dječica su ti prekrasna![]()
Sami je predivan, tako me podsjeća na Leu kad se rodila ,i ona je izgledala kao da ima najmanje 3 mjeseca! A tako bi ga cmoknula u bradu na ovoj sličici, joooooj!![]()
Presladak je![]()
Jako napredno dijete, cestitam na dobro odradjenom poslu mama i tata.
Pa gdje si ti vidjela Editu ??? Ja samo vidjela jednu Samijevu sliku.mama_i_vjeko prvotno napisa
snorki, sami ko da ima tri mjeseca - veliki dečko! a edi, mlada dama... prekrasni su! mora da pucaš od ponosa..!![]()
Snorki, mashallah, stvarno vam idu djeca od ruke (ili cega vec :bezobrazni smajli: ), ja s pravom ocekujem jos koje ako Bog da, ako ti neces, posalji meni :smajlic nagovara zestoko:
ja sam tebi prognozirala jedno do Nove godinewewa prvotno napisa
![]()
Snorki, gledam u ove brojeve od datuma tvojih klinaca...i s obzirom da me idu brojke (nisam bila u hopsalici ko bebačica), prognoziram ti još jednog malo sa slijedećim datumom (pogledaj slijed tvojih malaca)
28.10.2006.
Stoga, čuvaj se razbijanja čaša....![]()
Sorry, pemac ..ispravak datuma na
28.11.2006.![]()
Sta ti majko San? nema sanse za jos jedno! Obolila bih definitivno.mamma san prvotno napisa
iz tvojih prognoza u Bozije usisnorki prvotno napisa
![]()
Ma Snorki..ali tako su ti krasna djeca!!!snorki prvotno napisa
![]()
I Lovro je presladak, a ti sa Leom nesto cekas?
jos snorki, preslatki su ti oboje... ok, sad si mirna 6 mjeseci, a onda opet akcija. kad zena tako lijepu djecu radja, steta je stati na dvoje...![]()
mashAllah lijepe djece,molim te snorki rodi NAM ubrzo jos jedno, pa ga daj meni![]()
![]()
sandraf prvotno napisa
sorry, mora da se ona zeza!
snorki prekrasna su ti dječica, al imam jedno pitanje vezano uz limenog ljubimca...
koji je to auto(marka)? please, jako mi liči na onog kojeg sam uškicnula za sebe![]()
zene me paleeeeMejra's mommy prvotno napisa
Vidjet ce kad dodje drugo dijete, nece im padat na pamet nikakvo keksanje.
Jedno totalno off pitanje!
Jel to Edita već spava u svojem krevetu?Jel koji put pala s njega bez obzira na pregradu?Baš me zanima jer sam i ja već počela razmišljati o krevetu za Doru!
Jedno totalno off pitanje!
Jel to Edita već spava u svojem krevetu?Jel koji put pala s njega bez obzira na pregradu?Baš me zanima jer sam i ja već počela razmišljati o krevetu za Doru!
Vec vise od mjesec dana Edi spava u svom krevetu. Nije nikad pala sa njega, samo se znala udarit od ono zastitno drvo, ali smo ga mi oblozili.
Da ne bi pala, za svaki slucaj stavim na pod jedan jastuk.
I na krevet se najlakse navikla, iako sam ja mislila da ce to biti problem. A sad spava u svojoj sobi, i nema nikakvih problema. Doduse, sa njom je i moja mama, a kad ona ode, vjerovatno ce se tamo prebacit MM.