-
-
Re: Tražim-bračni krevet sa spremištem za posteljinu ispod
Moja sestra je kupila pred mjesec dana krevet kakav tražiš u ZG u firmi DUT. Šogor je korpulentan, krevet mu je prilično udoban, budući da je madrac poseban, po izboru potrošača.
-
brza si
zaguglala sam DUt ali javlja mi samo neku firmu koja je dekoraterska, cak znam i gdje su. jel znas cijenu kreveta mozda?
-
http://www.perfecta.hr/index.php?pag...&id=28&p_id=76
ako sam dobro shvatila mislila si na ovako nesto. samo mislim da je cijena isto dosta velika...
mislim da imaju oni jos modela sa sandukom ispod...
-
Mi smo (zbog moje 'veličine') tražili neki čvrsti krevet i nismo htjeli spremište ispod...ispočetka.
Međutim, našli smo u Alplesu krevet na kojem se podnica diže, madrac smo uzeli Stella od Perfecte, a spremište ispod je ooooogromno. Krevet je kod nas dvije godine i ništa se nije rasklimalo, osim što mi je malo popustila jedna letvica točno podamnom (što nije niti čudno) pa bi je trebalo zamijeniti.
Koštao je oko 5000 kn bez madraca.
-
-
krevet alples balada, čvrst masivan, ne škripi , divota.nešto ej prodavač govorio da je dio puno drvo ili sl, uglavnom krevet ima 100kg,plisko podizanje, super
ALI: dolazi s original podnicom , onom gdje su letvice šire i rjeđe.kad smo htjeli kupiti madrac, u lesnini su nam rekli da ne može ići onaj što ima federe posebno(tip hespo exclusiv) jer će propadati s vremenom kroz te prevelike razmake, a za željeni lateks su rekli da ne jer se ne može prozračivati zbog te škrinje, pa eto najbolje da kupimo one od hladno lijevane pjene za 3,4,5 tisuća po komadu.
e sad jel fora ili istina ne znam , u međuvremenu smo švorc pa spavamo na starom madracu, ali krevet je svakako super.
-
Mi smo kupili krevet u Solidumu od Alplesa s podnicom ispod i jako smo zadovoljni. jednu noć su u njemu spavali MM i kum (ne pitajte zašto) i izdržao je 2 x 125 kg.
-
Osoblje foruma
Nisam na kraju kupila krevet jer selim, ali mozda ti pomogne ono sto smo pisali ovdje.
-
Šnapi ja bih ti samo rekla da francuski ležaji oko 1600 kn su sa federima ili nekakvom spužvom i nakon 1-2 godine sve se ulegne i katastrofa je.
Znam da je skupo ali kad jednom investiraš miran si duže vrijeme.
Ako ima prostora vidite opcije sa velikim ladicama ispod jer onda tu ima i lufta za prozračivanje što je bitno kod latex madraca koji mora biti na letvicama.
-
Pogledaj ovo
Nedavno sam se raspitivala za taj ležaj, veličina 160*200 sa spremištem za posteljinu, podnicama i madracem, njihovim najboljim od spužve - cijena je bila oko 4000 kuna. A hrvatska proizvodnja i dostava na vrata. Ako su osobe koje na tome spavaju korpulentnije, onda nešto još ugrađuju u njih.
Nazovi njihov dućan, sve će ti strpljivo izračunati.
BTW, spavanje na spžvi je puuuuuuno zdravije nego spavanje na federima.
-
cure hvala
sve sam pogledala, da ja kupujem dala bi lovu jer kazem nisam bogata da kupujem jeftino! federe ne bi ni pod razno jer sam ko klinka spavala na tome i imala sam rupe u madracu. iako moja sveki kaze da nek kupe jeftini i onda za dvije godine novi!mozda tada skuze da bi im bilo bolje da su odmah na pocetku kupili nekaj kaj vrijedi.
lucij@ bas bum ih nazvala da vidim.
-
ne kuzim kako je taj hespo tako skup, mi smo kupovali hespov prije 3 god s tom skrinjom i bio je max. oko 3500kn, bez madraca naravno. madrac smo platiuli negdje 2000-2500kn po nasem izboru.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma