-
Osoblje foruma
Prilicno je dokazano da placebo efekt postoji pa.. kao sto rekoh, ne namjeravam se 'skidati' s Phasea. Nije mi nastetio, a jos uvijek postoji mogucnost da mi pomaze. 160-ak kuna za kutiju mi nije previse.
U potpunosti sam svjesna cinjenice (sto zbog zdrave logike, a sto zbog sistema pokusaja i pogresaka na vlastitoj kozi) da ne postoje ni tablete, ni kristalne kugle, ni ritualni plesovi koji skidaju kile. Sve je u unosu i potrosnji i, naravno, unos uvijek mora biti manji od potrosenog. Potpuno sam sigurna da je upravo to ono sto je otopilo sve te silne centimetre, ali opet me ne smeta uzimati Phase. Ako spomenutih 30% nije 30 nego samo 10 ili 2.. pa zasto ne?
Bitno mi je da znam sto, kada i zasto jedem, da mi je ukusno to sto trpam u sebe i da ne postoji nesto sto jaaaaako zelim pojesti, a ne smijem. Stvar je samo u boljoj organizaciji, boljem znanju o namirnicama i opcenito promijenjenom nacinu zivota. Cak i nekim stavovima.
I moram priznati - bas mi je sad super. Gujica mi je jos uvijek prevelika, ali uopce se ne osjecam lose u svojoj kozi. Kako je krenulo, moze biti samo bolje. S tabletama ili bez.