Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: anehogeno polje!

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno anehogeno polje!

cure bok!! jučer na pregledu (18.tj.) dr je na posteljici uočila anehogeno polje veličine 70x10 mm...propisala mi utrogestan i mirovanje...pitala da li sam imala grčeve ili bolove, a zapravo sve što sam i osjećala, pripisivala sam rastezanju maternice i sličnim promjenama ispostavilo se, rekla dr, da mozda imam viši prag tolerancije boli...da barem i da sam krvarila ali s obzirom da je vrh posteljice oštećen, sve je to otišlo negdje u zdjelicu, pa nisam ništa ni mogal uočiti na gaćicama...

sad sam ful zabrinuta...moram li biti? da li je netko bio u istoj situaciji?
    :?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nikad čula za takvo što.
    Da nije ipak greška u uzv-u? Ti nisi ništa posebno osjetila, krv je nekamo netragom nestala... :/
    Za svaki slučaj miruj, pa ponovi pretrage, ne znam ti reći ništa pametnije. Ne živciraj se, od toga nema koristi. Meni je nekako taj nalaz sumnjiv, ali nisam stručnjak. Možda bi trebalo po drugo mišljenje, ali pitanje da li bi to pomoglo ili bi se samo prešetavala po bolnicama i maltretirala se bezveze.

Nadam se da će ti netko drugi znati reći više.

Je li ti još nešto rekla, kako je bebica, je li inače s njom sve u redu?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

nisam sigurna, ali mislim da je ta zona zapravo hematom...tako da mi je sad sve puno jasnije...
    inace je bebica super(: samo s trebam paziti da se povuče taj hematom

eto

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

sretno, vidim da si već našla topic o tome

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

svejedno bi mi bilo drago da se netko podijeli sa sličnim/istim iskustvom/dijagnozom

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

evo da ti se pridruzim mi smo 7+3 i imamo isto anehogeno polje samo ne pise koliko mm dobila sam dabroston i isto mirovanje

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

bok cizma! a jel ti objasnio doktor zbog čega i da li je to zaista hematom?
    naime, ja sam bila toliko zbunjena da nisam odma pitala...):

inače, čestitam i sretno u trudnoći

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

cure, mislim da je anehogeno polje upravo to - hematom. Anehogeno znači da nema odjeka tj. da je u pitanju tekućina. Ukoliko se nalazi na stjenki maternice pretpostavlja se da je u pitanju krv, podlijev (nek me ispravi netko stručniji ako sam krivo shvatila)

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

pitala sam sta moze biti uzrok pojavi hematoma ali kazu da jos nema nekog objasnjenja sta ga to uzrokuje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •