Ovo je apsolutno točno. Kontaktirala sam ih par puta u zadnje 2-3 godine i sve informacije koje sam tamo dobila su bile ili polovične ili netočne.no@ prvotno napisa
Slažem se s ovim. Ravnateljica private škole nam je tako i rekla. Međutim, Gradski ured daje drugačije upute, i školama i roditeljima. Mislim da veliki dio nesporazuma proizlazi baš zbog toga što ljudi koji rade u Gradskom uredu nažalost ne znaju što i kako treba. Ali eto, ova ravnateljica je žena koja ej stvarno upućena u zakone, jako je susretljiva i uspostavili smo izvrsnu komunikaciju pa se na kraju sve lako dogovori. Tako idemo kontra onoga što nam je rečeno u Gradskom Uredu, odn, kao što je to i logično, testiranje obavljamo u odabranoj školi.no@ prvotno napisa
Škola je vrlo kratko na sadašnjoj adresi ali nije to problem. Problem je u baš u uputama koje su dobili doktori školske medicine (od Gradskog ureda). Pričala sam o tome s doktoricom kod koje smo bili (a kamo spadamo po prebivalištu). A zvala sam i doktoricu školske medicine koja je nadležna za našu školu. Nažalost, stvari ne funkcioniraju kako bi trebalo- ali naše podatke i karton već su poslali doktoru školske medicine škole u koju ćemo upisati dijete.no@ prvotno napisa
Doduše, mene to sa doktorima ne brine jer ćemo ionako kod svoje pedijatrice obavljati i dalje sve osim cijepljenja koje ide kod školske (ali to sve u dogovoru i prema preporuci naše pedijatrice)
Mislim da kod nas (što se tiče administracije i irokracije) još nije zaživjela činjenica da ljudi upisuju djecu i u privatne škole, pa samim time iako postoji zakonski propisana procedura, nažalost ljudi čiji je to pposao uopće ne barataju materijom.