Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Pedijatar u Dubrovniku

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Pedijatar u Dubrovniku

Molim vas ako neko zna privatno pedijatra u Dubrovniku da mi javi njegov broj telefona. Trebamo ici u dubrovnik a moja beba od 8 mjesici ima problema sa osipima - alergijama prepostavljamo, nikako da se zaustavi potpuno anije ni utvrdjeno od cega je . Ponekad dobije i otekline pa me
    malo strah da se to ne nastavi i tamo a ne znam kome bih se mogla obratiti . Kazem privatni pedijatar zato sto smo mi iz Bosne pa je vjerovatno tesko na drugi nacin doci kod doktor ili ne?

Hvala unaprijed

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: Pedijatar u Dubrovniku

Citiraj Saby prvotno napisa
    Molim vas ako neko zna privatno pedijatra u Dubrovniku da mi javi njegov broj telefona. Trebamo ici u dubrovnik a moja beba od 8 mjesici ima problema sa osipima - alergijama prepostavljamo, nikako da se zaustavi potpuno anije ni utvrdjeno od cega je . Ponekad dobije i otekline pa me
    malo strah da se to ne nastavi i tamo a ne znam kome bih se mogla obratiti . Kazem privatni pedijatar zato sto smo mi iz Bosne pa je vjerovatno tesko na drugi nacin doci kod doktor ili ne?

Hvala unaprijed
    Evo ja sam iz DBK-a...voljela bih kada bi ti se javile mame koje koriste usluge privatnih pedijatara (ja uopće niti ne znam postoji li privatnik kod nas)! :/

Ali, mislim da bi te svaki doktor za dječicu trebao primiti ukoliko se ukaže potreba. Dr. Vukčević u Lapadu je vrlo, vrlo hvaljena...pa pokušaj ako budeš morala s bebicom na pregled! Možda češ i platiti, ali svakako puno manje nego kod privatnika, a dobit ćeš jednaki tretman (Vukčevička je poznata po detaljim pregledima djece!)

Mi smo prijavljeni kod te doktorice i s njom smo se susreli svega dva-tri puta u životu (koliko je bilo potrebno) pa ti nisam baš mjerodavna sa savjetima... :/

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bila bih veoma zahvalna kada bi mi mogla ostaviti broj tacnu adresu i druge informacije te doktorice npr radno vrijeme i slicno.
    Kao sto se kaze Zlu ne trebalo al ovo nam je prvo putovanje sa bebom aeto nazolost smo imali tih problema nedavno.

Hvala velika

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Saby prvotno napisa
    Bila bih veoma zahvalna kada bi mi mogla ostaviti broj tacnu adresu i druge informacije te doktorice npr radno vrijeme i slicno.
    Kao sto se kaze Zlu ne trebalo al ovo nam je prvo putovanje sa bebom aeto nazolost smo imali tih problema nedavno.

Hvala velika

pedijatrica Vera Vukčević - 020-435-377 destinacija: LAPAD, Trgovački centar DOC (odmah vrata kraj velike "Kerum" trgovine..

Mislim da je neparnim danima ujutro, a parnima popodne!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala puno

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo mene opet s istim pitanjem.
    Prosli put smo bili u Dubrovniku i nije bilo potrebe a dr. Sad opet treba da idemo. Nekako se sigurnije osjecam kad znam da kao ne daj Boze nesto bude trebalo znam gdje da idem.

Smjesteni smo u hotelu park na Lapadu znam gdje je Kerum pa predpostavljam da bih nasla navedenu doktoricu... gdje bi se jos mogla obratiti z ane dja boze hitni slucaj. Uopste ne znam gdje su pedijatrije bolnice i ostalo u Dubrovniku. Moze opet mala pomoc???

Sad smo u fazi stalnih padova i nestasluka... sto se kazu vile je nosaju da zube ne razbije tako da mora biti spremna i brzo reagovati .....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •