drage mame, kad god sa trebala pomoć, uvijek sam došla na ovaj forum i - problem riješen. 6i pol mjeseci muku mučimo ja i mm s ritmom naše malene. naime, nije uopće problem u noćnom buđenju, nikad mi ni kad je bila manja nije bio problem dizati se za podoje. no, ona ne može zaspati prije 10, 11. i onda spava do pola 9, 9, pola 10, kako kad. kako joj promijeniti ritam. jednom smo probali probuditi je nekom bukom ujutro, no rezultat je bio da se probudila u 8 i onda za sat i pol bila nervozna jer se nije naspavala. kupam ju oko 7, najkasnije pola 8. oko 8 ona počinje bit nervozna jer je gladna i onda nakon sisanja zaspi - i to tako da ne mogu vjerovat, premjestimo ju u kindač i ništa joj ne smeta, ni da joj dižeš ruu/ nogu, ma ništa. da bi se gospodična nakon punih pola sata probudila ko da je spavala 3 dana. i onda njurganje do 10, 11. onda zaspi na sisi i sve 5.
u čemu griješim? dnevna spavanja su tako tako, nikad duže od pol sata, osim kad smo u šetnji.
znam da se problem čini banalnim, i da se vjerojatno smijete, ali mene već pomalo počinje izluđivati. ponajprije jer imam dosta stvari za učiti za posao, a zaista su mi bitne. ovako, nemam snage za to, preko dana radim po stanu itd. i jedinu šansu vidim u noći. ali eto, nikako pa nikako da nekako uskladimo taj spavanac...
isprike na dugom postu, morala sam se izjadat.![]()