Nešto prije Laurina napunjena tri mjeseca počela je ponovno manje jesti, nudim joj, ali jednostavno kad hoće jede, kad neće ne jede. Sisanje joj je postalo isključivo način hranjena.
Čekajući skok u razvoju nailazim na čudnu situaciju, pa me zanima da li i to može biti skok u razvoju bebe koja ne voli puno papati.
Naime, dojke su par dana bile izuzetno mekane i mlohave. Nisam se zabrinjavala niti malo. Pomislila sam da se možda smanjila proizvodnja, jer je Laura prorijedila dojenje. Ni to me nije puno zamaralo. Stalno sam se šalila govoreći joj "navlačit ćeš ti kad ti se otvori apetit"![]()
Međutim, mlohavost mojih dojki je prošla i sada su opet onako malo punačnije. Laura i dalje jede tek tako da jede.
Od prvog dana dojenja, ja uvijek muku mučim s punijim dojkama i imala sam osjećaj da se nikad ponuda i potražnja nisu regulirale, već da je uvijek bilo više. Dosta puta sam morala malo izdojiti tek tako da napetost popusti.
E sad me zanima:
Da li je moguće da smo prošli skok u razvoju, ali na način da je ona jela više (jer su par dana dojke bile mlohave i mekane), ali da nije tražila često papiti;
Zaista ima slab apetit, ona jede tek tako da jede, ponekad i nakon 4 sata trebam 15 minuta da se koncentrira i počme papiti. Mirna soba, polu mrak i sl. ne pomaže...
Ima li još bebica kojima služe dojke samo za papiti i koje nisu baš od nekog apetita???Utješite me
![]()