Tražila sam i tražila, ali nisam našla. Problem je sljedeći.
Kupili smo chiccovu AS sa kolicima 3 u 1 sa AFix i imam pitanje. Kada je stegnemo pojasevima, ona svejedno ostane nekako labava , kada je rukom mičem, vrti se na sve strane. Jedino kako smo je uspjeli uglaviti je bilo da smo prednje sjedalo gurnuli do kraja i tako je učvrstili. Iako mi se to tako ne čini ispravno.
I tu sjedalicu je malo prerasla, vire stopala dole, odnosno skroz su vani, i tjemenom je počela viriti van. Ima samo 9 mj i 9 kg. Ali je jaaaakooo dugačka.
Kupila bih sjedalicu 0+ od chicca, ali u sjedećoj pozi. Ima neki dodatak za kičmu, koji se može povući u par poluležećih položaja, i stavlja se i za napred i za natrag, a kako mi je to jako važno da ona sjedi za natrag ta mi se čini ok.
Voljela bih odgovor nekoga tko se razumije pa da mi kaže, jer ova nam je sve manja i čini mi se opasna tako labava i stisnuta sicom.

Odgovori s citatom
Mislim da sa njom necu moci na Rodinu burzu.
Salu na stranu, bas je onako komotna, a i sigurna. Ja, koja nikome nisam vjerovala kad je montiranje sjedalice u pitanju, sama sam uspijevala da je uglavim. Mi smo je radi dobrih ocjena na kraju i kupili (koliko se sjecam, cak je bez baze i mrvicu sigurnija).