Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: KADA da kupim grudnjak za dojenje?

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno KADA da kupim grudnjak za dojenje?

Dakle ušla sam u treće tromjesečje i lagano kupujemo stvarčice za bebu. E sad glede tih grudnjaka...ja sam prije trudnoće nosila 4-5, a sada nosim punu peticu, dakle nije tako ogromna razlika. Međutim, strah me je da sad odem kupiti grudnjak da ne bude mali kad dođe mlijeko.

Kada ste vi kupovale grudnjake za dojenje i koliko vam je u projeku bila razlika, odnosno koliko veće grudnjake ste kupovale? Da li se grudi povećaju pred kraj trudnoće ili tek kad dođe mlijeko?

p.s. valjda je na dobrom pdf postavljena tema, ako nije skužajte

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U kupovinu se upustaj tek oko 36 tjedna (ili kasnije). I kod probavanja gledaj da imas dosta mjesta - viska barem jedan prst sa svih strana

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: KADA da kupim grudnjak za dojenje?

Citiraj betty blue prvotno napisa
    Da li se grudi povećaju pred kraj trudnoće ili tek kad dođe mlijeko?
    I jedno i drugo. Kod nekih zena se jos povecaju pred kraj trudnoce. A kod svih se jaaaako povecaju par dana nakon poroda.

I ako si fulala velicinu grudnjaka, bitno je da pazis da ti je udoban. Ne smije biti premali i stiskati bilo gdje jer bi ti mogao uzrokovati zastoje.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

uz sve to, kupi jedan i ostavi etiketu i račun. kasnije ti netko može zamijeniti i/ili kupiti još koji.

a ostavi i mogućnost da ga nećeš ni koristiti. ja uopće nisam nosila grudnjak za dojenje, samo pamučne topove koje i inače nosim.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sa tako velikim grudima grudnjak je obavezan! Ne zelis da ti se od tezine otegnu. Vazno je da ti je udoban, da ne steze, da ima sire bretele i da je od pamuka da koza dise.
    Moje iskustvo je da se grudi povecaju jos na pocetku trudnoce i ostaju iste u toku cele trudnoce. Postoji naravno onaj deo kada nadodje mleko posle porodjaja ali tada se grudi samo zategnu a ne rastu. Budu onako teske i pune ali je velicina ista kao u trudnoci. Bar se ja toga tako secam.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni su narasle tek 3.dan nakon poroda, u naletu mlijeka, za 2 broja, tako da, radije kupi malo veći i pričekaj za druge...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj subota prvotno napisa
    Postoji naravno onaj deo kada nadodje mleko posle porodjaja ali tada se grudi samo zategnu a ne rastu. Budu onako teske i pune ali je velicina ista kao u trudnoci. Bar se ja toga tako secam.
    uh, uh.. vecini zena se tada dojke povecaju par brojeva

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Moj savjet je - najbolje poslije poroda
    Znam, neizvedivo, ali ja sam sebi kupila cca mjesec dana prije pa su mi svi mali
    A nosila sam D košarice.
    Sada mi je F naknap.

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

poslije poroda.ja kupila jedan prije pa mi ne odgovara.ipak će ti prsi biti pune mlijeka tek par dana poslije poroda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •