Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Riknula nam je kopča

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Riknula nam je kopča

Danas nam se pokidala kopča na sjedalici i ne može se popraviti, tako da je sjedalica neupotrebljiva. Sad ne znam šta da radim.
    Bruno je 9 mj i diže se na noge (povuče se rukama za namještaj bez problema) i to već duže vrijeme, ali ima 8 400 g, što nije dovoljno za sjedalicu prema naprijed. Ne kupuje mi se nova sjedalica 0-9, jer sam ionako mislila kupovati veću za mjesec dva (kad navučemo 9 kg).
    Šta mi predlažete? Da kupim onu kombiniranu sjedalicu (što može i prema nazad i prema naprijed)? Kako se u njima napravi nagib od 45? Ili one mogu biti uspravnije iako su okrenute prema nazad?

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne znam koliko je još ovaj problem goruci, no svakako nemoj ga okretati u smjer vožnje dok ne bude 9 kg.

Mozda je onda najbolje rjesenje kombinirana, možeš ga u toj sjedalici voziti još dosta dugo suprotno od smjera vožnje, ne treba zuriti za okrenuti stolicu.

A kut od 45 stupnjeva ti nije toliko bitan u kombinirani kad je on vec dosta velik, pa se ne moras brinuti zbog toga.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nika, hvala, problem riješen na http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=12300
    Brevi sjedalica kupljena, montirana, a Janoccka će ju pogledati u petak (ona to još ne zna ). Jedino što nismo bile sigurne je za nagib od 45 koji je gotovo nemoguće postići u Polu (udara u prednje sjedalo jer je auto premali). Sad je sjedalica možda malo uspravnija od 45, ali pošto ti kažeš da je to ok sad sam mirna.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mislim stvarno Sada mi je sveeeeeeee jasno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •