava mucninu prije nego mucnina uopce dodje! i tako sam radila, jela svaka 2 sata (vec mi hrana isla na uši van), nisam nikad povratila, a do sad se udebljala samo 6 kg !! beba najnormalnije napreduje, zlato malo dobiva 300g tjedno, a odprilike toliko i ja po vagi.

a što se tiće briga oko trudnoće općenito: ja već 8 mjeseci osluškujem svoje tijelo i mislim si za svaku najmanju bedastoću "jel ovo normalno?!? da zovem doktora?!?" ponekad se osjećam ko pravi hipohondar...

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo danas smo bili na uzv. Dr. je ustanovio da je trudnoća 8+4, plod je 19 mm, što odgovara 8+3. Srce uredno kuca, opet ga nismo čuli zato što je bila socijalna bolnica, pa nemaju baš moderne uzv. Ali smo ga jasno vidjeli, tako da smo sretni i zadovoljni :D :D :D A i moje mučnine nisu baš skroz nestale, nego su se smanjile znatno, što dr. uopće nije htio komentirati. Samo je rekao srce kuca, sad za sad je sve uredu, a toja briga je radi onoga što je prije bilo, a to je spontani. Tako da sam sad i mirnija puno

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

meni je najviše mučno bilo baš do 8-9 tjedna, od tada sam se bolje osjećala iako sam očekivala da bi tek tada trebale biti sve jače... ali, svatko je drukčiji... ja sam čak i uzimala Dabrostone pa svejedno nisam imala mučnine... ne brini!

zelena avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Buaaa..moji simptomi su nestali ..... jučer na moj 40 dan ciklusa napravila sam 2 testa i obadva su pozitivna :D :D ....naručila sam se idući petak kod ginekologa i sve do danas bila sam umorna, strašno umorna, s bubuljicama, probadanjem i oteklih grudi....a danas ništa...ja kao nova.........samo me još jedva osjetno probada......... jeli to normalno?? :?

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj zelena prvotno napisa
    jeli to normalno?? :?
    Da.

zelena avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Točka, puno hvala ..pomalo sam u stresu...nakon niza godina pokušaja...sad me svega strah...... Znate li možda ..imam lagani žuti iscjedak...da li je to normalno :?

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

..imam lagani žuti iscjedak...da li je to normalno
    Zelena, evo da te umirim - moja mi je gin već na prvom pregledu rekla da se u prva 3 mjeseca trudnoće može pojaviti iscjedak. Sve dok to nije doslovno krv (mislim na boju, ne na količinu), rekla je da se ne moram brinuti.
    Znači, može biti gusti bijeli, kao što je meni bio, žućkasti, smećkasti, i sve je to normalna pojava jer se plod sada "hvata", što dovodi do toga!

Ne brini, uživaj

zelena avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hvala, hvala ...nastojati ću to prihvatiti kao normalne pojave, opustiti se i uživati u očekivanju malog

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Potpisujem Shireen imam isto iskustvo

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo malo podižem, sutra će biti punih 8tj, prije 9 dana na prregledu sve bilo super kucalao, ali ispočetka su me grudi dosta bolile i to je bio jedini pravi simptom T, a od pregleda apsolutno ništa i sad me uhvatila nekakva panika

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pirice, opusti se, to je potpuno normalno. Evo, moja prijateljica je trudna 8 tjedana i točno prije dva tjedna mi se požalila isto što i ti.
    Međutim, bila je na UZV neki dan i beba je super. Rijetko koji simptom perzistira cijelu trudnoću, osim amenoreje, naravno.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa
    evo malo podižem, sutra će biti punih 8tj, prije 9 dana na prregledu sve bilo super kucalao, ali ispočetka su me grudi dosta bolile i to je bio jedini pravi simptom T, a od pregleda apsolutno ništa i sad me uhvatila nekakva panika
    Evo draga pirice da te utešim i ja. Ja sam se bila jako zabrinula kad sam bila 9 nedelja, jer su cice potpuno prestale da me bole i budu napete. Odjednom su omekšale, a ja sam još imala i sukrvicu i pila dabrostone + Ureaplasmu.
    Bila sam se totalno izbedirala, jer sam bila skoro sigurna da sam opet doživela missed ab.
    Na svu sreću, tih dana sam trebala da radim bris, pa sam zamolila moju doc samo da mi pogleda da li srčeko kuca.
    I ne samo da je kucalo nego mi je moja ribica mahnula rukicama

Zato, ne brini! Biće i tvoje malo biće super, ali evo ti i koja čarobna vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I kod mene je bilo isto.Negde u 9-10 tjedan malo po malo cu cike popustale
    da bi skroz prestale boliti,jedini simptom koji me prati kroz celu T je
    povecani oset mirisa.
    Tako da draga moja nemoj da brines vec uzivaj koliko mozes, i pricaj s MM-om
    on ce te utjesiti do sledeci UZV kad ces vidjeti da je sve u redu.

zelena avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Isto je bilo i meni..u jednom trenutku (negdje u 8. tjednu) svi simptomi su prestali.....bila sam stvarno zabrinuta....... ali sve je to OK... pogotovo sto su mi se u 9.-10. tjednu javile mučnine i povremeno povraćanje, onda sam žalila za vremenom bez simptoma

.....pirica, sve ti je to normalno, super i OK

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo i mene ovdje. Imala sam mučnine od 6. tjedna a jučer i danas (7+6) odjednom ništa. Malo je rano za prestanak pa sam se zabrinula :/ Cicke i dalje bolne na dodir ali manje nego prije. Jedva čekam slijedeći pregled da se uvjerim da je sve ok...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa
    Evo i mene ovdje. Imala sam mučnine od 6. tjedna a jučer i danas (7+6) odjednom ništa. Malo je rano za prestanak pa sam se zabrinula :/ Cicke i dalje bolne na dodir ali manje nego prije. Jedva čekam slijedeći pregled da se uvjerim da je sve ok...
    pitala ja na zdravlje i život dr. R kaže on da je to sve ok dok nema krvarenja

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa
    Ja sam tako imala "pauzu", ali su me ubrzo posle toga stigle u punom sjaju. Ne brini, ima još vremena da se družiš i sa wc školjkom. Iako ti od srca želim da su ti ipak prestale.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pirica, vanesax dobro je rekla uporna, tek nakon + počinje lunapark briga...to je sigurno kondicijska priprema na brige koje će nam naše mrvice zadavati do punoljetnosti a možda i duže

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo i mene, pridružujem se onima "bez simptoma"!
    Nisam imala niti jednu jedinu mucninu niti rigic.
    Cicke su me bolile od samog početka no negdje u 9 tjednu skroz se stisalo (sad sam 11 tj.)
    Stvarno sam se osjećala kao da i nisam trudna, ali me sad povremeno muči nesanica, zatvor je stara muka, a najnovija fora je i žgaravica

Na pregledima je sve OK i osobno znam dosta trudnica koje u trudnoći nisu imale niti mučnine, nit su povraćale, nit su imale problema sa zatvorom, niti žgaravicom, a danas imaju prekrasnu i zdravu djecu!
    Pusa svima

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kopiram s drugog topica

Citiraj likica_i prvotno napisa
    Evo da otvorim jos jednu temu, iako se puno o tome pisalo. Molim da se jave trudnice koje su to vec prosle ili pak prolaze.
    Trudna sam 10 + 1 tjedan. Od pocetka imam simptome mucnine i bolnih grudi kje osciliraju. Neki dan da neki ne. Znam da je to normalno ali vec 5-i dan da me grudi ne bole uopste a pre 5 dana su me rasturale. Mucnine su tu i tamo prisutne i dalje.
    Kontrola je zakazana za 24.03 i necu da pravim paniku ali sam jako zabrinuta. Dali mogu tako da prestanu u 10 tjednu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •