Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Poslije AIH mirovanje, ili ne?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno Poslije AIH mirovanje, ili ne?

Drage moje,
    evo postupak AIH "odrađen" danas.. (KBC RI), preporuke za neko posebno mirovanje nisam dobila, i načelno to mi ima smisla, no kako intezivno čitam sve što mogu o AIH i zanima me svaki detalj, voljela bih čuti mišljenja onih "iskusnijih" cura kojima je dr. preporučio mirovanje, koji su razlozi za to, i zašto postoji različitost u preporuci dr? Ponavljam, nije da sumnjam u preporuku svog dr, no ipak mi nije logično da jedni savjetuju mirovanje, a drugi ne?

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Meni doktor ni nakon 5 obavljenih AIH nikada nije rekao strogo mirovanje a pošto sam ih radila u splitu, uvijek bi mi rekao poslije AIH haj sada lijepo na rivu i šetaj splitskom rivom.

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nije potrebno mirovati. Nema znanstvenih dokaza koji bi upućivali na potrebu za nekakvim strogim mirovanjem. Samo malo uspori, što bi značilo: bez dizanja teškog tereta (max 3-4 kg), bez intenzivnog vježbanja (aerobic, fitness...), bez nekakvih zahtjevnih fizičkih aktivnosti (nemoj se sad odlučiti praviti generalku po stanu )...
    Sve normalno i laganini! Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

hvala, i sama sam takvog mišlenja, ali opet, lijepo je dobiti dodatnu potvrdu...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

odradila 3 AIH bez nekog pretjeranog mirovanja. Sve laganini

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Moj 1. AIH je upravo iza mene.. kao što se vidi bio je neuspješan..
    na povijesti bolesti je pisalo mirovanje tj. dr. je rekao mirovanje do nedjelje (Aih je bio u četvrtak) a ja lijepo otišla sam na izlet u Istru u subotu.. da nepričam jedva sam hodala od bolova ..
    Nikad više neću takvu glupost ponoviti :/

Ubuduće uzimam 3 do 4 dana slobodno nakon AIH , a ak dođe do IVF uzimam 14 dana slobodno .. makar krepala... Mislim od dosade..

nikka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa
    odradila 3 AIH bez nekog pretjeranog mirovanja. Sve laganini
    ja sam nakon AIH-a 2 dana mirovala i nakon toga nastavila normalno živjeti. Na žalost nisu uspjeli.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ja sam jedan bila na bolovanju, dva nisam i na žalost sva tri su završila jednako.Neuspješno. Tako da mirovanje nije nikakvo pravilo osim malo usporiti u odnosu na normalan život koji je nama ženama jaaaaaaako naporan

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

najmanje invazivan i zahtjev postupak te nije potreno mirovanje već laganini

sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

bokic prvi put sam u 1 tj iza aih-a bila vise u krevetu i mirovala a 2 tj sam cistila peglala itd.
    drugi postupak aih-a nisam mirovala radila sam oba tjedna jedino d+sam pazila ra nedizem tesko i neoslanjam se na trbuh.
    sretno~~~~~~~~~~~

darcy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Kad sam ja išla na AIH, dr. opće prakse mi je rekla da se za to dobije 7 dana bolovanja, a moj dr. s VV-a mi nije ništa rekao da moram mirovati, ali bih ti ja preporučila da se ipak ne upuštaš u nikakvo dizanje, nošenje, navlačenje, guranje i slično. Meni je 1. AIH bila biokemijska, pa sam poslije stalno mislila da nije to zato što sam radila ovo ili ono. Zato mislim da ti je najbolje da uživaš i ljenčariš koliko možeš ta dva tjedna. I želim ti sretan ishod.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Meni su rekli da nema potrebe za nekim strogim mirovanjem, al sam oba puta imala takve strašne bolove u jajnicima da sam bila prisiljena mirovati i opet nije uspjelo. Tak da...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •