Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Kojem dječjem kirurgu???

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno Kojem dječjem kirurgu???

Imamo mali problem.Naime, M ima 4g i ne možemo prevući kožicu gospona piška i evo drugi put se upalilo tako da moramo posjetiti kirurga koji će to riješiti.
    Ako netko ima za preporučiti dobrog, u Zagrebu ili Sisku, bila bih vrlo zahvalna.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=73320
    Prvo pročitaj što smo tu pisale, bit ćeš puno pametnija po tom pitanju. ako baš budeš morala kirurgu, nekako se čini da su na Rebru nježniji nego u Klaićevoj. ali to je samo subjektivni dojam.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Re: Kojem dječjem kirurgu???

Citiraj anica2 prvotno napisa
    Imamo mali problem.Naime, M ima 4g i ne možemo prevući kožicu gospona piška i evo drugi put se upalilo tako da moramo posjetiti kirurga koji će to riješiti.
    Ako netko ima za preporučiti dobrog, u Zagrebu ili Sisku, bila bih vrlo zahvalna.
    mi smo odlijepljivanje kožice obavili u poliklinici Helena kod odličnog kirurga (Bastić ???). Ako Te zanima mogu pogledati kako se točno zove na povijesti bolesti.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Hvala curke.Baš mi je grozno što će morati prčkati po pišonji,ali znam da se to treba napraviti jer je ovo druga infekcija u mjesec dana.
    Kako se to radi, u nekoj lokalnoj anesteziji ili "na živo".Baš mi je važno da mu to iskustvo ne bude užasno jer smo jedva postigli da ide kod doktora bez problema i straha.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Icyoh , ako ti nije problem pogledaj ime.Hvala.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

preporučujem dr. bahtijarevića u klaićevoj.
    jako pristupačan i ako je sve ok pušta isti dan doma (mi smo operirali testis).

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja preporučam dr. Antona Klijenka u Klaićevoj, mom sinu je operirao fimozu kad je imao 7 g., super je dr.

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

preporučam dr. Batinicu na Rebru. Operirao je preponsku kilu kod naše 7 mjesečne curke. Najviše preporuka smo dobili baš za njega kao najboljeg kirurga. Ponedjeljkom ima dežurstvo u ambulanti prijepodne na Rebru.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

I po meni je prof. Batinica na Rebru najbolji dječji kirurg. Moga sina je operirao nekoliko puta i čovjek je stvarno vrhunski doktor ali i veliki čovjek a osim toga ako eventualno bude potrebna nekakva hospitalizacija onda je dječji kiruški odjel na Rebru po meni najbolji jer su stvarno susretljivi i djeca su na prvom mjestu njihovih prioriteta.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Batinica je odličan na Rebru, tu se slažem, ali da je dječji kirurški odjel tako podređen djeci, niti pod razno.
    Mi smo prije 3 godine bili zbog prstića, hospitalizirali je na 2 dana, ali smo uspjeli nažicati da navečer idemo doma i ujutro odmah na kontrolu. Cijelo vrijeme sam bila sa malenom i njoj je bilo OK jer sam ja bila tamo, ali ostali kikači (uzrasta 2 godine - 7) kojima nisu bili roditelji tamo nisu smjeli mrdnuti iz kinderbeta. Da, svi su bili u kinderbetima, čak i jedan dečkić nije smio nikuda, a imao je potrganu ruku. Maleni su plakali, a sestra niotkuda. To je naše iskustvo otamo.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Moj sin ima 3 godine i mjesec dana i do sada je šest puta bio hospitaliziran na tom odjelu. Slažem se da situacija na odjelu nije idealna ali u odnosu na druge bolnice je iznad prosjeka. Dopuštaju da jedan roditelj bude uz dijete skoro cijeli dan, izlaze u susret tako da djecu otpuštaju iz bolnice čim to okolonosti dopuštaju. Mi smo puno puta upisivali djete u bolnicu pa ga vodili doma i drugi dan ga dovodili na zahvat i išli smo doma odmah nakon prestanka djelovanja opće anestezije kada smo bili zbog manjih zahvata, može se biti s djetetom prije zahvata i nakon što ga dovezu iz sale i biti s njim kad se budi iz anestezije i sl. . Meni to puno znači jer mom istraumiziranom djetetu svaki trenutak u bolnici je velika tuga i trauma. Ali to smo mi- nije uvijek sve idealno ali u odnosu na druge odjele raznih bolnica koje smo mi prošli oni su meni broj jedan.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj anica2 prvotno napisa
    Icyoh , ako ti nije problem pogledaj ime.Hvala.
    dr. Mislav Bastić - zaista smo jako zadovoljni. Sad normalno povlačimo kožicu i (da kucnem u drvo) nemamo problema s uro infekcijama.
    Sori, nisam skužila topic ranije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •