Dakle očajna sam, i znam da tu nema učinka, kod tih tableta za mršavljenje, ali svejedno zbog tog očaja evo tu čekam vaša iskustva, i mišljenja, i naravno, da priznate koje ste vi koristili![]()
Dakle očajna sam, i znam da tu nema učinka, kod tih tableta za mršavljenje, ali svejedno zbog tog očaja evo tu čekam vaša iskustva, i mišljenja, i naravno, da priznate koje ste vi koristili![]()
ocijeđeni limun natašte.
pravilno kombiniranje namirnica.
zeleni ili čaj od koprive.
u tablete ne vjerujem.
uostalom, zar tebi nije ona moja odjeća na probi bila prevelika?![]()
mislava da, bila je puno prevelika, ali ja svejedno nisam zadovoljna sobom, ovaj zeleni čaj svi hvale, ali ja sam jednom to probala, i tako mi je ružan da ga ne mogu piti, ali ovo s limunom bi mogla probati
probaj čaj od koprive, puno je blažeg okusa
podebljala bih pravilno kombiniranje namirnica. Pročitaj nešto o zoni, ako smijem savjetovati. Moji su u zoni i otkad jedem kod njih kile se samo tope, bez truda (ok, potreban je trud za planiranje i usklađivanje obroka, ali to srećom ne moram ja) i bez gladovanja. I još da dodam da kad izbjegnem od kuće smažem čokoladicu.
Za tablete duboko vjerujem da ne djeluju, osim ako ne slijediš uputstva s kutije koja kažu "nakon popijene tablete pojedite obrok od jednog celera i nemasnog jogurta pa đogirajte dva sata".
?kinder prvotno napisa
pomikaki, čini mi se odlično to kombiniranje namirnica, ali najiskrenije prelijena sam o tome razmišljati, tako mi se ne da misliti što s čim i kako, e kad bi mi netko to ukratko rekao, bilo bi super
http://www.vanessa-vesna.hr/zelena_kava_1.htm
na ovo sam mislila
već sam malo pisala o tome.anima prvotno napisa
Najbolje bi bilo pročitati knjigu: http://knjiga.hr/04.asp?id=5045¶m=%C5%BD
http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvod&kat=60&id=710
U praksi: svaki obrok je kombinacija jednakog broja "blokova" proteina, ugljikohidrata i masti. Kad se malo prouči, može se određivati odoka, ne treba nositi vagicu sa sobom. Problem je u tome što mi većinom jedemo puno previše ugljikohidrata i masti u odnosu na proteine. I zbilja osjetim razliku kad recimo pojedem jabuku i komad sira nego dvije jabuke. Također bi masti bilo bolje dobivati iz orašastog voća, maslinovog ulja, a najbolje jedući ribu što češće (omega 3 masne kiseline).
Posudi knjigu u knjižari pa prelistaj i vidi hoće li ti se svidjeti, da ja ovdje ne duljim, ionako nisam ekspert. Imaš i kuharicu u zoni, naći ćeš je sigurno u knjižnicama. Pa je dosta da skuhaš ručak na taj način, a za međuobroke jedeš sir i voće, ili jogurt i malo badema. Za doručak treba pojesti više od toga, da se razumijemo.
Najljepše je što je jedno od pravila da nije dobro biti gladan![]()
ni ja ne vjerujem u tablete, ako se i pokazu na izgled ok, kratkog je vijeka, a ko zna kak inace utjecu na ostalo zdravlje.
i ja bih potcrtala pravilno kombiniranje+smanjeni obroci...do not overeat!
ja sam trenutno uvela i zelene kasaste sokove....mmm, njami, zasitno, zdravo...
a inace tu i tam napravim neki caj kaj sam cula da je za vise stvari dobar, od snizavanja losih masti, kolesterola itd pa onda i mrsavljenja. ako se voli cimet.
korica cimeta se skuha u malo vise od pol l vode skupa sa desetak klincica. vrije 3 min. ohladit tek toliko da se stavi zlica meda i sok od limuna. pijuckat po deci, deci i pol tokom dana...meni je to fino, ali premalo pijem, da bih vam potvrdila jel mrsavim...![]()
ja sam bila u zoni kad mi uopće nije trebalo, da smšavim sa 57 na 51, sad mi je to smješno -uglavnom super sam mršavila samo što sam izgubila stolicu i mensis inače sam se odlično osjećala, a nije da sam bila anoreksična - ja sam 165cm. Tu mač proteina, što god oni rekli o tome![]()
pikula, možda nisi jela dovoljno povrća?
Onoliko koliko moji meni stave u tanjur nitko normalan ne bi poželjeo pojesti, pogotovo kad se radi o brokuli. Nije da se ne jede ugljikohidrata. Za ručak jedeš recimo šniclu veličine svog dlana (mislim da to nije baš previše), i pun tanjur zelja (skoro neograničeno), te jako malo kruha. I žličica maslinovog ulja. To bi nekako bio taj omjer.
Navodno bi ti organizam trebao biti savršeno usklađen što se tiče hormona, tako da je to osiguranje od raznih malignih (to je bila osnovna intencija autora, prevencija raka) i onih drugih bolesti. Ma protiv svega. Tako bar moji pričaju.
Isto je dobar način mršavljenja izbacivanje slatkiša i bijelog brašna. To je jednostavnija varijanta.
Samo malo smo OT![]()
Kaktus dijeta (apoteka, DM)
Jabučni ocat & kopriva (DM)
ili kombiniranje Ribljeg ulja (ja koristim kapsule jer mi je tekuće jako bljak) i jednog ocjeđenog limuna, pola sata prije obroka voća (ujutro) pa za još pola sata doručak. Ali po Montignacu.
S napomenom da ja redovito vježbam u teretani, najčešće u jutarnjim terminima jer tada metabolizam bolje rješava masno tkivo.
Samo tablete, sumnjam da mogu nešto (korisno) napraviti.
Plan prehrane najbolje da ti napravi nutricionist. Ako želiš preporuku, mogu ti na pp poslati broj telefona - možda bi to napravila i ovako na daljinu uz naravno konzultacije.![]()
:D zeleni sokovi - pomažu mi smanjiti želju za slatkim (ja sam ovisnik o šečeru)nika612 prvotno napisa
cimet ima jednu kvaku
ima dvije vrste, jedna je ta super-ljekovita, a druga je jeftinija varijanta sa kojom se ne smije pretjerivati
http://www.juricasavjetuje.com/2006/...i-zablude.html
reduktil tablee....
cijena je cca 550kn...
Phase 2 od Natural Wealtha.
Nisu klasicne tablete za mrsavljenje vec smanjuju razgradnju ugljikohidrata za 30% (dakle 30% onoga sto pojedes ode van neiskoristeno).
Uz potpuno promijenjenu prehranu, puno vise kretanja i vjezbe.. otislo 40+ kila u dvije godine.![]()
[/quote]
:D zeleni sokovi - pomažu mi smanjiti želju za slatkim (ja sam ovisnik o šečeru)
cimet ima jednu kvaku
ima dvije vrste, jedna je ta super-ljekovita, a druga je jeftinija varijanta sa kojom se ne smije pretjerivati
http://www.juricasavjetuje.com/2006/...i-zablude.html[/quote]
i ja sam ovisnik o seceru...jos nema pomaka po tom pitanju![]()
a ovo si super nasla, za cimet, bas sam tak nesto cula, ali se nisam potrudila malo iscackati...mislim da je ovog pravo tesko naci.
Jos samo da nadodam (zurila sam se u originalnom postu) - ne vjerujem bas da Phase 2 (ili bilo koje druge tablete) cine neka cudesa. Najvjerojatnije je rijec o placebo efektu, barem u velikoj mjeri, ali nisu mi tako skupe, ne uzimam ih previse, a i ne vidim nista stetno vezano uz njih. Sto se samog mrsavljenja tice, kod mene je sve krenulo kad sam si poslozila u glavi neke stvari. Jedino sto stvarno djeluje je manji unos kalorija i povecana potrosnja istih.Kaae prvotno napisa
to je -2kg/mj?Kaae prvotno napisa
ja skidam -3kg/mj sa promjenom prehrane, 40-min šetnjama bez tableta
Kile su odokativne jer nisam imala tocnu brojku iz.. proslog zivota. Mjerim centimetre, sto mi je ionako bitnije s obzirom na sve varijacije na temu s kilama (salo je lagano, misici teski... pa brojke bacaju u depresiju). Sto se centimetra tice, trenutno sam na -45. Tona sala se pretvorila u misice pa ovo s kilama sam mogla i bubnuti pa ostati ziva. Tablete me ne smetaju iz gore navedenih razloga, a cini mi se da nesto rade prema osjecaju sitosti nakon obroka sa i bez njih.MGrubi prvotno napisa
možebiti
moja frendica je uzela to od Herbalifea, radno vrijeme joj je klizno, pa ima zbrku oko obroka, sa tim uspijeva ne jesti brzi junk, sinula je 3kg .. ne znam za koliko vremena
I mene malo muci raspored obroka zbog posla, ali.. ide nekako. Rasporedim hranu na 4-6 puta i sve pet.
Kupit ću si phase 2, javit ću eventualne rezultate, hvala vam, slobodno dajte svoja iskustva, zato i otvorih ovu temu, očekivala sam bolji odaziv
Draga moja, ne postoje na ovom svijetu takve tablete koje će ti pomoći ako ne promijeniš prehranu i ne uvedeš neki oblik fizičke aktivnosti- a s druge strane, ako promijeniš stil života, onda ti tablete i ne trebaju.
Računica je jednostavna- potrošit više kalorija nego što ih uneseš i kilogrami će krenut dolje.
Sretno![]()
ja sam probala s phase 2 i nije funkcioniralo..iako moram priznati da sam se stvarno prejedala (barem nisam dobila ništa dodatno).
Prilicno je dokazano da placebo efekt postoji pa.. kao sto rekoh, ne namjeravam se 'skidati' s Phasea. Nije mi nastetio, a jos uvijek postoji mogucnost da mi pomaze. 160-ak kuna za kutiju mi nije previse.
U potpunosti sam svjesna cinjenice (sto zbog zdrave logike, a sto zbog sistema pokusaja i pogresaka na vlastitoj kozi) da ne postoje ni tablete, ni kristalne kugle, ni ritualni plesovi koji skidaju kile. Sve je u unosu i potrosnji i, naravno, unos uvijek mora biti manji od potrosenog. Potpuno sam sigurna da je upravo to ono sto je otopilo sve te silne centimetre, ali opet me ne smeta uzimati Phase. Ako spomenutih 30% nije 30 nego samo 10 ili 2.. pa zasto ne?
Bitno mi je da znam sto, kada i zasto jedem, da mi je ukusno to sto trpam u sebe i da ne postoji nesto sto jaaaaako zelim pojesti, a ne smijem. Stvar je samo u boljoj organizaciji, boljem znanju o namirnicama i opcenito promijenjenom nacinu zivota. Cak i nekim stavovima.
I moram priznati - bas mi je sad super. Gujica mi je jos uvijek prevelika, ali uopce se ne osjecam lose u svojoj kozi. Kako je krenulo, moze biti samo bolje. S tabletama ili bez.![]()
ja sam čula da Herba fast tablete nisu loše.Čak mi i frendica apotekarka govori da se super prodavaju jer stvarno daju rezultate i da su žene prezadvoljne.I potpuno su na biljnoj bazi.
Radim između ostalog s tim "prirodnim" sredstvima za mršavljenje i iz iskustva struke vam mogu reći: ono što zaista skida kile nije ni malo bezazleno. Ima preparata koji pomognu pri mršavljenju, ima nekih koji djeluju specifično, ali većina njih su zaista samo pomoć. Jedino rješenje je smanjiti unos i povećati potrošnju pazeći da svi esencijalni nutrijenti budu uneseni. Bez toga nema rješenja.
Ako se započne mršaviti na taj način neki preparati pomognu kod specifičnih stanja. Npr. takvo stanje je pretjerana želja za slatkim ili prekomjerni unos masnih namirnica, usporen metabolizam ( s tim da ni biljni aktivatori metabolizma nisu ni malo bezazleni ), loša probava, previše masnog tkiva u usporedbi s mišićnom masom....
Nekontrolirano uzimanje lijekova ( npr. Reductila ) zaista ne podržavam-ma kako se lako gubile kile. Isto tako ne podržavam uzimanje preparata koji sprečavaju resorpciju masti (sjetite se vitamina topljivih u mastima).
samo da obavijestim da od phase 2 nisam skinula niti gram![]()
Mislim da jedino ovaj reductil zaista pomaže, ali on ide samo na preporuku liječnika, dakle ne možeš ga kupiti samao tako u ljekarni.daisy may prvotno napisa
Čitala sam nešto o tom lijeku na netu i nije mi se svidjelo...
Kao što je mim rekla, on nije bezopasan lijek, već djeluje centralno, regulira smanjenje osjećaja gladi i želje za hranom, ali ima niz nuspojava, kao što je nesanica, nervoza, suhoća u ustima i sl, kao da si uzeo amfetamine ili sl.
[quote="anima"]samo da obavijestim da od phase 2 nisam skinula niti gram[/quote
Jesi li promijenila bilo sto vezano uz prehranu?
Da li je netko koristio Espresso green od Dietpharma?
KOd mene funkcionira Hayeva "dijeta" odnosno ne mješanje UH i bjelančevina u istom obroku, kapsule zelenog čaja i brza šetnja barem 3 puta tjedno! Prije dvije godine sam tako u mjesec dana skinula 8kk i puuuno centimetara! Evo sad u tjedan dana 3kilice :D !
Reduktil je koliko sam ja skužila - amfetamin!
[quote="Kaae"]Pa, moram priznati da i nisamanima prvotno napisa
ali nisam se ni prežderavala, jela sam kao i obično...očekivala sam bar nešto
![]()
Meni treba nešto za smanjenje apetita.![]()
Na dijeti sam i vježbam, ali poslije 6-7 sati me uhvati kriza i uglavnom pojedem nešto slatko, pa se grizem šta mi je to sad trebalo, eto bezveze vježbam...![]()
Jel tko šta koristio u tu svrhu?
Pa večera bi ti trebala biti oko 18h ne ranije.
Mene uhvati oko 22h glad, ali onda ili ne jedem i odem spavati ili pojedem jabuku ako više ne mogu. I to kada večeram oko 18h, ali pazim količinski koliko pojedem.
I ako vježbaš u popodnevnim satima onda je moguće da ti se pojača još više želja za jelom.
Znam po sebi, kada vježbam, nakon 1h vola bi pojela, pa makar se najela prije vježbanja do povraćanja.
vježbam u 5 ujutro
da, krivo sam napisla, gladna sam poslije 8-9
Jedi u 19h, nije ti ni to kasno, jer sigurno ne ideš spavati do 22-23h.
Ili jedi u koliko već jedeš i odredi sebi neki mali obrok da još pojedeš, npr. svježi sir, voće ili nešto.
Ma teško se toga pridržavati....
Upravo nervnozno čekam da mi se ohlade kakao kocke, ali bitno je da tebi dajem savjet kako da gladuješ...
(iako sam i ja na dijeti...)
hvala Maslačkica![]()
ali ja sam na UNki, pa sve mora biti po ps-u
Oprosti bundevica, ali tko je ova mršavica na tvom avataru?bundevica prvotno napisa
![]()
ja draga, samo to nije Luka, nego Karlo, ali slika mi je najdraža dojeća
ovako izgledam danas
Tebi DEFINITIVNO ne trebaju tablete za mršavljenje, nego one za otvaranje apetita...bundevica prvotno napisa
![]()
bundevica, nisam mogla odoljeti (znatiželjna baba) pa sam bacila oko i na ostale fotke. I mogu samo pitati jesi li ti na ovu temu došla provocirati ili što?! Da mi netko obeća ovakvu figuru kao što je tvoja, samo bih pitala 'koga treba ubiti za to, idem odmah'.
A sad nešto ozbiljno: dečki su ti prekrasni!
Moja boljka je 'kruška' tip tijela i mlohav trbuh, kad mršavim ruke mi budu kao suhe grane, faca logoraška i izgubim i ovo malo sisa što imam. Tko mi gleda samo gornji dio, ne bi pogodio da imam ovoliko kila... dok mi ne ugleda pozadinui butine.
Znači, pitanje: ima kakav čarobni preparat za smanjit goreimenovanu velepoštovanu a da mi ostane isti broj grudnjaka?
Sve ti zaboravim reći, a htjela sam... da sam vidjela Bundevice tvoje slike i da mi stvarno nije jasno zašto si na dijeti.
Po meni, izgledaš taman.
E sada, trebaš očito mijenjati percepciju svoga tijela i izgleda. Ili, ti možda smetaju određeni dijelovi, ali bih ti svakako preporučila da ustraješ na vježbanju i npr. ili nastaviš NORMALNU ZDRAVU prehranu ili možda kreneš sa Montignacom, tj. jer UN, PO MENI, je loša za zdravlje.
Montignac se sastoji od jela i kombinacija: povrće + meso, ili tjestenina i riža + povrće bez masnoća. Jede se voće, suho voće, izbjegavaju se određene namirnice i to je to.
Ali, ti mislim da bi mogla pratiti Montignac i bez odrcanja od tih namirnica, ali samo da okvirno sistem, jer je stvarno ZDRAVA prehrana i mljac je.
hvala djevojke![]()
skinula sam dojenjem oko 30 kg poslije poroda (sve su to moji zubi u trudnoći naglocali) i htjela bih još koju, onako sebi za dušu 8)
odgovorile ste me od tableta, ja ću vježbati
bye
hvala djevojke![]()
skinula sam dojenjem oko 30 kg poslije poroda (sve su to moji zubi u trudnoći naglocali) i htjela bih još koju, onako sebi za dušu 8)
odgovorile ste me od tableta, ja ću vježbati
bye
bundevica, smiješ jesti i poslije 18 navečer, naravno, pa nećeš gladovati, a i ovisi kad ideš spavati
pitanje je samo što ćeš jesti i u kojoj količini
nemoj voće, kruh svakako, tjesteninu, apsolutno nikakve ugljikohidrate
kupi si onaj posni sir, jako malo kaloričan, čudo zasitan..pomiješaj par žlica tog sira sa recimo tunom iz konzerve (ali tuna ne u ulju nego u salamuri), povrća uz to kojeg i koliko hoćeš (krastavac, paradajz, paprika), malo zasoliš, kap maslinovog ulja..fino je i zasitno, a neće te udebljati
osim ak ne pretjeruješ s količinima![]()
Kao prvo,Reductil ne košta 550 kn,već 220kn,a uz crveni recept 160kn.piplica prvotno napisa
Kao drugo,Reductil je lijek,baš lijek,a ne nešto tipa "pomoćno ljekovito sredstvo" čime nas stalno bommbardiraju s reklama,nije droga i nema nikakve veze sa amfetaminima,te ne izaziva nikakvu ovisnost.
Ono što je najbitnije je da se Reductil prepisuje isključivo osobama koje imaju BMI veći od 30,dakle osobama koje su jako pretile.
također Reductil ne smiju uzimati osobe koje imaju hormonalnih poteškoća,te srčani bolesnici,bubrežni...
Zato se prvo ide kod interniste,dijabetologa i endokrinologa koji obavi detaljni pregled i ako ustanovi da je osoba zdrava,a debela,dakle debljina je posljedica isključivo prekomjernog unosa,onda će prepisati Reductil od 10mg.Iskustva su pokazala da se može izgubiti 10% težine u godini dana,to je ono što doktor kaže.Moje,osobno iskustvo je kudikamo bolje.
Reductil mogu uzimati osobe oboljele od dijabetisa.
Sve ostalo možete saznati na ovoj stranici www.zdravomrsavljenje.com.hr a tu imate i brojeve telefona od ambulanti gdje se vrše pregledi i savjetovanja.
Ponavljam još jednom,to je samo za jako pretile ljude,one koji moraju skinuti 25 kg i više.