Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: shaken baby sy.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno shaken baby sy.

Ako neko moze neki link,ovde sam procitala nesto o tome ali vezano za djiha djiha, kako to ne sme, a na googlu o nekim tramama glava, moguce da sam sve pomesala pa molim pomoc.
    Ema je devojka od 2,5 god. Ali buduci da cekamo jos jednu bebicu :D volela bih da znam sta ne bih smela.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Re: shaken baby sy.

Citiraj jeka prvotno napisa
    o nekim tramama glava, .
    O traumi glave.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

LINK

LINK 2

Dovoljno? Jednom sam gledala neki dokumentarac gdje su da bi prikazali sto se dogada s mozgom pri tresnji djeteta stavili jaje u prozirnu , plasticnu loptu i protresli. Malo previse , ali dovoljno da razmislis prije nego bacis dijete u zrak ili ga protreses.

anchie76 editirala linkove

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Dovoljno,za mene suvise ekstremno, moje dete nikad nije moglo kod mene da proizvede takav osecaj besa koji bi rezultirao ovakvim ponasanjem ma koliko umorna bila. Ali je npr. volela da je bacamo u vazduh i tako se igramo, naravno to nismo radili dok je bila jako mala recimo posle prve god. ponekad, vidim da ovde pise da se i to nesme, da li samo sa jako malim bebama ili uopste bez obzira sto su ojacali

Ema 25.08.2006.
    Nova beba stize 22.08.2009.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Tresenje predstavlja najveću opasnost za djecu mlađu od godine dana, ali tresenje može izazvati iste ozbiljne ozljede i kod starijih beba i djece.
    Citaj pazljivo.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

bitno da je jasno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •