-
-
nikad čula za takvo što.
Da nije ipak greška u uzv-u? Ti nisi ništa posebno osjetila, krv je nekamo netragom nestala... :/
Za svaki slučaj miruj, pa ponovi pretrage, ne znam ti reći ništa pametnije. Ne živciraj se, od toga nema koristi. Meni je nekako taj nalaz sumnjiv, ali nisam stručnjak. Možda bi trebalo po drugo mišljenje, ali pitanje da li bi to pomoglo ili bi se samo prešetavala po bolnicama i maltretirala se bezveze.
Nadam se da će ti netko drugi znati reći više.
Je li ti još nešto rekla, kako je bebica, je li inače s njom sve u redu?
-
nisam sigurna, ali mislim da je ta zona zapravo hematom...tako da mi je sad sve puno jasnije...
inace je bebica super(: samo s trebam paziti da se povuče taj hematom
eto
-
sretno, vidim da si već našla topic o tome
-
svejedno bi mi bilo drago da se netko podijeli sa sličnim/istim iskustvom/dijagnozom
-
evo da ti se pridruzim mi smo 7+3 i imamo isto anehogeno polje samo ne pise koliko mm dobila sam dabroston i isto mirovanje
-
bok cizma! a jel ti objasnio doktor zbog čega i da li je to zaista hematom?
naime, ja sam bila toliko zbunjena da nisam odma pitala...):
inače, čestitam i sretno u trudnoći
-
cure, mislim da je anehogeno polje upravo to - hematom. Anehogeno znači da nema odjeka tj. da je u pitanju tekućina. Ukoliko se nalazi na stjenki maternice pretpostavlja se da je u pitanju krv, podlijev (nek me ispravi netko stručniji ako sam krivo shvatila)
-
pitala sam sta moze biti uzrok pojavi hematoma ali kazu da jos nema nekog objasnjenja sta ga to uzrokuje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma