Imamo Muru 3 i htjeli bi suncobran u rozoj ili crvenoj boji. Međutim TL ih nema izuzev crnih. Znate li gdje se u Zg može kupiti ii naručiti suncobran za dječja kolica?
Hvala!
Imamo Muru 3 i htjeli bi suncobran u rozoj ili crvenoj boji. Međutim TL ih nema izuzev crnih. Znate li gdje se u Zg može kupiti ii naručiti suncobran za dječja kolica?
Hvala!
Mislim da sam u Kiki nedavno vidjela ružičasti.
isto pitanje,ali imamo PPSkate,pa nem ne pasu svi suncobrani,cak niti od PP,dali ko zna gdje kupšiti suncobran za ta kolica? :?
Mi smo naručili u Brežicama i rekli su nam da izlaze na tržište krajem ožujka ili u travnju.Enea prvotno napisa
onda ce ih valjda i kod nas biti za kupiti,hvala.
u Kiki sam vidla 5 razlicitih boja suncobrana za ostala kolica,pogledaj
Hvala, ženske. Budem poslala muža u izvidnicu,.
Pozdra svima!
Proširila bih malo ovu temu i na drugu opremu koja može poslužiti kao zaštita od sunca. Naime, zanima me da li netko zna koja tkanina bi mogla poslužiti kao zaštita od sunca (osim pelena), kroz koju bi beba mogla gledati van, a roditelj unutra, a koja bi bila dovoljno kvalitetna da zadržava zrake sunca. Kupila bih takvu tkaninu i sašila zaštitu, po formi sličnu onoj koju improviziramo od pelena. Imam i suncobran i tendu, ali problem s jednim i drugim je što ih stalno moram pomicati/regulirati, kako kolica mijenjaju smjer.
Unaprijed hvala.