Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: trebam preporuku za dr opće prakse u Rijeci

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno trebam preporuku za dr opće prakse u Rijeci

ja sam trenutačno kod dr. Tadina na Vežici. on je super doktor, sestra mu je super sestra, ali konstantno je gužva

milijun penzića dolazi u 7 ujutro i već ih je u 8 petero koji čekaju doktora koji dolazi tek u 8:20 i radi samo do 11.30 kad kreće na uzv. za koji je opet sjajan stručnjak, ali poslije 11.30 ga nema. a svaki penzić je unutra barem 40 minuta.
    dakle, ja ne stignem to. ne mogu čekati satima (zadnji put sam čekala 3 i pol sata) i ne mogu gađati njegovo radno vrijeme i silno mi je neugodno, ali u zadnjih šest mjeseci sam tri put trebala doktora i sva tri puta sam čekala vikend i išla na hitnu. imala sam dvaput upalu mjehura i sad upalu uha i bronhitis.

dakle, ako znate nekoga tko prima, tko je dobar i kod koga se baš ne čeka pretjerano, molim preporuku.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mi smo kod Jadranke Babić na Krimeji. S njom paralelno radi još jedna doktorica (Pavlić) tako da svaki dan rade praktično po cijeli dan (osim ljeti, kada je dežurna jedna od njih, pa rade pola dana). Ne idem često, ali do sada nikad nisam čekala duže od sat vremena i bila sam zadovoljna s postavljanjem dijagnoze i pristupom. Ako idem, idem Pavlićki, MM je prošle godine išao i jednoj i drugoj (imao je streptokoka pa mu je trebalo vremena da ga se riješi, jer je alergičan na penicilin) - i bio je zadovoljan pristupom i jedne i druge. Napominjem, ne idem često, pa nisam baš niti 100% sigurna kakvo im je konkretno radno vrijeme (mislim da četvrtkom rade samo pola dana, a ostatak su u kućnim posjetama). Također, ne znam primaju li još pacijenata. Ako si zainteresirana, poslat ću ti broj telefona na pp, pa zovi i pitaj.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ajam, šalji mi broj, Krimeja mi je na pljucomet

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ne primaju pacijente, imaju ih jako puno

jel ima netko još kakav prijedlog, molim vas. kašljem stravično i očito mi nije dobro, a do svog dr. ne mogu bez čekanja od četiri, pet sati :/

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj thalia prvotno napisa

jel ima netko još kakav prijedlog, molim vas. kašljem stravično i očito mi nije dobro, a do svog dr. ne mogu bez čekanja od četiri, pet sati :/
    Hitna u KBC Rijeka.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

dr. vukmir na trsatu kod ljekarne kod dvorane mladosti

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Alizeja prvotno napisa

Hitna u KBC Rijeka.
    stalno sam na hitnoj i toga mi je stvarno dosta. zato i mijenjam doktora.

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj lrs prvotno napisa
    jel prima? jel gužva? jel imaš broj? i jel muško ili žensko (ovo samo da znam )

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

nije vukmir nego bukmir. leonardo. dakle, muško. mene i MM primio lani, ali sam ga prvi put posjetila prije 20-ak dana. prvi dojam vrlo pozitivan. ali mislim da i tamo ima puno penzića.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na Marinicima dr. Komadina-Gacic (usto je i homeopatica, kineska med. itd) ali ti je na drugoj strani grada - nema cekanja, moze se i naruciti pa direktno ulazis.Tel.:051/ 615 067

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    na Marinicima dr. Komadina-Gacic (usto je i homeopatica, kineska med. itd) ali ti je na drugoj strani grada - nema cekanja, moze se i naruciti pa direktno ulazis.Tel.:051/ 615 067
    super. i ova koju mi je preporučila prijateljica je isto na drugom kraju grada. sad me zaintrigiralo što je homeopatica i bavi se kineskom medicinom, super.
    ajd razmislit ću. hvala

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj nela prvotno napisa
    nije vukmir nego bukmir. leonardo. dakle, muško. mene i MM primio lani, ali sam ga prvi put posjetila prije 20-ak dana. prvi dojam vrlo pozitivan. ali mislim da i tamo ima puno penzića.
    hm, mislim da ću ipak putovat na Turnić di nema gužve. ili na Mariniće. luda sam od te gužve.

neki dan sam sa S. išla vadit krv, a lab je pored ordinacije mog doktora. on radi od 8, obično dođe oko 8:20. u 7 su već tri gospođe čekale red. tri!!! u 7 h!!!! dakle da sam došla u 7:15, došla bih na red oko 10!

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

MM se nedavno preselio kod Tadina. I kad je jedan dan išao na pregled bio je prije doma nego tamo.
    Razlog - "šarmirao" je medicinsku sestru
    Probaj i ti tako

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj JaMajka prvotno napisa
    MM se nedavno preselio kod Tadina. I kad je jedan dan išao na pregled bio je prije doma nego tamo.
    Razlog - "šarmirao" je medicinsku sestru
    Probaj i ti tako
    ma dobra sam sa sestrom, ali ne mogu svaki put preko reda. muče me živci kad se toga sjetim.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam kod dr. Dintinjan-a, u gradu kod Zlatne školike. Ne radi taj doktor, vec je zaposlena mladja zenskica Nataša Nešto (ubi me ne znam prezime).
    Enivej, primaju po narudžbi (telefonski), krv vadi sestra u ordinaciji (isto telefonski se da narucit). Ja sam bila par puta otkako je ta nova doktorica i skroz je ok. Nikad nisam cekala duze od 10 min, ni pregled ni vadjenje krvi. Cijela moja familija je u toj ordinaciji. Tel 214 644, nazovi pa se informiraj jel primaju nove pacijente.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •