-
foto knjiga
Obzirom da ja jaaaako volim slikati i te slike volim razviti i staviti u aalbume, zanima me i ova opcija. Točnije, kako moram razviti slike od krštenja i to sam mislila staviti u jedan album, razmišljala sam da bi bilo lijepo napraviti foto knjigu.
Jel netko napravio? Kakve su cijene?
Gledala sam onu u DM-u i nije nešto skupo. Ima li tko iskustva?
-
-
-
Tvrdi uvez, ako se dobro sjećam.
-
I ja sam dala raditi u DM-u, tvrde korice. Ispalo je jako lijepo, nema što. Ali da se čeka, čeka se (prošli puta sam čekala oko mjesec dana, ali bilo je oko Božića). Prošli tjedan sam poslala novu narudžbu i baš me zanima kad će stići.
-
Ma meni nije frka čekati mjesec dana. Bitno da naprave ok. Probala sam skinuti program za slanje slika iz DM-a ali javlja mi da je stranica sa greškom :? Probati ću ponovno sutra.
-
-
Slike razvijam uvijek u DM-u i nikada nije bilo problema. Baš me čudi za ta loša iskustva :?
-
baš radim foto knjigu, prvi put
imaju sad na akciji s tvrdim koricama
mozete mi reci kako to izgleda u konacnici, jeste zadovoljni i koje vrste foto knjiga ste uzimali, sto vam je najbolje?
-
ja sam davno pravila jednu malu u fotoknjiga.com ili h i zadovoljna sam. sad sam sjela napraviti još jednu malo opširniju, ali gombam se s njom već tjednima. dok sam odabrala slike, pa dok sam ih posložila i tako.
imam još hrpu posla ok toga, ali ja čekam opet akciju velike knjige s besplatnim dodatnim stranicama. ovako mi i s popustom ispadne previše.
-
zar nije sad ta velika -60kn?
mislis reci da zna biti još bolja akcija?
-
velika panoramska je na akciji -60 kn, a to je cijena dodatnih cca 16 stranica.
sve zavisi koliko slika misliš staviti
ja pravim album koji će imati cca 400 slika (od djetetovog prvog do drugog rođendana. djeluje puno, ali ona ima nekih 7000 slika napravljenih te godine i ovih 400 sam jedva odvojila. da, znam, nisam normalna) i mene bi to koštalo bezbroj, mislim cca 700 kuna.
svakako trebaš unaprijed izračunati koliko slika želiš staviti i kako ćeš ih složiti.
ova panoramska koja je sad na akciji za cca 170 kuna u to ima uključeno 26 stranica. nije ni to malo. ja računam da tu lijepo stane nekih 70-100 slika.
u mom slučaju nije problem čekati sljedeću akciju s besplatnim dodatnim stranicama jer ionako kasnim 3 godine pa mogu pričekati još malo
-
Jao i ja radim kao Rossa, to je vec bolest koliko ja imam fotic po ruci a koliko tek krasnih slika napravim uuuuu tu vec kad okinem imam filing da ce mi biti za xxl panoramsku za korice. Ugavnom, akcija od -60 kn me nikako ne motivira.
Radila sam ama bas svakakve vrste ali najdraze i najvise slika mi stane u onu najvecu i to opicim max.br stranica i onda stavim na to kupon od -25% pa dodam i -15% a ukupnu kupnju. Uglavnom, sto zbog kozmetike sto zbog slika i baby potrepstina komotno mogu sudjelovati u godisnjoj dobiti dm-a (a zivim u italiji di nema dm-a i svaki put ko hrcak pol dm-a dovucem sa sobom)
-
a jel se mogu dvije foto knjige pod isti racun kao jedan proizvod ili se gledaju kao dva proizvoda? i ja bi iskoristila popust 25%
-
Sve sto ti ide u jednu narudzbu zove se foto vrecica i cijela foto vrecica ima popust od 25% neovisno o broju knjiga puzzli foto poklona ili cega vec si narucila
-
Sve sto ti ide u jednu narudzbu zove se foto vrecica i cijela foto vrecica ima popust od 25% neovisno o broju knjiga puzzli foto poklona ili cega vec si narucila
-
hvala, za to nisam bila sigurna
-
Podizem jer dm sad ima odlicnu akciju na velike fotoknjige. Ja se bacam na posao, imam na lageru preko godinu dana fotkanja. Xxl format 30x30 umjesto cca 1180 kuna dodje 380 kn za 156 strana. A jos stavim -25% na proizvod i -15% na ukupan racun, platim je oko 240 kuna. Sve mi se cini da cu napraviti dvije
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma