Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Kako ostati trudna uz dojenje

smaja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Kako ostati trudna uz dojenje

Eto, danas moje pile slavi 1. rođendan i ja bi htjela ponovo biti trudna....

1 m sam dobila dok je maleni napunio 7 mjeseci i od onda dobijem ili svaki ili svaki drugi mjesec )valjda jedan jajnik radi bolje od drugog) M su normalne i osjećam bolove oko Ovulacije... Ali od trudnoće ništa...

Počela sam raditi tako da sad cicamo samo navecer, po noći i ujutro...

Ima ko kakav savjet?

Hvala curke...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Sretan rodjendan piletu!

A ti....ciljaj ovulaciju i ako nista ne bude odmah, ne uzbudjuj se, ostaces trudna kad tijelo bude spremno za to

kiara avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mislim da ti nema veze to što jedan mj imaš m a drugi ne. mnoge žene su ostale trudne par mj nakon poroda a da m još nisu ni dobile jer su dojile. a kolko ja znam( ne iz osobnog iskustva)kad žena doji,ona ne mora imati redovite m i može zatrudnjeti bez obzira.
    znači,vi uživajte i dalje ,pa kad se primi,fešta :D

Ms. Mar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Šanse ćeš si prilično povećati ako izbaciš noćne podoje. Jer prolaktin se najviše izlučuje noću. Naravno, ti moraš odvagnuti želiš li to ili ne.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ostavi dnevne podoje a smanji (ukloni) nocne (jer se po noci luci najvise prolaktina)

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ovdje možeš pročitati neka iskustva...

Ja sam uz večernje, noćno, jutarnje i pokoje dnevno dojenje uspjela ostati trudna, malecka još doji, a ja punim 40 tj.!

Sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja nisam imala apsulutno nikakvih problema sa tim,stalno sam dojila i po noci i po dani,dojila sam na zahtjev,E nije imao ni godinu kad sam ostala trudna...a samo dva puta nismo pazili jer sam ja mislila,ma ajde necu bas odmah ostati trudna,nisam bila u planu bas tako brzo drugo dijete jer sam rodila na carski ali eto...eno ih sad obojica spavaju

smaja avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Joj, mi jedino i cicamo po noći jer radim preko dana...a toga se nisam spremna odreći jer vidim da mu to jako treba , pogotovo sad kad sam počela raditi....

Mislim da će druga beba malo počekati....

Hvala na savjetima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •