Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Mjesečeva dijeta

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Mjesečeva dijeta

(vec pol sata pretrazujem, nis nisam nasla. sorry ak se pisalo o tome, stvarno cu se posramit.)

nikad nisam ovo probala, pa si nekaj gruntam...iz dana u dan bujam. ne bih se bazirala na "mrsavljenje", vise na "detoksikaciju" kak se i govori o mjesecevoj dijeti.

jeste li probale? iskustva? misljenja?

meni kronicno treba podrske , ono, lakse mi kad nas je vise. brljam, brzo odustajem...nemam pojma kak sam uspjela prestat pusit...

ja cu probat....sutra...kazu najbolje krenut ili na mladjak (oslobadja se salo i toksin), ili na ustap (najbolje iskoristavanje i preradjivanje hrane).

mladjak je sutra 25.04 u 05.24h. dakle, 24 sata cu probat bit na vodi i kad ogladnim na svjeze cijedjenim sokovima od voca i povrca (to se smije, iznenadjujuce).

ide neko sa mnom?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: Mjesečeva dijeta

i ja sam otvorila isti topic sad ne znam točno prije koliko ali nema veze...
    uglavnom, bila par puta, ali za mršavljenje ne pomaže, jedino detoksikacija...i tu kilu što smršaviš u taj jedan dan odmah i vratiš...

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Joj negdje mislim da je bilo ispisano točno po mjesecima kad je koji mjesec (odnosno kad je puni kad je mlađak i ostala dva).
    Ali se ne sječam gdje.
    Mogli bi na ovom topiki ponoviti to, ajde da vidimoko je spretniji i tko će prvi naći i prepisati.
    Možda sljedi i petica iz zalaganja

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Mjesečeva dijeta

Citiraj anima prvotno napisa
    i ja sam otvorila isti topic sad ne znam točno prije koliko ali nema veze...
    uglavnom, bila par puta, ali za mršavljenje ne pomaže, jedino detoksikacija...i tu kilu što smršaviš u taj jedan dan odmah i vratiš...
    eto, sad se sramim! fakat sam trazila.

ajoj...i vracanje! logicno, kad zgubis samo otrove i vodu. al moram od neceg krenut. kao zdravo je detoksicirat se, pa ajd dobro. mislim, znam da nisam otkrila toplu vodu, nista novo, nego sad mi nekaj kliknulo u glavi, pa eto...probat cu.

misla sam nas malo pobrojat i motivirat i sebe i druge!

nista od moje petice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo da vam kazem da je ovo koma koma...cijeli dan me boli glava (prije jer nisam kavu popila, a onda valjda i od nejela) i sva sam nekak :/ ...bas nikakva.

tek kad sam uguglala mj.dij. izbacila mi se i rodina stara str...(da sam bar prije), sve sam procitala...ne znam...ufurat cu se u detoksikaciju, prije neg u ostalo...kad sam vec dosad zgurala, pricekat cu dorucak, al jest koma.

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

bilo je ljetos u onoj dokumentarnoj seriji "istina o hrani" (tako nekako) jedna epizoda o tim detoksikacijskim dijetama.

napravili su dvije grupe cura, izmjerili im kolesterol u krvi, vitamine, željezo, provjerili rad jetre, napravili hrpu parametara još.

jedna grupa je jela junk i općenito ajmo reć ne baš zdravu hranu.

druga grupa jela je sokove od sirovog voća i povrća. ništa šećera, ništa bijelo brašno, ništa prerađeno.

trajalo je to dosta dugo. rezultat ponovljenih testova je bio - nikakva razlika.

ista stvar i s onim pijenjem barem 2l vode na dan.

ali držim ti fige

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

melange

ha ha...sjecam se te emisije!

nije meni to jedina strategija bila na umu. pocela sam ja i trcat i vozit bajs...manji i uravnotezeniji obroci...(jest da mi sve brzo dosadi, al dobro)

enivej...minus 1.3kg (vode )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •