-
strah me da se necu snaci
ovako radi se o tome da mi uskoro istjece porodiljni, tocnije kroz 2 tjedna, tako nesto i strah me da li cu se snaci u ulozi mame, supruge i duznostima po kuci i svemu...navikla sam da sam svaki dan doma i uspijevam sve napraviti, znaci sa malim sam stalno, kuham, perem, cistima, sve standardno kao i svaka zena, samo sto imam na kraju dana jako malo vremena za sebe, i sa suprugom takoder...e sada bih trebala se vratiti na posao, znaci do minimalno 5 me nema doma, dijete treba ici u jaslice (takodjer promjena) i onda bih trebala napraviti sve sto mi za sada treba tehnicki veci dio dana i jos biti sa malim, provesti kvalitetno vrijeme i nekako se bojim da ja to sve necu moci...uzasavam se svega...vjerojatno mislite da sam luda il sta jer sve zene na svijetu tako rade i svi normalno zive, ali jednostavno me strah ove promjene jer neznam na sto ce to sve liciti...kako vi? jel uspijevate sve? jel sve to laganini il vam je stalni pritisak?jel vam bilo bolje kada ste bili na porodiljnom i imali cijele dane "slobodne" il vam je ipak bilo bolje kada ste krenule na posao? malo sam samo zbunjena....hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma