Cure recite mi nakon ET kad se uzima Choragon ili ovitrele koliko dana nakon uzimanja može rasti beta od njih i do koliko,da li se šesti dan još uvijek može biti u krvi???
Cure recite mi nakon ET kad se uzima Choragon ili ovitrele koliko dana nakon uzimanja može rasti beta od njih i do koliko,da li se šesti dan još uvijek može biti u krvi???
ja mislim da je 6.ti dan može biti jako, jako malo (ono tipa 10). ja sam recimo 7.mi dan nakon štoperice vadila betu i bila je "istinita"nadda prvotno napisa
a kolika ti je bila sedmi dan?jeli to 7 dan od ET ili 7 dan nakon uzimanja štoperice par dana nakon ET?
sad sam ga zakomplicirala,valjda si me skužila :?![]()
Ja sam poslije ET zadnju stopericu dobila 24.11. a betu vadila 01.12. bila je nazalost negativna (3,4).
Ako je tvoja pozitivna onda si trudna i nema sanse da je to od stoperice.![]()
![]()
![]()
Javi mozemo li ti cestitati.![]()
zadnji choragon četvrtak 14.30,test ponedjeljak 08.00 pozitivan i ostalo pozitivno .pa izračunaj oko 4 dana treba da izađe
nadam se da je to to,hvala vam,nije za mene nego za našu dragu suborku,nadam se joj da je to to!![]()
4 -5 dana treba da iziđe iz tijela, ovisi i o tjelesnoj masi, a i o metaboličkim lučenjima
draga nadda, ak je meni za 7 dana izašla dupla doza ovitrella(jer mi je mm krivo dao), onda tvoja doza definitivno može izaći za 4-5 dana. jel to na pomolu neki testić ili beta?
![]()
o ispravka, onda puno sreće tvojoj prijateljici, našoj suborki![]()
tek sad vidimnadda prvotno napisa
, u pon primila zadnju štopericu, u subotu test+, u pon ß poz (i još napominjem da sam ja sitna, ako to šta znaći)