Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: apetit

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno apetit

Moj 3,5 godišnjak je upravo prebolio gripu. Dobrih 7 dana mu se jelo mjerilo u broju zalogaja dnevno, čitaj: gotovo ništa nije jeo. Zadnja dva dana mu je bolje , ali još uvijek ne pokazuje ni najmanji interes za jelo i ja sam očajna. Ima li tko kakav prijedlog u pogledu vitamina ili sl, jer ne znam čime da mu vratim imunitet kad ne jede gotovo ništa.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mislim da ce organizam djeteta sam "nadoci". Tako je i kod nas bilo. Nista nista pa onda :shock:

Mama Dada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: apetit

Citiraj CAPPY prvotno napisa
    Moj 3,5 godišnjak je upravo prebolio gripu. Dobrih 7 dana mu se jelo mjerilo u broju zalogaja dnevno, čitaj: gotovo ništa nije jeo. Zadnja dva dana mu je bolje , ali još uvijek ne pokazuje ni najmanji interes za jelo i ja sam očajna. Ima li tko kakav prijedlog u pogledu vitamina ili sl, jer ne znam čime da mu vratim imunitet kad ne jede gotovo ništa.
    Natural Wealth - Childlife.
    VItamini+minerali. U većini biljnih ljekarni 199,99.
    Nama se pokazala kao najbolja stvar na svijetu.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno Re: apetit

Proci ce. Ja prebolila gripu prije par tjedana. Nisam jela još nekoliko dana iza, ali zato sad :shock:

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Stvar je u tome da je oduvijek slab na jelu,jede kao ptičica , nikad nije gladan ...Ono što je do jučer obožavao , danas odbija uz riječi : ja to ne volim! A ne želi ni probati...Kad na kraju dana mislim što je jeo taj dan, dođe mi da poludim, koliko je to malo.Dani prolaze, a ništa se ne mijenja.

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

A da probaš "zalogaj za zalogaj"?
    Nek on hrani tebe a ti njega? Predpostavljam da si ispucala varijante crtanog filma , slikovnica, pričanja priča isl? Ali ne običnih priča nego....npr. jučer ja uđem u tramvaj i sjednem a tramvaj nikako da krene, gledam lijevo desno kad policija po tramvaju traže .... nekog nešto i tome slično....

Pa po zalogaj, kakvih supica isl. Mene sad spašava štapni mikser, štagod znam da moje dijete ne bi jelo ja smiksam u "pire", "supicu" ili "sos" i onda ide puno bolje...

Jučer sam pravila krem juhu od prase (!?) i kako je bila zelena pita G. od čega je ovo? Rakoh - od žabljih nožica i bubašvabinih antena. On se zavalio od smijanja. Samo što sam sasvim sigurna da takva vrsta humora ne bi upalila kod svakog djeteta.

Sretno!

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nama pomaže sirup "Sanosvit"

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Sanosvit smo bili probali prije nekih godinu dana i nakon bočice i pol , nismo vidjeli nekog rezultata, pa smo odustali. Pital sam u ljkarni pa su mi nudili nešto od dr-teissa(vitaminski sirup) i nakakv sirup Pčelica Maja.Ima li tko iskustva s tim. Natural Wealth su tabletice ili što ?

Mama Dada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ima li tko iskustva s tim. Natural Wealth su tabletice ili što ?
    Sirup.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •