Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Rođenje prije rođenja

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Rođenje prije rođenja

Kakva su bila vaša razmišljanja o rođenju prije tog čina?
    Ja ću bit iskrena,dok još nisam bila trudna sve mi se to bilo nekako užasno.Čuješ same priče kako boli,kako se žena muči i pati dok radja,idr.Nitko ne priča kako je kada dobiješ bebu u naručje.
    Kada sam zatrudnila,nisam previše razmišljala o rođenju,imala sam jako pozitivno mišljene o tome i da će sve super proć.Tako je i bilo.
    Boliilo je,normalno.
    Danas nakon toga,svaki dan razmišljam o tome kako je to zapravo jedno čarobno iskustvo.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ja evo već danima sanjam kako rađam i sve bude prelijepo...ne režu me, ignoriram bol, bude sve u najboljem redu...
    a kad zamišljam porod zamišljam izgon i mm kraj mene i kad dijete izađe i kad nam ga daju kako se rascmoljimo i mm kako cmizdri i plače (jer znam da će se rasplakat) i točno mogu zamisliti lavinu emocija u tom trenutku.
    Zamišljam kako ću biti hrabra i kako će mi se svi diviti kako divan porod
    jako se veselim tom danu

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jos dan danas to mi je bio najljepse iskustvo u zivotu. uglavnom sam se spremala psihicki, sanjala kako sve prodje u najboljem redu, da trudovi dodu bas kako treba, da ne trebam nikakve lijekove niti drugu pomoc osim podrske muza (ali sam ostavila i malu rezervu da budem bila spremna prihvatiti situaciju ako sve krene drugacije). hvala Bogu sve proslo jako dobro. dio boli uopce se ne sjecam. kao sto je netko rekao - da to nije bol nego drugaciji osjecaj.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Aha, ti si zapravo mislila RAĐANJE, a ja shvatila po naslovu ROĐENJE da je o nekoj reinkarnaciji riječ.
    Uglavnom, prije trudnoće mi je taj dio života djelovao zastrašujući (hvala, mama, na tom dojmu!), gadljiv, ponižavajući, očajan.
    U trudnoći sam se počela spremati ful i psihički i fizički, baš učiti ko za ispit, i kad je došao prvi porod "odradila" sam dvadesetak sati trudova doma, došla u rodilište spremna za porod, sve nekako ok.
    Drugi i treći porod su išli posve neprirodno, igrom slučaja, užasni bolovi pod dugotrajnim dripom, ali to ipak nije utjecalo na moj opći dojam o porodu.
    Znam da je sve to grozno bilo od silne kemije, nije da i inače ne boli, ali da se izdržati ko i svaki težak posao s predivnom svrhom, i opet bih rodila i neću ni slučajno svojim kćerima pričati kako je rađanje nešto grozno, dapače.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    Aha, ti si zapravo mislila RAĐANJE, a ja shvatila po naslovu ROĐENJE da je o nekoj reinkarnaciji riječ.
    ma da,malo sam se nespretno izrazila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •