LauraP prvotno napisa
Prije nego sam dobila djecu bila sam baš - ono - prava domaćica - stan na vrijeme počišćen, klopa uvijek spravljena, veš na vrijeme opran i speglan, pa sve je uvijek bilo "za polizati" samo kaj je MM stalno gunđal da me neće stalno gledati s krpom u ruci... :/
A onda su nam došli klinci (dvoje) i ništa više nije isto. Ništ više ne radim onak kak sam prije i znate kaj...baš sam sretna... Evo npr. radije poslije ručka odem nekud s njima van bez obzira kaj je ostal pun stol zmazanog posuđa. Peglam samo ono kaj se baš mora, a interesantno je kod peglanja to da je važno kak se pere, suši i poslije posprema taj veš, pa ga tada nije ni potrebno peglati. Kaj se tiče kuhanja, u radne dane to je uvijek nekaj "na brzaka" ali se za vikend potrudim.
Jednostavno je, radije biram neki odmor, šetnju s klincima, ma bilo kaj u čemu svi uživamo zajedno nego te svakodnevne dosadne kućanske poslove. Na kraju krajeva, pa dnevno odradim 9 sati na poslu pa stoga i valjda zaslužujem doma malo odmora a ne odmah bacanje na druge poslove.
Iako, moram priznati da se meni čini da žene koje su si nametnule toliko obaveza podsvjesno žele da ih svi smatraju savršenima, a na kraju ih stvarno i drugi tak doživljavaju samo kaj su one tad nesretne.
Zato sam ja sretna jer sam totalno nesavršena! :D
Zato curke, oslobodite se što više poslova koji nisu baš neophodni, radije nabacite šminku, zgodne krpice na sebe i klince i marš nekud van u život!