-
da li sam pogrijesila?!
totalno sam ljuta i neznam kako ovo rijesit, pa bi molila ako ima neko slicno iskustvo da se javi.
znaci situacije je ovakva:
imam dvogodisnjaka, jako zivo dijete i tvrdoglav. uglavnom mora biti po njegovom i nezeli slusati, tako da sam mu postavila neke granice i ne dozvoljavam mu sve i pogotova ne da mene zafrkava koliko to dvogodisnjak moze. ima rodjaka, osam godina, zivi u stanu ispod nas, od muzeve sestre sin. ovaj je jos gori, nista neslusa i samo pravi gluposti.
kad se njih dvoje sastanu, moj totalno podivlja. stariji je to skuzio i isto da to meni smeta. i sad on namjerno nega izaziva. znaci dodje u nas i preskace preko garniture, nabija loptu kroz kucu punom snagom, radi malome bilo sta, sto nevoli, da se ovaj prestrasi i vristi i place. ja to ne dozvoljavam i kazem jednom starijem da prestane, on nista, ja opet, on nista, i tako dalje, dok ja ne poludim, vicem i idem ga uhvatit da prestane a on pobjegne.
tako ide vec mjesecima dok neki dan mi svi kod babe, stariji maloga vuce za ruke i gurne prema fotelji, meni pekipilo i viknula sam na njega da to nemoze radit, da vise jednom prestane i da cu ga puknut ako to opet napravi (nisam ga takla samo rekla). njegova mama je bila nazocna i gospodja se naljutila i nezeli vise pricat sa mnom niti mi ista komentira.
to mi je diglo tlak i jos to nismo rijesile, ali nema veze.
sad mi recite, jesam li ja pogrijesila? sta sam trebala umjesto toga napravit? ima li neko slicno iskustvo? stvarno vise nemam snage za ovo i ne zelim da moj mali postane ko ovaj stariji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma