-
Samo da te pozdravim! Imamo nesto zajednicko OAT
. Moj MM je prije 3 godine operirao variccocelu,i tad je radio prvi spermiogram i dijagnosticiran mu je OAT, od tad do danas nista se nije promjenilo, sveukupno je napravio 5 i uvijek nas je pratila ista dijagnoza, s tim da su vrijednosti varirale, na prvom je imao 6 milj /ml, a na zadnjem 2 milj/ml, i ostale su vrijednosti malo gori-malo doli, svo to vrijeme pije vitamnine, minerale, pusenje je sveo na minimum 1-2 cigarete tjedno, široke gace,,,,i tra la la la,,,,al ne ide, sto ne znaci da kod vas mozda nece krenit na bolje.
Kako smo prihvatili to :? , MM je bilo teze nego meni,s obzirom da smo tad još hodali, u svojoj glavi je imao nedoumice kako cu ja to prihvatiti, cesto bi zna reci da se osjeca kao pola covjeka, osjecaj manje vrijednosti i da ne nabrajam dalje,,,, ja se nekako nisam dala, meni je u tim trenucima bilo jedino vazno da njemu pomognem da to prihvati.
Sad se cesto zna saliti kako njegovi spermici plivaju kao i on ( s obzirom da je propliva u odmakloj dobi )
Dosla si na pravo mjesto, curke ce te znati dobro savjetovati. Sjednite, razmislite dogovorite se kako dalje, sto sve mozete poduzeti da si pomognete, budite si podrška,,,,,zelim vam puno srece
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma