-
Kako ostati trudna uz dojenje
Eto, danas moje pile slavi 1. rođendan i ja bi htjela ponovo biti trudna....
1 m sam dobila dok je maleni napunio 7 mjeseci i od onda dobijem ili svaki ili svaki drugi mjesec )valjda jedan jajnik radi bolje od drugog) M su normalne i osjećam bolove oko Ovulacije... Ali od trudnoće ništa...
Počela sam raditi tako da sad cicamo samo navecer, po noći i ujutro...
Ima ko kakav savjet?
Hvala curke...
-
-
mislim da ti nema veze to što jedan mj imaš m a drugi ne. mnoge žene su ostale trudne par mj nakon poroda a da m još nisu ni dobile jer su dojile. a kolko ja znam( ne iz osobnog iskustva)kad žena doji,ona ne mora imati redovite m i može zatrudnjeti bez obzira.
znači,vi uživajte i dalje ,pa kad se primi,fešta :D
-
Šanse ćeš si prilično povećati ako izbaciš noćne podoje. Jer prolaktin se najviše izlučuje noću. Naravno, ti moraš odvagnuti želiš li to ili ne.
-
Ostavi dnevne podoje a smanji (ukloni) nocne (jer se po noci luci najvise prolaktina)
-
ovdje možeš pročitati neka iskustva...
Ja sam uz večernje, noćno, jutarnje i pokoje dnevno dojenje uspjela ostati trudna, malecka još doji, a ja punim 40 tj.!
Sretno!
-
Ja nisam imala apsulutno nikakvih problema sa tim,stalno sam dojila i po noci i po dani,dojila sam na zahtjev,E nije imao ni godinu kad sam ostala trudna...a samo dva puta nismo pazili jer sam ja mislila,ma ajde necu bas odmah ostati trudna,nisam bila u planu bas tako brzo drugo dijete jer sam rodila na carski ali eto...eno ih sad obojica spavaju
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma