DM ima i Alverde Naturkosmetik Baby..... to je njihova marka.... navodno sve prirodno.... Jednom je na Provjereno bio prilog o sigurnoj kozmetici, ali nisu htjeli objeviti imena , nego samo su prikazali bočice okrenute na zadnju stranu da se ne vidi pročitati , prepoznala sam samo Alverde pa pretpostavljam da su dobri..... valjda.... :/
Mi koristimo sapun za guzu i ruke, Alverde ulje (jedan špric u kadu s vodom) jednom tjedno i šampon jednom tjedno.... pa sad Bože blagoslovi.... ja ne znam što drugo učiniti.... za ftalate u dj. kozmetici znam već dulje vrijeme (Nivea Toddys šampon ili kupka -ne znam točno - ona s šljokicama sadrži ftalate!!!!!!).... tu treba obratiti pažnju i čitati i čitati.... mutacije na genitalijama nisu baš poželjne za imati..... uf kako me ljute.... Inače, nikad ne piše samo ftalat ili paraben.... treba dobro isčitavati one duže riječi i u njima tražiti da li ima čega..... i ljudi, pišite!!!!! kad nađete proizvod sa ftalatima (piše se phtalath ili tako nekako), objavite da znamo..... doista su opasni, a ne mogu baš sve isčitavati....