Samo da te pozdravim! Imamo nesto zajednicko OAT . Moj MM je prije 3 godine operirao variccocelu,i tad je radio prvi spermiogram i dijagnosticiran mu je OAT, od tad do danas nista se nije promjenilo, sveukupno je napravio 5 i uvijek nas je pratila ista dijagnoza, s tim da su vrijednosti varirale, na prvom je imao 6 milj /ml, a na zadnjem 2 milj/ml, i ostale su vrijednosti malo gori-malo doli, svo to vrijeme pije vitamnine, minerale, pusenje je sveo na minimum 1-2 cigarete tjedno, široke gace,,,,i tra la la la,,,,al ne ide, sto ne znaci da kod vas mozda nece krenit na bolje.

Kako smo prihvatili to :? , MM je bilo teze nego meni,s obzirom da smo tad još hodali, u svojoj glavi je imao nedoumice kako cu ja to prihvatiti, cesto bi zna reci da se osjeca kao pola covjeka, osjecaj manje vrijednosti i da ne nabrajam dalje,,,, ja se nekako nisam dala, meni je u tim trenucima bilo jedino vazno da njemu pomognem da to prihvati.
Sad se cesto zna saliti kako njegovi spermici plivaju kao i on ( s obzirom da je propliva u odmakloj dobi )

Dosla si na pravo mjesto, curke ce te znati dobro savjetovati. Sjednite, razmislite dogovorite se kako dalje, sto sve mozete poduzeti da si pomognete, budite si podrška,,,,,zelim vam puno srece