Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: JASLICE-podrucje JARUN

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno JASLICE-podrucje JARUN

Pozdrav svima,

Idem ovaj tjedan prijaviti malu u jaslice. Zivimo na Jarunu i u onom novom vrticu se daju prijave za sve vrtice unutar Jaruna.
    Ja bi malu prijavila u sve vrtici jer me je strah da inace necemo dobiti mjesto.
    Ovo su imena vrtica pa bi molila mame da mi daju bilo kakav savjet ili podijele iskustva, ako imate kakva neugodna ili pozitivna iskustva sa nakim od navedenih vrtica.
    Hvala unaprijed

Sredisnja kuca DOMAGOJ, Bartolici 39A
    Podrucna kuza TOMISLAV, Martina Pusteka 14
    Podrucna kuca KRESIMIR, Pandakoviceva 2
    Podrucna kuca KATARINA, Stipanciceva 12

Pozdrav i hvala!!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Kao prvo, to sto si nabrojala je sve jedan vrtic. Samo je na vise lokacija. Znaci prilikom
    prijave mozes samo naznaciti koju lokaciju preferiras. I molit Boga da bilo gdje upadnes.
    Kao drugo, prijave za jaslice i vrtic su u svibnju za sve gradske ZG vrtice.
    Nema nikakve koristi da ides sada.
    Meni curka nije isla u jaslice tako da ti tu ne mogu pomoci ali mozes na web stranicama
    provjeriti koje od nabrojenih lokacija uopce imaju jaslice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

latica, ti je sve dobro napisala, a ti si pobrojala kuće gdje su jasličke grupe

mi smo generalno zadovoljni vrtićem, a uvijek ima i pozitivnih i negativnih stvari, a najvažnija su dobre tete

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pozdrav latica i larmama,

Ove sto sam nabrojala imaju sve jaslice, ima jos par njih na listi koje su samo vrtici.
    Sto se tice upisa, meni su tamo rekli neka predam sto prije papire, bez obzira sto su upisi u 5 mj, papiri se mogu predati i ranije.

Strah me da ne upadnemo, pa sam je zeljela prijaviti u sve na popisu, za svaki slucaj. Cak sam mozda mislila poslati i prijavu negdje van jaruna, posto sam cula da je na jarunu tesko dobiti mjesto. Nisam pametna.
    pozdrav

ps. hvala vam na odgovoru

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja mislim da nema veze sto su upisi u 5.mj. dijete ima pravo na jaslice nakon navrsenih godinu dana. tipa, ako dijete u 3.mj navrsava godinu dana - ima pravo na jaslice. naravno, ako ima mjesta. a cure su dobro rekle da nije bitan vrtic`jaslice nego tete.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ne znam kak je sad, al meni se nije svidio jedan njihov podrucni vrtic,tj.bile su 2jaslicke skupine, u stanu, prek puta centralnog vrtica, prek horvacanske. ne znam dal je to jos tak kak sam ja vidla prije par godina, al jedna teta tam je :shock:

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

veneraZ,

Hvala na odgovoru.
    Lijepo bi bilo da dijete ima pravo na jaslice sa godinu dana, ali na zalost to kod nas tako ne funkcionira, barem koliko sam ja cula.
    Meni ce mala imati god. dana u 5 mj. a ne mogu je staviti u vrtic do 9mj. kada njima pocinje kao nova god.
    Tako da ja nemam pojma sta cu sa malom do 9-og mjeseca...Ja cu morat ici raditi, a mi nemamo baka i deda servis.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo bili predivne dvije god u domagoju, krenuli sa dvije god, to je bila srednja jaslicka (tri su grupe bile jaslicke). tete su nam bile jako jako dobre, jedna je otisla na porodiljni, ali i nova teta je bas ok. nama je bilo jako lijepo. ispisali smo se zbog preseljenja.

nedavno smo ih isli posjetiti...i bilo nam lijepo, nisu nas zaboravili.

imala sam frendice i u mladjoj i u starijoj jaslickoj i svima je bilo generalno ok, samo kaj su se u jednoj stalno nesto mijenjale tete. imam puno frendica i na ostalim adresama, pa nekak smo sve zadovoljne. kloklo ce ti se sigurno javiti i sa tim vrticem u zgradi u stanu...njima je bilo super, kolko ja znam...tak da sve je tak individualno.

ja vam drzim fige da dobijete mjesto, a onda se nadam da cete biti i zadovoljni.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

dijete ima pravo s godinu dana, sam sto obicno nema mjesta, pogotovo u drugom polugodistu jer je sve do tad vec popunjeno. meni micek za koji dan navrsava godinu dana i odlucila sam se na tetu cuvalicu jer mislim da je i djetetu stresno krenut u vrtic pred kraj skolske godine, pogotovo zbog ljetnih spajanja.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

mi smo u KREŠIMIRU i jako smo zadovoljni - svime, a posebno tetama!
    KATARINA je taj objekt u stanu s terasom u kojem su samo jasličari, od frendice mala ide tam i isto je zadovoljna.
    ako ti dijete puni godinu dana u 3. mj mislim da ste papire već trebali predati prošlog svibnja, nažalost :/
    za svaki slučaj probaj dat papire i u Prečko i na Vrbane (to su ti susjedni DV)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •