-
Cijepljenje "šmrkavih"
Naručeni smo za cijepljenje (5u1), a maleni lagano šmrca, več smo jednom odgodili, sad sam več uzela slobodan dan na poslu, jer ne mogu bilo kad izostati,...
Do cijepljenja još ima 2 dana pa stignem pratiti stanje da li će prestati, ili ne.
Sestra veli da cijepe "šmrkave" bitno da nema temperaturu, meni se to nikako ne sviđa, a opet vremenski mi je to najpogodniji izbor (naravno, ako treba, opet odgađamo). Da li je netko od vas vodio malog "šmrkavca" na cijepljenje, i kako je bilo?
-
Mi smo se cjepili s vodenim sekretom iz nosa, s godinu dana (moparu),i nikada više ako nisu potpuno zdravi. Zbog toga smo navukli gnojnu anginu. Rečeno nam je da i ako mu je imalo za proći nije moglo jer mu je pao imunitet i navukao deset puta gore.
-
I mi imamo isti problem. Naime, naručeni smo na treću dozu infanrixa još početkom siječnja na koju nikako da odemo jer ako ništa drugo barem curi nosić a ja onda ne dam cijepiti.
Jedno prigodom smo telefonski razgovarali sa sestrom naše doktorice ( u biti nakon gripe koja je Mislavu tada bila u prolazu) pa nam je ona rekla da nema veze, bitno da dijete nema temperaturu, da dođemo.A imao ju je taj tjedan danima 39 stupnj. i više :shock: Ja sam bila šokirana, rekla sam joj da ne mogu vjerovati da im je najbitnije da samo ispune formu pa i po cijenu neke druge opakije posljedice.
Koliko dugi može biti razmak između druge i treće doze koju evo nikako da primimo? Ona je rekla da će nam sad sve propasti. Jel zna netko što to točno znači, sve ispočetka ili?
-
Evo mi napokon jučer cijepili, koliko sam ih ja shvatila, trebalo bi cijepiti do 24 mjeseca. (Između 16. i 24. - valjda).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma